Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

USA-politiek: zo rot als een mispel, intern en extern.

Fox en Washington Times berichten over massale verkiezingsfraude voor Hillary
Xander 07-11-2016 15:35- in NWO-Complot, VS, Maatschappij
(met dank overgenomen van
http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/11/Fox-en-Washington-Times-berichten-over-massale-verkiezingsfraude-voor-Hillary

Obama roept illegalen op te gaan stemmen (op Hillary) en belooft dat ze niet zullen worden gepakt

2016-11-07-15-34-50-amerika-in-brand-01
Een dag voor het verwachte sluiten van het fake onderzoek van de FBI naar Hillary’s emails berichtten Fox News en de Washington Times al over massale verkiezingsfraude in heel de VS, vrijwel volledig ten gunste van Hillary Clinton. Eén vrouw ontving 83 stempassen, een lid van een verkiezingscomité maakte per brief uitgebrachte stemmen open en wijzigde deze, en databases werden gehackt om geregistreerde kiezers van partij te veranderen. Volgens Infowars zijn de Amerikaanse verkiezingen morgen de belangrijkste die de wereld ooit heeft gezien. Niet alleen Amerika, maar de hele mensheid staat op een tweesprong, en een stem op Hillary betekent dat we in nog hoger tempo doorgaan op het globalistische pad naar totalitarisme, slavernij, armoede, islam en uiteindelijk een alles verwoestende nieuwe Wereldoorlog (5).

De Democraten schrikken nergens voor terug om de verkiezingen van Donald Trump te stelen. Er staan immers biljoenen dollars van de gevestigde orde op het spel, en die zal daarom alles doen om te voorkomen dat Trump morgen wint. President Obama ging zelfs zover dat hij illegalen opriep ‘niet bang te zijn om te gaan stemmen’ (op Hillary), omdat ‘niemand een onderzoek naar jullie zal instellen’.

Trumps vrees voor ‘rigged elections’ gerechtvaardigd

Vorige week schreven we al dat bij enkele vroegverkiezingen in het hele land kiezers klaagden dat de stemcomputers hun stem voor Donald Trump na enkele seconden automatisch wijzigden in Hillary Clinton. Afgelopen weekend had Fox News een interview met Washington Times redacteur Kelly Riddell, waarin een aantal voorbeelden van een nu al buitengewoon groot aantal gevallen van verkiezingsfraude werden besproken.

In Californië vond een tuinier maar liefst 83 stempassen bij de woning van een alleenstaande oude vrouw, allemaal aan haar adres gericht, maar met andere namen. Na aangifte haalde de politie zijn schouders er over op. Klaarblijkelijk vond niemand het zorgwekkend dat er 83 stempassen naar één adres met één bewoner waren gestuurd.

In dezelfde staat was er een online hackaanval op een kiezers database, waardoor geregistreerde Republikeinen in Democraten werden veranderd, en ook andersom. In Arizona en Illinois gebeurde hetzelfde.

In Florida werden twee vrouwen gearresteerd vanwege fraude, de een omdat ze zelf stempassen invulde en daarbij zelfs de namen van overleden mensen gebruikte en liet registreren, de ander omdat ze per brief ingestuurde stembiljetten opende, en deze naar eigen voorkeur invulde als ze constateerde dat de kiezers niet alle vakjes hadden aangekruist* (* de landelijke verkiezingen gaan vaak gepaard met lokale verkiezingen, bijvoorbeeld voor een burgemeester, zoals in dit geval).

Ook in Virginiaa werd een student gepakt die 19 mensen, waarvan 5 reeds overleden, had laten registreren. Hij werd betrapt omdat een familielid een stembiljet op naam van zijn overleden vader kreeg.

Fox: ‘Toen Donald Trump het over een ‘rigged’ verkiezingen had, dan had hij het juist over dit soort dingen, toch? Het is gestoord.’ Riddell: ‘Ja, dat is het. En er zijn in het hele land talloze van dit soort gevallen bekend.’ Fox: ‘Nou, laten we er morgen bij de verkiezingen dan maar het beste van hopen.’

Fraude vooral ten gunste van Clinton

Populaire onafhankelijke media zoals Infowars, Breitbart, Drudge Report en Information Liberation roepen de Amerikanen dan ook op om morgen heel waakzaam te zijn, en de minste geringste aanwijzing van fraude onmiddellijk bij de verkiezingscomités van de staten te melden.

Volgens deze media vindt de fraude vooral plaats in de ‘swing states’, en vrijwel uitsluitend ten gunste van Hillary Clinton. (1) Die lijkt dat sowieso hard nodig te hebben, want afgelopen weekend viel ze zelfs in de zwaar gemanipuleerde CNN peiling (die haar via een bijgestelde peil- en rekenmethode automatisch een voorsprong van minimaal 10% tot 20% geeft) onder de benodigde 270 kiesmannen (2).

Marktindicator: 86,4% kans dat Trump wint

Volgens een marktindicator heeft Trump morgen een statistische kans van 86,4% om te winnen. De indicator is gebaseerd op de relatie tussen de beurskoersen en alle Amerikaanse verkiezingen sinds 1928. In 12 van de 14 jaren waarin de S&P500 index in de drie maanden die aan de verkiezingen vooraf gingen steeg, won de zittende president / partij. In 7 van de 8 jaren waarin deze index in die periode juist daalde, verloor de zittend president / partij. Alleen in 1956, 1968 en 1980 had deze indicator het bij het verkeerde eind. Aangezien de S&P500 de afgelopen 3 maanden met 4,5% is gedaald, maakt Trump volgens deze indicator morgen de grootste kans om te winnen. (3)

Hillary en Bill kunnen schandalen niet blijvend ontlopen

Paul Craig Roberts, voormalig official van de regering Reagan, schrijft voor Strategic-Culture.org dat het overduidelijk is dat de Amerikaanse oligarchie niet wil dat Trump president wordt, en daarom van alle mogelijke vormen van verkiezingsfraude gebruik maakt om Hillary te laten winnen. Dat begon al bij het vervalsen van de officiële peilingen door steevast een veel groter aantal Democraten dan Republikeinen te ondervragen.

