Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De 4e truck met een islammoordenaar aan het stuur: Egypte !

https://tora-yeshua.nl/2016/12/herhaling-nice-moorden-vrachtwagen-nu-op-kerstmarkt/

http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/12/vrachtwagen-rijdt-in-op-kerstmarkt-berlijn-420845/

https://tora-yeshua.nl/2017/01/moslim-vermoordt-truck-4-mensen-yerushalayim/

http://www.ad.nl/buitenland/zelfmoordtruck-doodt-10-mensen-in-egypte~a1dd274d/

de volgende in ……………………………………………

____________________________________________________________________

Mijn commentaar:

Bij “de wereld draait doorrrrr” van Matthijs van Nieuwenhuizen in gesprek, wat we toch zouden moeten doen tegen dat terrorisme.
Men kwam niet op het idee, zich af te vragen, waar die ellende uit voortkomt (islam) en wie er  verder politiek misbruik van maken door chaos te creeren en dat voor eigen belang te gebruiken (USA )

De parlementen in de diverse landen blijven verantwoordelijk, zakkenvullers.  Wie niet protesteert tegen de islam , heeft bloed aan zijn handen.
En dat  geldt in het bijzonder voor de “geestelijke leidslieden” in dit land, als dominee’s, pastoors, rabbijnen, allemaal  “broodprofeten” en  “buiksprekers”.
En de adel en de elite,  die  mooi weer blijven spelen, ergens boven het volk zwevend, het volk, wat stom genoeg is om dat zo te houden.

Op Schiphol komt men volgens de directeur een paar honderd  marechaussees te kort voor de beveiliging, maar de regering laat het zo, het is al duur genoeg.
Wie weet laten moslims er een IS-vliegtuig landen vol met bommen, is weer es wat anders dan een vrachtwagen.

Stupide wereld, rijp voor de ondergang.

Gelukkig heeft onze hemelse Vader het laatste Woord, het loopt Hem nooit uit de  hand, dwars door de ellende heen is Hij er voor ieder, die zich in Yeshua tot Hem wendt.
We leven Zijn komst tegemoet, moge het spoedig zijn. Die “dag des Heren” is een dag/periode vol rampen en het lijkt er steeds meer op, dat we er midden in zitten.
Op het toppunt van die periode zal Hij verschijnen te Yerushalayim, om al het kwaad en de kwaden op te ruimen en degenen, die op Hem vertrouwden, tot Zich te nemen, om dan Zijn Koninkrijk te vestigen op aarde.
De hemel komt naar beneden, alleen dan wordt het hier hemels.

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

One Response to De 4e truck met een islammoordenaar aan het stuur: Egypte !

  1. De lijfspreuk: “Orde uit chaos” komt dichtbij.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*