Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Kerstmis= heidense zonnewendeviering=”fijne feestdagen”

willem-alexander-pleit-in-kersttoespraak-redelijkheid

http://www.nu.nl/binnenland/4370607/willem-alexander-pleit-in-kersttoespraak-redelijkheid.html

Koning Willem deed zijn best, echt waar.  Hij benoemde Kerst met de Christus als kerngedachte, dat viel al niet tegen in een land, waar je tegenwoordig politiek correct en volledig gestoord “fijne feestdagen” moet zeggen.
Om onze islamitische medemens, tevens potentiele terrorist, niet te kwetsen als enkele van hen, ondersteund door de stilzwijgende meerderheid, met een vrachtwagen op een kerstmarkt aan het moorden slaat.
“Wir schaffen es” is ook een credo van IS tenslotte.

Maar Willem worstelde met zijn kersttoespraak, zoals hij zelf zei. Hoe kun je nu toch die “kerstvrede” rijmen met het terrorisme?  (Hij bedoelde uiteraard het islamterrorisme, maar dat zeg je niet natuurlijk, je wil  je moslimmedemens niet kwetsen, die heeft  het al moeilijk genoeg, wordt vreselijk gediscrimineerd en zo).
Willem weet het niet meer, stond er ook duidelijk  ongemakkelijk bij tijdens het voorlezen.
Want het Oranjehuis is sterk verbonden  via Shell-aandelen met de islamistische olie wereld. En via de NWO, samen een globale eenheid, ja gezellig.
Daar is de VN ook zo goed mee bezig, even als kerstkado van Mohbama Israel een loer draaien, kan nog net even.
Mohbama viert ook kerst, Baptist naar dat hij het wil laten schijnen, met grote islamsympathie, zie
https://tora-yeshua.nl/2010/08/mobama-bleef-moslim-tijdends-zijn-lidmaatschap-van-de-baptistenkerk/

Nee , dit Kerstfeest is geen aanmoediging voor Joden om alsnog te begrijpen, dat de ontJoodste , verwesterde Jezus  begon als Yeshua ha Mashiach, wel degelijk de Messias !
Dat moeten ze dan ook uit de Tenach begrijpen, waar tal van profetieen over Hem staan, veel Israelieten hebben dat gelukkig wel begrepen, zij het slechts 1% van het totaal.
Dus wat moet je als koning van dit land met Kerst ?? Gewoon voorlezen wat Rutte heeft goed gekeurd? Of zelf wat vertellen en dan je eigen worsteling weer geven, wat wel eerlijk is ?
Of gewoon het volgende zeggen:

Waarde landgenoten,
Ik val maar gelijk met de deur in huis: ik treed af als koning, heb geen zin in die hypocriete zooi ! Ik blijf niet “een beetje dom”, kom nou.
En voor ik aftreed , leg ik u uit waarom ik er mee kap.
Wij krijgen echt nooit vrede op aarde, als het van de mensen moet komen, want elk mens is geneigd tot het kwade, is een zondaar, die de Tora dagelijks overtreedt.
Pas als we allemaal begrijpen, dat we JHWH om vergeving moeten vragen en Zijn verschijning als Yeshua moeten accepteren als Degene, die onze doodstraf droeg en Hem gaan volgen in de Tora-prakijk, komt er shalom.
En aangezien steeds meer mensen dat weigeren te aanvaarden en een afgod dienen, w.o. de koranAllah of atheist, humanist e.d. worden,  gaat dit land en deze wereld verder kapot.
Het parlement is een afspiegeling van de samenleving, gristen-lijken, nep-Joden, moslims als potentiele terroristen,  atheisten, dat  schiet ook niet op .
Ipv Wilders voor de rechter kunnen we beter al die landverraders voor de rechter zetten en daar moet ik ook bij staan dan.
En ook al die slappelingen van dominees, pastoors en rabbijen, die zwegen over de islam en niet profetisch waarschuwden voor deze anti-christ religie.

Er is maar 1 Koning, dat is JHWH in de gestalte van Yeshua en met die paar, die dat geloven, leef ik Hem tegemoet, wie me daarin wil volgen, is welkom.

Shalom ,

Willem.

