Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Eerst Hitlers nazi’s, nu Mohammeds jihadi’s, met dank aan de buren

anp-31205787

Salafisten in Duitsland ondersteund door Saudi-Arabië, strategie voor meer radicaal-islamitische invloed

Ook Qatar en Koeweit proberen groei salafisme in Duitsland te bevorderen


Met dank overgenomen van
http://nieuws.tpo.nl/2016/12/12/salafisten-duitsland-ondersteund-saudi-arabie-strategie-meer-radicaal-islamitische-invloed/?utm_source=traqli&utm_medium=email&utm_campaign=91

Salafistische moslims in Duitsland worden met medeweten van regeringen in golfstaten actief ondersteund door radicale religieuze organisaties uit Saudie-Arabië, Qatar en Koeweit. De (financiële) steun aan salafisten in Duitsland is bedoeld om meer moskeeën te bouwen, meer radicaal-islamitisch onderwijs te kunnen geven en om meer radicale predikers te kunnen inzetten met als einddoel het kunnen verspreiden van de radicale islam in Duitsland. Dit blijkt uit onderzoek van de Süddeutsche Zeitung in samenwerking met Duitse publieke omroepen op basis van inlichtingendiensten.

Duitsland telt nu ongeveer zo’n 10.000 radicale, salafistische moslims en de vrees bestaat dat vluchtelingen makkelijk slachtoffer worden van radicalisering door salafisten.

_______________________________________________________________________

Mijn commentaar:

En dat allemaal dankzij Merkel, domineesdochter die beter weet, zat volgens sommige bronnen in de Stasi, weet in elk geval ook politiek donders goed hoe het zit.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Angela_Merkel
Bewust ons opzadelen met haar gezwets van “wir schaffen es”. Wat ? De islamisering van Europa ? Gaat gebeuren als die landverraders in de EU, zij voorop, niet van koers veranderen.
En dat doen ze niet, ze hebben zo hun eigen NWO plan.

O ja,  Mark Rutte en Angela Merkel hebben een innige vriendschap, samen met Mohbama een gezellig eensgezind drietal.

Wilders is de enige politicus , die waarschuwt, gristen-lijken zwijgen, wij zijn als Tora-Yeshua gemeente de enige Bijbelse gelovigen, die openlijk waarschuwen op de site van onze gemeente.
Ook de synagoges zwijgen, derhalve nep-Joden.

Maakt u zich niet ongerust met “kerst en oud/nieuwjaar”, onze staatssecretaris van justitie, Dijkstra, heeft met een vooruitziende blik al maatregelen getroffen om Keulse toestanden te voorkomen.
Als sommige lieden van Noord-Afrikaanse herkomst, vaak moslims, hun hobby van vrouwen aanranden en verkrachten willen uitleven, dan krijgen ze “huisarrest”.
Kunnen ze geen “vuurwerk” afsteken. Maar de fouten moeten dan wel eerst gemaakt worden en vastgesteld door de niet alom aanwezige politie.
Als het varken verdronken is, dempt men de put. Met excuus aan de dieren, die men varken noemt en die meer verstand hebben.
En daarbij gaat de grootste moslimvriend, paus Franciscus, ons een “zaaaaaaaalig kerstfeest” wensen.

Blijkbaar zitten we steeds verder in de eindfase van deze wereld, tot de bommen barsten.
De islambom, de valse eenheidsreligiebom, de antichrist-NWO-bom, de atoombom.

Het is de tijd van Noach en van Lot, nog geen 10 oprechte gelovigen toen, hoeveel Geestverwanten zijn er vandaag?

Moge de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua als de komende Mashiach spoedig zijn, Hij is de Enige , die ons redden zal.
“Ons”? Ja, ieder mens, die op Hem zijn vertrouwen stelt en na bekering Hem volgt in Zijn onderwijs en levenspraktijk; vandaag nog mee te beginnen.
Zie  https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

One Response to Eerst Hitlers nazi’s, nu Mohammeds jihadi’s, met dank aan de buren

  1. Dag Ben,ik denk persoonlijk dat 2O17 nog een paar verrassende wendingen voor ons in petto heeft . wat Merkel betreft ze heeft in een toespraak een heel andere taal gesproken geen vluchtelingen meer in Duitsland en ze moeten zich aanpassen ! Of ze herkozen betwijfel ik ze is een hypocriet mens wat je van valse christenen dan ook mag verwachten! Ook in Nederland komen er verkiezingen aan ! En het is wachten wat Trump gaat doen hij wil Daesh vernietigen maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan de wereld is absoluut veranderd en we zullen moeten leren leven met terreur tot Jezus komst! Shalom

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*