Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Media verzwijgen wat de moordenaar riep: “Allah hu akbar!”

Russische ambassadeur gedood bij aanslag Turkije

karlov

 (met dank overgenomen van http://www.rd.nl/vandaag/buitenland/russische-ambassadeur-gedood-bij-aanslag-turkije-1.1360465#&gid=1&pid=1


Buitenland

karlov
Andrej Karlov. beeld YouTube

Andrej Karlov. beeld YouTube

De Russische ambassadeur in Turkije, Andrej Karlov, is maandag in de Turkse hoofdstad Ankara gedood bij een aanslag. Dat meldt het Russische persbureau RIA.

Karlov overleed kort nadat hij werd neergeschoten toen hij een toespraak hield bij de opening van een fototentoonstelling. Een gewapende man loste van dichtbij negen schoten. Hij overleed korte tijd later.

De schutter riep onder meer: „Vergeet Syrië niet, vergeet Aleppo niet. (…) Degenen die verantwoordelijk zijn voor deze gruwelheden, die moeten hier de prijs voor betalen.”

De dader zou bij de Turkse politie zou werken. Dat zou verklaren waarom hij ongehinderd het gebouw kon betreden.

Karlov is niet het enige slachtoffer van de aanslag. Er zijn vier anderen gewond geraakt. De schutter zelf is uitgeschakeld, maar wat de politie daar precies mee bedoelt, is niet duidelijk. Op Twitter circuleren foto’s van een met kogels doorzeefde man, maar het is niet voor 100 procent zeker dat dat de dader is.

________________________________________________________________________

Mijn commentaar:

In het  NOS journaal van 18 uur was duidelijk te zien en te horen, dat de moordenaar “Allah hu akbar” riep, de koranafgod is de grootste, als moordenaar verheerlijk ik de hoofdfiguur van de islam.
Luister en kijk http://nos.nl/artikel/2149210-russische-ambassadeur-in-turkije-doodgeschoten-syrie-lijkt-motief.html
En stel vast, dat de NOS er vervolgens in de tekst onder de video niets zegt over de diepste gevoelens van de moordenaar, terwijl hij ze bij herhaling roept: “Allah hu akbar”.
Hij werd ook zo snel mogelijk dood geschoten, de ware toedracht kan aan hem niet meer worden gevraagd en geloof maar niet, dat die door de moslimTurken zal worden onthuld.
Overigens hield de moordenaar nog een toespraakje na zijn daad, schreeuwen in het Turks (zie de video) en ik zou graag de letterlijke vertaling van zijn gekrijs horen, gaan we dat ergens lezen?
Volgens het NOS journaal van 20 uur, waar de video werd vertoond inclusief het “Allah hu akbar” gekrijs, wat in het commentaar weer niet werd meegenomen (het ging over “Aleppo en Syrie), was deze moord op een zeer ongelukkig moment.
Want er zou juist toenadering  tussen Turkije en Rusland zijn en wellicht kwam het “sommige partijen” goed uit, dat die vriendschap in de kiem werd gesmoord.
CIA ? zou zomaar kunnen.

Als gebruikelijk werd er verder niet over gesproken, de woorden “vergeet Aleppo niet” worden als kreet vermeld, ook het RD laat de kernmotivatie van de moordenaar onvermeld.
Es zien, waar die woorden wel vermeld worden.
Ook De Telegraaf laat het moslimcredo weg: http://www.telegraaf.nl/buitenland/27268534/__Russische_ambassadeur_doodgeschoten_in_Ankara__.html

Op een site met Israelnieuws las ik  een paar dagen geleden, dat enkele rabbijnen hebben gezegd, dat volgens een  profetische lijn  Rusland eerst Turkije zal overheersen en dan vervolgens Israel.
De uitbreiding van de Russische invloed in Syrie zal niemand zijn ontgaan, als voorbereiding; Mohbama heeft daar de strijd om de macht verloren, bewust ?
Laat Putin daar maar winnen, Trump kan mogelijk met Putin tot zaken komen, op weg naar de NWO ?

Het zou me niet verbazen, dat Zach. 12 en vervolgens 14  spoedig vervuld gaat worden en dat dan de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua ha Mashiach een feit zal zijn.

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Media verzwijgen wat de moordenaar riep: “Allah hu akbar!”

 1. Op 19 december 2016 @ 21:16 schreef Pieter A Meijer

  Beantwoorden

  Shalom Ben;
  Dit gebeuren doet mij sterk denken aan Sarajewo 1914.
  Ook een moord, die een grote oorlog tot gevolg had.
  Tevens in een tijd, dat Ja acov op weg naar “Huis” was.
  De voorlaatste alinea van je reactie, wijst tevens in de richting van de Komst van
  JaHuShuah ha Massiach.
  Shavuah tov.

  • Hi Pieter, inderdaad, Serajewo. En straks: Yeshua !
   Overigens is Israel pas thuis, als ze Hem aanvaarden en dan zien we ook, wie bij dat “Israel Gods” horen.
   Shalom
   Ben

 2. Hallo Ben

  Vanmorgen ging het op radio NPO1 over deze aanslag.
  Het ‘Allah hu akbar’ lieten ze duidelijk horen.
  Het zegt toch alles over deze ‘Godsdienst’?Onze God is een God van liefde, en zou nooit en te nimmer in combinatie met een dodelijke aanslag genoemd willen worden, daar het haaks staat op alles waar onze God voor staat: LIEFDE.

  Groet, Diana

  • Hi Diana,
   De video was duidelijk, maar men verzwijgt het “Allah hu akbar” in de teksten en men gaat er al helemaal niet op door.
   Aan de vruchten kent men de boom, de koranAllah is dood en verderf.
   JHWH is rechtvaardigheid, liefde en genade.
   Shalom
   Ben

 3. Dag Ben, de soep word nooit zo heet gedronken ! De Russen willen de zaak niet laten escaleren ook al is hun ambassadeur vermoord maar de twee kunnen elkaar niet missen. Dus ik denk koelen zonder blazen ! De profetisch lijnen van rabbijnen is al langer gekend een andere aartsvijand van Israel Iran is reeds in Syrie aanwezig ik volg meer deze lijn weet dat de burgeroorlog in het Midden-Oosten in wezen een godsdienstoorlog is geworden ! Shalom

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*