Dat zou mooi zijn geweest, toch? Maar zover was Willem nog niet, helaas. Volgend jaar Kerst misschien?
Of zijn we dan zover verislamiseerd, dat we na Kerst ook de “fijne feestdagen” hebben afgeschaft en gewoon gezellig Suikerfeest vieren en de verjaardag van Mohammed ?

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

9 Responses to Kerstmis= heidense zonnewendeviering=”fijne feestdagen”

 1. heb je vanmorgen Antoine Bodar gezien op RKK. Volgens hem aanbidden we allen dus christenen,Joden en islamisten dezelfde God ? Kun je een ergere dwaling voorstellen ? De jezus die ze brengen heeft niets meer te maken met de historische figuur die Jezus was een geboren en getogen Jood geboren om zijn volk en anderen te redden de vredevorst. aLS Jezus ook voor de islam staat zoals Bodar beweerd waarom gaat hij dan niet preken of zeveren in een moskee? Hoe kunnen mensen Jezus leren kennen als men altijd voor verwarring zorgt ! Shalom

  • Hi Willy,
   Bodar=RK=misleiding, altijd weer. Maar mensen die oprecht de waarheid zoeken, verstaan de roepstem van JHWH en komen in Yeshua tot Hem.
   Ondanks alle misleiding.
   Shalom
   Ben

 2. Op 1 januari 2017 @ 14:16 schreef boorzalf

  Beantwoorden

  Die bodar eet van meerdere walletjes, en zit er alleen voor om zijn eigen zakken te vullen. Dat zijn van die typen die nog nooit gewerkt hebben, weten totaal niet wat er in de samenleving speelt. Want hij moet ook weten dat de islam de anti-christ is. De islam draait alles om waar Jesus voor staat.
  Islam betekent vernietiging en geweld te beginnen bij de staat Israël en daarna in Europa. Zij sluiten valse verdragen, die ze op den duur niet nakomen, maar zien als een aanloop naar een uiteindelijke overwinning van de islam op alle godsdiensten.

 3. Bodar lijkt mij een man die in ieder geval van het evangelie van Jezus Cristus veel meer begrepen heeft dan Ben Kok. Als we dan toch iemand het predikaat anti-christ moeten geven weet ik wel wie van de 2 het beste in aanmerking komt.

  • Hi Mark,
   In dit artikel wordt heel Bodar nergens genoemd, dus je opmerking is geheel “off topic”.
   Het type “antichrist” is het soort mens, wat iets of iemand anders ipv de Christus stelt, Hem vervangt . Dat is precies wat die RK pausen doen, ze zijn “de plaatsvervangers van Christus op aarde”.
   Wat een gestoorde hoogmoed, om jezelf die plaats toe te kennen, hoe verzinnen ze het. En bij die club hoort Bodar, het is maar dat je het even snapt.
   De RK laat bovendien Maria als medeverlosseres optreden, zij “bemiddelt” bij “haar Zoon” als “moeder van God”. Man, schei toch uit over die gekte, die we als RK kerk kennen.
   En doe verder geen moeite om mij met iemand uit die JHWH-lasterende bende te vergelijken, ik wens er op geen enkele manier mee geassocieerd te worden.
   Waar haal jij eigenlijk de autoriteit vandaan, om die vergelijking te gaan maken? Wie ben je, wat doe je zelf om de islam te ontmaskeren, of doe je daar niet aan en vind je het wel prima?
   Shalom
   Ben

 4. Sorry Beste Ben dat ik ongewild over Antoine Bodar begon want het staat nergens in jou artikel. Maar laat weeral zien hoe de misleiding werkt ! shalom

  • Hi Willy,
   Dank voor je toelichting, ik snapte al niet waar Mark zijn opmerking over Bodar vandaan haalde, ik keek alleen naar het artikel.
   Shalom
   Ben

 5. De Antichrist is de vicaris van Christus zijn plaatsvervanger dus en lijkt me nu juist dat de paus ook deze titel draagt ! Maar dat wil nog niet zeggen dat hij de antichrist is eerder de koning van het zuiden( Dan 11-39) de valse profeet het Vaticaan heeft nooit Israel erkent en doet alles om een tweestatenoplossing te verkrijgen houdt goed 15 januari in Parijs in het oog ! Shalom

  • Hi Willy, zet maar es “antichrist” in onze zoekmachine, dan wordt het duidelijker wie en wat de “antichrist” is.
   Shalom,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*