Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De wereld zwijgt, net als kerken/synagoges

Palestijnse Autoriteit: Gevangenisstraf voor “normalisatie met Israël
Geplaatst op door
(met dank overgenomen van  https://ejbron.wordpress.com/2016/10/29/palestijnse-autoriteit-gevangenisstraf-voor-normalisatie-met-israel/

screenshot_46

(Vertaling: E.J. Bron)

De Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu heeft een standpunt ingenomen over de zaak van vier Palestijnen, die na hun bezoek aan eensoeka door de Palestijnse autoriteiten gearresteerd werden. Hij zegt:

“Enkele dagen geleden bezochten vier Palestijnen de loofhut van Oded Ravivi, de voorzitter van de gemeente Efrat. Ze kwamen om hun respect te betuigen aan hetLoofhuttenfeest en hun joodse buren. Ze werden als gasten verwelkomd, zoals gebruikelijk volgens de goede joodse traditie.

Deze bezoekers hebben niemand kwaad gedaan. Maar toen ze van hun bezoek terugkeerden, werden ze door de Palestijnse autoriteiten gearresteerd. Volgens informatie van vooraanstaande officials van de Palestijnse Autoriteit zullen ze tot een gevangenisstraf veroordeeld worden wegens het delict van de “normalisatie met Israël”. Waar blijft de schreeuw van verontwaardiging van de mensenrechtenorganisaties? Die is er niet. Tot hun grote schande zwijgen ze.

Dit zwijgen is niet nieuw en ook niet verrassend. Deze organisaties zwijgen als de Palestijnse leiding de families van terroristen salarissen betaalt, moordenaars verheerlijkt worden en straten en stadscentra naar hen vernoemd worden. Deze organisaties bewijzen eens temeer dat zij in werkelijkheid helemaal niet geïnteresseerd zijn in mensenrechten, maar alleen in het wijzen met de vinger naar Israël en het wereldwijd in diskrediet te brengen. Ze gebruiken het belangrijke goed van de mensenrechten als politiek instrument om Israël aan te vallen.

Ik roep de internationale gemeenschap op om te helpen deze arme Palestijnen te bevrijden, wier gevangenneming opnieuw een bewijs is voor de Palestijnse weigering om vrede te sluiten.”

Bron:
www.israel-nachrichten.org

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Navigeer naar andere artikelen

7 Responses to De wereld zwijgt, net als kerken/synagoges

 1. Het zijn landverraders. De Palestijnen leven in oorlog met de staat Israel. Dan ga je daar niet op de koffie.

  • Dag Ad,
   Er is al jaren een vredesproces gaande, wat echter door de leiders van de Palestijnen steeds verpest wordt.
   Er leven 1,5 miljoen moslims/Palestijnen in Israel met 10 vertegenwoordigers in de Knesset en die willen voor geen geld naar de Palestijnse gebieden, want het leven is beter in Israel.
   Dus hoe zo “landverraders” als er een paar Palestijnen op de koffie in een Loofhut in Israel gaan? Het zou gewaardeerd moeten worden als vredesinitiatief en de Joden die deze Palestijen ontvingen, laat ook zien, dat ze aan vrede meewerken.
   Shalom,
   Ben

 2. Ad, vindt jij dan dat die mensen terecht door de PA gearresteerd zijn?
  Sta jij daar achter dan?

  Shalom,

  Paul

 3. Dag Ben, Gisteren in Antwerpen naar het Shalomfestival geweest op de Groenplaats je hebt de groeten van mensen die jou nog kennen toen je er ook nog kwam met en tentje er was veel volk !! groetjes Willy

  • Bedankt Willy, ik hoop dat ze blijven meelezen op onze site; zover ik weet is er weinig over van “messiaanse gemeentes” in België
   Shalom, Ben

 4. Bijna niets meer veel komen niet meer samen,maar ze zijn er nog wel ! Shalom

 5. Adbos. Landverraders? Hoe noemt u dan de leiders van Israël die delen van het land en Jeruzalem aan de palestijnen aanboden?

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*