Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

“koranAllah is de grootste moordenaar” , allah hakmaar in Istanbul

JIHAD WATCH
Exposing the role that Islamic jihad theology and ideology play in the modern global conflicts
Istanbul nightclub killer screamed “Allahu akbar” during jihad massacre
JANUARY 1, 2017 11:24 AM BY ROBERT SPENCER
(met dank overgenomen van
https://www.jihadwatch.org/2017/01/istanbul-nightclub-killer-screamed-allahu-akbar-during-jihad-massacre

The universal hallmark of jihad terror attacks.

istanbulnightclubattack1

“Istanbul nightclub terror attacker ‘screamed Allahu Akbar’ during massacre that left 39 dead and 69 injured,” by Alex Wellman and Steve Robson, Mirror, January 1, 2017:

The ‘Santa gunman’ who gunned down 39 people and injured 69 with a machine gun in an Istanbul nightclub ‘screamed Allahu Akbar’ during massacre – an eye-witness has revealed.

A manhunt has been launched for the killer after he went on the run following the mass murder in the popular Reina nightclub, in Turkey.

A Lebanese woman who gave her name as Hadeel and was in the club with her husband has spoken of the moment the carnage unfolded.

She said: “At first we thought some men were fighting with each other.

“Then we heard the sound of the gunfire and ducked under the tables.

“We heard the guy screaming Allahu Akbar (God is Greatest), all three of us heard that … We heard his footsteps crushing the broken glass.

“We got out through the kitchen, there was blood everywhere and bodies.”

The killer opened fire at the popular club in the Turkish city at around 1.15am local time as hundreds of young people were celebrating the arrival of 2017.

Claims that the attacker was wearing a Santa Claus outfit have been rejected by Turkish authorities today….

_________________________________________________________________________

Mijn commentaar:

De antiterreurcommandant in Maleisie stelt, dat IS zal groeien, tenzij de “salafistische jihad ideologie” zal worden afgewezen door de moslimgeleerden.
https://www.jihadwatch.org/2017/01/malaysia-counter-terror-chief-says-islamic-state-will-grow-unless-its-ideology-is-confronted

Ook in Turkije worden ze geconfronteerd met islamterrorisme, de “gewone aardige moslims” zijn de eerste slachtoffers heet  het dan.
Wanneer gaat de “gewone aardige moslims” is de waarheid onderkennen, nl dat de islam “een duivels totalitair systeem ” is, waar de wereld zo snel mogelijk vanaf moet?
Een periode van 1400 jaar lijkt me toch lang genoeg om het te snappen?
Men  heeft de duisternis liever dan het Licht, net als alle “gristenlijken en nepjoden”,  die samen met de “gewone aardige moslims” blijven zwijgen.
Zwijg de islamellende maar dood, tot je zelf wordt dood gezwegen; die tijd komt, als JHWH geoordeeld heeft over al die lui, die de woorden van Jesaja (5:20) waar maken:

“wee hen, die het kwade goed noemen en het goede kwaad”

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

8 Responses to “koranAllah is de grootste moordenaar” , allah hakmaar in Istanbul

 1. Moslims kunnen dat niet zo zien Beste Ben, gewoon omdat ze de derde geopenbaarde godsdienst zijn die boven het Jodendom en Christendom staat. De islam is de laatste en definitieve geopenbaarde godsdienst wie christen wordt in de islam is terug van weg ! En het is waar ook moslims zijn het slachtoffer van de terreur en ze zeggen dat Daesh niets met de ware godsdienst te maken heeft wat natuurlijk een leugen is ! Een goed jaar beste Ben en nog vele goede artikelen ! Shalom

 2. Op 2 januari 2017 @ 19:00 schreef Nico Spaak

  Beantwoorden

  Ha die Ben,
  Over de gewone aardige moslims gesproken. Op de site: https://martienpennings.wordpress.com/ geeft het tweede plaatje van boven het verschil tussen de moderate en de radical islam perfect weer. Keep up the good work.
  Shalom,
  Nico.

 3. Op 4 januari 2017 @ 14:01 schreef Verlegen

  Beantwoorden

  Jesaja 41:10
  Wees niet bevreesd, want Ik ben met u,
  wees niet verschrikt, want Ik ben uw God.
  Ik sterk u, ook help Ik u,
  ook ondersteun Ik u met Mijn rechterhand, die gerechtigheid werkt.

  Ik richt mijn hoop op Jezus en verlang naar het moment van Zijn terug komst.

  Openbaring 1:8
  Ik ben de Alfa en de Omega, het Begin en het Einde, zegt de Heere, Die is, en Die was, en Die komen zal, de Almachtige.

  Wat is de juiste weg om de boodschap die de god van de koran zijn onderdanen meegeeft te ontsluieren? Ik weet het echt niet, maar mijn mond hierover houden kan ik ook niet, wat menig persoon me niet in dank afneemt, ook de niet-moslim. Het feit dat ik in Nederland niet openlijk kan zeggen dat ik Jezus volg, maakt dat het gevaar niet alleen van de god van de koran komt, maar ook van mensen die niet geloven en die mij als christen liever weg hebben en mij de mond willen snoeren.

  Ik beroep me op wat Jezus van mij vraagt. Heb God lief met heel je hart, met heel je ziel en met heel je verstand het 2de gebod gelijk daaraan is….heb je naaste lief zoals jezelf. Meer weet ik niet te schrijven want ik ben diep bedroefd over alles wat er gaande is in deze samenleving en in de wereld.

 4. Beste ben ik vraag mij ik heb uw folder gelezen ik stel mij de vraag hoeveel moslims heeft u weten te overtuigen om de islam te verlaten??

  • Dag Josta,
   Moslims zijn dermate vergiftigd met hun demonische leer, dat het niet eenvoudig is voor hen om tot geloof in de Ene ware God , JHWH, te komen.
   Hen wordt ingepompt, dat “Allah geen zoon heeft”. Hoe stupide, alsof de Schepper een zoon zou hebben ! De Bijbel leert ons, dat JHWH mens werd en ons in de Messias, Yeshua van Nazareth, is verschenen en die verschijning noemt de Bijbel in figuurlijke zin ” de Zoon”.
   Maar geloven in dat feit noemt de koran “de grootst mogelijke zonde, shirk” en zo worden moslims dus totaal misleid.
   Tragisch, want alleen door het aanvaarden van Yeshua kan men met JHWH in het reine komen, Hij stierf in Yeshua voor onze zonden en stond op uit de dood ten 3e dage.
   Er zijn moslims tot bekering gekomen, zie bijv. https://tora-yeshua.nl/geloofsgetuigenissen/ en velen hebben onze folder kunnen lezen, wie van hen tot geloof in JHWH is gekomen, zal ik later in het Koninkrijk van JHWH ontmoeten, wat een voorrecht !
   Wat is jouw geloof , Josta?
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*