Roberts schrijft dat ook de gevestigde orde desondanks steeds meer zou twijfelen aan Hillary, omdat zij en haar man de vele schandalen niet blijvend van zich af kunnen blijven schudden. En mochten deze ooit wel tot een officiële aanklacht leiden als ze al president is, dan verliezen de Amerikanen ook het laatste beetje vertrouwen in de politiek, ‘en belandt het land in chaos. Zo’n chaos kan revolutionair zijn, en dat is niet goed voor oligarchen.’

De FBI heeft om politieke redenen het heropende onderzoek naar Hillary’s emails weliswaar opnieuw afgesloten, maar de politie van New York onderzoekt nog steeds de banden van Bill en Hillary met een pedofiel misbruiknetwerk, waar we de afgelopen dagen al vaker over schreven (Jeffrey Epsteins ‘Lolita Express’, waar Bill (en volgens sommige mails ook Hillary) minstens 26 x aan boord stapte, ook naar Epsteins ‘Orgie eiland, waar 12 tot 16 jarige meisjes als seksslavinnen werden misbruikt).

Roberts: ‘Ik denk dat de oligarchie op dit moment liever vóór als vàn Trump de verkiezingen steelt, dan dat ze toelaten dat onbenullige Amerikanen de reputatie van het land verwoesten door iemand die wordt verdacht van misdaden tot president te kiezen.’

‘Het wordt Hillary, tenzij minstens ¾ op Trump stemt’

Wij denken zelf dat het de gevestigde orde, de globalistische elite, de oligarchie, de Wall Street bankenkliek, helemaal niets meer uitmaakt wat het volk en zelfs de wereld vindt van overduidelijk gestolen verkiezingen voor Hillary Clinton, omdat ze door president Trump zo goed als zeker van hun enorme macht en invloed zullen worden beroofd. Tenzij morgen minstens driekwart van de Amerikanen op Trump stemt (en fraude daardoor vrijwel onmogelijk wordt), verwachten (niet voorspellen!) wij dat Hillary inderdaad het Witte Huis in wordt gerommeld. Waarmee de mogelijk gevaarlijkste en kwaadaardigste vrouw die ooit op deze planeet heeft rondgelopen de machtigste persoon ter wereld wordt, met de vinger aan de knop van vele duizenden kernbommen.

Xander

(1) Infowars
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge / Strategic Culture
(5) Infowars

Zie ook o.a.:

06-11: Julian Assange: Saudi Arabië en Qatar financieren zowel ISIS als Hillary Clinton
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’
01-11: Democratische verkiezingsexpert waarschuwt voor grootste stembusfraude VS ooit
31-10: ‘Onderzoek Hillary heropend na stapel ontslagbrieven woedende FBI agenten’
29-10: ‘Heropend FBI onderzoek naar Hillary kan VS in grondwetscrisis storten’
24-10: Watergate redacteur: Clinton Foundation is schandalig corrupt
23-10: Waarom CNN spijt heeft van deze laatste minuut Trump-Clinton debat
22-10: WikiLeaks: Hillary Clinton wil Turkije buiten EU om aan TTIP toevoegen
19-10: Undercover video’s bewijzen massale verkiezingsfraude Democraten
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering
16-10: ‘Door crisis met Rusland te forceren hoopt Hillary verkiezingen te stelen’
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
14-10: Terwijl Trump propaganda media aanvalt pleit Obama voor nog meer censuur
11-10: WikiLeaks: Stafleden en top Democraat klagen dat Hillary zo vaak liegt
09-10: Ex maîtresse Bill Clinton: Hillary dreigde ongeboren baby te vermoorden bij handicap
08-10: Strijdlustige Trump: Mijn woorden waren verkeerd, maar Hillary’s daden zijn veel erger
06-08: Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander Hillary Clinton
02-08: Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen (/ ‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude toch president wordt’)
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media
03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’) US

______________________________________________________________________

Mijn commentaar:

Zie http://baltimorejewishlife.com/news/news-detail.php?SECTION_ID=2&ARTICLE_ID=80200  waarin een lans wordt gebroken voor Donald Trump: een fris geluid, de enige  en mogelijk laatste kans voor een moreel  herstel van de USA politiek.
Van harte eens,  met Hillary haal je de duivel zelf in huis, met Trump is tenminste nog kans op verbetering en wordt de elite van zakkenvullers en machtswellustelingen aangepakt, hopelijk.

Overigens is de Enige , die ons kan redden, JHWH, Die komt in de gestalte van Yeshua ha Mashiach.

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

One Response to USA-politiek: zo rot als een mispel, intern en extern.

  1. Men wil Trump inderdaad niet als president omdat hij de poralisatie in te hand zou werken.Het staat in de sterren geschreven dat Clinton kost wat kost presidente moet worden en weet je waarom ? Omdat de EU en nog enkele landen niet willen samenwerken met Trump en Rusland wel daar wringt het schoentje men zoekt ruzie met Rusland met en mogelijke wereldbrand tot gevolg ! Rusland kan wel resultaten voorleggen in Syrie sinds ze daar zijn is alles in een stroomversnelling gekomen tot spijt voor Erdogan die zijn Ottomaans rijk wil stichten daarom wil hij geen Koerden aan zijn grens! Shalom

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*