Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Trump ligt voor rond 5.30 Nl-tijd ! update: YES !

161109011203-http-playlist-anp-nl-portal-image-nd-xanp-bui-anp091116004-1-shrinkcentercrop-336x280

https://www.washingtonpost.com/2016-election-results/us-presidential-race/

http://www.rd.nl/l/Liveblog/08112016%20Witte%20Huis%202016

Gebed: dat degene, die het meest  bevorderlijk voor het Koninkrijk van JHWH zal zijn, moge winnen.

Shalom,

Ben Kok (joods-chr.pastor)

Update:

Het grote linkse jammeren is begonnen, in de media weet men van gekkigheid niet hoe men de kromheid van de afgelopen tijd moet goed praten.
Je moet je ook wel dood schamen, om die Clintonkliek te hebben gesteund, erger nog om Mohbama te hebben verwelkomd  als “messias”.
“Yes we can”. Niet dus.

Wilders en Le Pen hebben als eersten  Trump gefeliciteerd en terecht.

De NOS bestaat  het om het journaal van 11 uur vanmorgen 6  zeer negatieve reacties te presenteren, de verslaggever stelde, dat “ze geen positieve responses konden vinden onder Nederlands publiek”.
Ze vermelden nergens dat Wilders als  eerste Trump feliciteerde, integendeel, dat zou VVD er Han ten Broeke zijn, met enige kanttekeningen uiteraard.
De rest moet nog komen, PvdA in zak en as, Jesse Klaver niet blij , CDA voorzichtig,  D66  Pechtold is geschokt,
Rutte inmiddels “van harte gefeliciteerd”.
SGP Cees vd Staaij: Trump beter dan Hillary, meer chr. waarden en aansporing voor meer eigen verantwoordelijkheid voor eigen defensie in EU/Nederland.

Zie http://www.cip.nl/nieuws/november-2016/59235-hoe-christenen-in-nederland-reageren-op-overwinning-trump?utm_campaign=nieuwsbrief&utm_source=A1

Je weet niet wat je leest, de gristen-lijken van Nederland zijn vooral negatief, zie de waslijst op genoemde site.

Ik ben dankbaar, dat we bewaard blijven voor de duivel in eigen persoon, Hillary, de “moeder aller leugens en manipulatie”.

Zie http://www.breakingisraelnews.com/78288/trump-upset-victory-divinely-sent-begin-messianic-process-rabbis/?utm_source=Breaking+Israel+News&utm_campaign=f8f2b3e464-BIN_morning_11_16&utm_medium=email&utm_term=0_b6d3627f72-f8f2b3e464-86777377&mc_cid=f8f2b3e464&mc_eid=8a9214507c#Lgh5Z0cJyvBrzt5x.97

Daar hebben rabbijnen vanuit kabbala/gematria  het er over, dat Trump in de lijn van de komst van de Mashiach een rol speelt en dat hij een Goddelijk antwoord is op de Mohbama-ellende.
Interessant, JHWH gebruikt zeker leiders van landen in Zijn plan, maar zolang deze rabbijnen Yeshua afwijzen als de Mashiach hecht ik weinig waarde aan hun opmerkingen.
Mohbama werd ook al als messias verwelkomd,  we hebben gezien wat een ellende hij bracht. Trump is stukken beter dan Hillary, maar “een messiaanse figuur” zie ik er niet in.
Echter:

Ons gebed:
Vader in de hemel, dank U dat U alles in handen  heeft. Wilt U Donald Trump tot zegen maken voor de USA en voor de hele wereld, zodat ook hierin Uw  Koninkrijk bevorderd wordt.
In de Naam van Yeshua,
Amen.

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Trump ligt voor rond 5.30 Nl-tijd ! update: YES !

 1. zo’n gebed lijkt erop dat we denken dat Gods Koninkrijk afhankelijk is van een wereldregering. Jezus hield zich toentertijd niet bezig met de wereldregering van toen (Romeinen) Waarom zou hij het nu wel doen?
  Vr.gr. D-Havila

  • Hi D.Havila,
   Dan begrijp je mijn gebed toch echt verkeerd. JHWH gaat Zijn gang, trekt Zijn plan en gebruikt regeringsleiders daar in als Hem dat goed dunkt, zie koning Kores bij het herstel van Israel na de ballingschap.
   Of farao, die werd aangepakt met de 10 plagen en aldus gebruikt bij de exodus van Israel uit Egypte.
   JHWH is nergens afhankelijk van, Hij gaat als de Grote Schaakmeester om met de eigenwijsheid en domheid van volken en leiders en komt op Zijn tijd tot Zijn doel.
   Shalom,
   Ben

 2. De Heere Jezus deed niet aan politiek. Wie zijn wij om dit wel te doen.

  • Dag Daan,
   Je maakt een zeer domme opmerking. Mensen, die als christen zich inzetten om een land te besturen, zijn hard nodig en zinvol bezig en dat doen ze via de politiek, niets mis mee, zelfs zeer verdienstelijk en in ons aller belang.
   Het probleem is, dat de politiek vooral uit ongelovigen bestaat, die zakkenvullend en vanuit eigenbelang en machtswellust bezig zijn.
   Die paar christenen, die er dan tussen door lopen, zijn meestal zo politiek correct aangepast, dat ze meer “gristen-lijk” zijn dan oprecht en moedig Bijbels gelovig, zie de lauwe bende bij CDA, CU en SGP
   Immers, ze zijn te laf om de islam te ontmaskeren en te verbieden als zijnde een totalitair systeem, wat de democratie omver wil werpen en dat ook doet in 56 islamlanden, op weg naar het wereldwijde kalifaat.
   Mensen als Wilders ontmaskeren wel de islam, maar dan hebben ze weer een partij, waar geen inspraak is en waar de nodige onBijbelse princpes gehuldigd worden.

   Yeshua ontmaskerde alle duisternis, die van de orthodoxe Joden/Sanhedrin, van de Romeinen, van Herodes en van ons allemaal .
   Hij was en is de meest krachtige klokkenluider en wees de mensen de weg naar Zijn Koninkrijk.
   Hij deed wel degelijk aan politiek in de zin van betrokkenheid op de samenleving en daar richting aan geven.
   Maar Hij werd geen lid van het Sanhedrin,de politiek/geestelijke macht destijds.
   De “overheids-elite” is corrupt en dat is van alle tijden, je bent gedoemd om compromissen te sluiten dwars tegen de Bijbelse principes in om iets te bereiken met de politici om je heen en zo compromitteer je jezelf als oprecht Bijbelse gelovige.
   Ik heb ervaren, dat je snel ongewenst bent als je probeert als Bijbelse gelovige via het politieke systeem een zinvolle bijdrage aan de samenleving te geven, dus dan maar niet.
   Dan beperk ik me tot klokkenluider oftewel profetisch waarschuwen en het evangelie verkondigen.

   Shalom,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*