Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Duitse Straten Vervallen in Wettenloosheid, oorzaak : islamisering !

Gatestone Institute

Duitse Straten Vervallen in Wettenloosheid
“We verliezen de controle over onze straten.”

door Soeren Kern
16 December 2016
Oorspronkelijk Engels Item: German Streets Descend into Lawlessness

Delen
Volgens de Federale Politiedienst hebben migranten tijdens de eerste zes maanden van 2016 hebben 142,500 misdaden gepleegd. Dit staat gelijk aan 780 misdaden van migranten per dag, een stijging van bijna 40% vergeleken met 2015. De data bestaat alleen uit de misdaden waarin een verdachte ook is gepakt.

Duizenden migranten die het land binnenkwamen als ‘asielzoekers’ of ‘vluchtelingen’ worden vermist. Ze zijn, waarschijnlijk, economische migranten die naar Duitsland zijn gekomen onder valse voorwaarden. Er wordt gedacht dat velen zich mengen in diefstal en criminele geweldsmisdaden.

Lokale politie in veel delen van het land geven toe dat ze op hun limiet zitten en niet in staat zijn de wet en de orde te handhaven.

“Drugshandel vindt plaats waar we bijstaan. Als we iets ondernemen, worden we bedreigd, bespuugd, uitgescholden. Soms haalt iemand een mes tevoorschijn. Het zijn altijd dezelfde mensen. Ze zijn genadeloos, kennen geen angst en hebben geen problemen met stelen, zelfs niet van de ouderen.” – Particuliere bewakingsagent.

Volgens Freddi Lohse van de Duitse Politiebond in Hamburg, zien vele migrantencriminelen de toegeeflijkheid van het Duitse juridisch systeem als een groen licht om hun delinquente gedrag voort te zetten. “Ze zijn strengere consequenties gewend in hun thuisland,” zei hij. “Ze hebben geen respect voor ons.”

“Het kan niet langer doorgaan dat de misdadigers onze politiedocumenten opvullen, ons fysiek mishandelen, ons beledigen, en wat nog meer, en dat er geen consequenties aan vastzitten. Vele zaken zijn gesloten of de misdadigers zijn voorwaardelijk vrijgelaten of iets. Ja, wat er vandaag gebeurt in de rechtszalen is een grap.” – Tania Kambouri, Duitse politieagente.

De verkrachting van een meisje van tien jaar in Leipzig, de grootste stad in Saksen, heeft de aandacht weer doen oplaaien voor het steeds maar groeiende probleem van migranten die gewelddadig crimineel gedrag vertonen in steden en dorpen in heel Duitsland – het gaat zo ver dat Duitse agenten en de media informatie over de daders van de misdrijven censureren………………………………………

Zie de verdere details op  https://nl.gatestoneinstitute.org/9594/duitsland-wettenloosheid

________________________________________________________________

Mijn commentaar:

En ondertussen maakt Segers, CU, zich druk om de “vrijheid van de moslims”, die toch echt verdedigd moet worden.
Vrijheid blijheid, voor iedereen, niet waar Gert-Jan ?
Onze enige vrijheid is de dood, net als bij de christenen en joden in Syrie, vluchten of dood, dankzij landverraders in ons parlement, die als idioten de vrijheid blijven koesteren.
Vrijheid voor iedereen, ook voor Nazi’s, moslims, communisten zoals in Noord-Korea. We weten vooraf, dat het dan goed fout gaat, maar dat moet dan eerst blijken door daadwerkelijke wetsovertredingen.
En dat geldt dan per persoon, want we kunnen (terecht) niet iedereen over 1 kam scheren.
Ook niet als de percentages over onze schreef gaan en de pan uitrijzen. En ook niet als ons land islamiseert in die mate, dat het leven in onze grote steden en ook in middelgrote steden steeds onvrijer wordt, voor de autochtone bevolking.Wij, de niet-islamitisch  autochtone mensen zijn de kafirs, die opgeruimd moeten worden, omdat het kalifaat moet worden opgericht, wat uitsluitend uit toegewijde moslims bestaat.

Luister even naar het gesprek van de theo-leugenaars Stegeman/Verheij, die strijden voor de onderdrukte moslims in Nederland , met  Segers olv Thijs vd Brink.

http://www.nporadio1.nl/dit-is-de-dag/onderwerpen/386946-joods-christelijke-traditie-stok-om-moslims-mee-te-slaan
De theoleugenaars willen dat de christenen meer moeten strijden voor de vrijheid van moslims.
Segers verdedigt zich, omdat hij juist zo zijn best doet voor de vrijheid van moslims !

Segers stelt dat alle burgers gelijk voor de wet zijn. Er zijn veel vrijheidslievende moslims, Aboutaleb e.d. zijn mijn medestanders, want die willen ook vrijheid voor iedereen.
Alle vormen van onrecht moeten worden bestreden, zowel vanuit moslimhoek en uit christelijke hoek.
Eerder noemt Segers  de imam van de Blauwe moskee in Amsterdam, Yassin el Forkani, “zijn broeder”, zie
https://tora-yeshua.nl/2016/02/12992/
Wim Berkelaar,  http://www.hdc.vu.nl/nl/over-het-hdc/medewerkers/berkelaar/index.aspx  , had een beter aandeel in de discussie, zal hem een cc van dit artikel sturen.

Aan het einde van dit radiogesprek klinkt dan de kreet: “maar dat is een theologisch debat” en dat gaan we niet meer doen, aldus Thijs vd Brink.
Nee, daar is nooit de tijd voor, zelfs niet met 2 theo-leugenaars. Dat heb ik vaker mee gemaakt, als  het gesprek over de Bijbelse waarheid dreigt te gaan, haakt men meteen af.
Want stel je voor, dat we dan tot de conclusie komen, dat de koranAllah de duivel zelf is en Yeshua, dwz. JHWH in mensengestalte, de Waarheid is.

Segers weet dat best, maar zal er nooit in het publiek een uitspraak over doen, hij blijft om politiek correcte redenen op zijn minst suggereren, dat het om “dezelfde God” gaat.
Zet het woord “Segers” maar in de  zoekmachine  op tora-yeshua.nl , dan vind je bewijs genoeg van mijn opmerking en anders: vraag het hem zelf.

Want als Segers eindelijk eerlijk zou worden , zou erkennen, dat de islam de religie van satan is om de wereld aan zijn voeten te brengen, dan zou hij de PVV moeten erkennen in hun gelijk mbt. de islam.
Liever dood dan de waarheid, niet waar , Gert Jan en CU en overigen gristen-lijken en linkse kliek?

Shabbath shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*