Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Moslims in Canada moorden elkaar uit /update

extra-maatregelen-in-moskeeen-randstad-aanslag-quebec

Tragisch, 6 doden in een moskee in Quebec, moordende moslims met hun strijdkreet “allah hu akbar” , terwijl de slachtoffers net tot hun “allah” aan het roepen waren.
Althans, volgens http://www.nu.nl/buitenland/4428027/zeker-zes-doden-bij-aanslag-moskee-in-canadese-stad-quebec.html
Het blijft een ellendig geloof/ideologie, want dan moeten de ware moslims  natuurlijk weer de niet echt goede moslims dood maken, die dan volgens hun idee martelaars zijn en eeuwig in een bordeel met 72 maagden mogen verblijven.
Die maagden hebben dan de hel in het paradijs, maar dat terzijde.

Maar het kan nog gekker, premier Couillard voor het NOS journaal wist niet hoe snel, blijkbaar angstig ook, hij moest roepen, dat we als burgers naast elkaar stonden etc.
En her en der worden bij moskeeën in Nederland (!)veiligheidsmaatregelen getroffen, om de moslims dan blijkbaar tegen elkaar te beschermen, ronduit belachelijk, moslims zijn hier altijd gepamperd en worden in de media voortdurend goed gepraat.
http://www.nu.nl/binnenland/4429266/extra-maatregelen-in-moskeeen-randstad-aanslag-quebec.html
Niet dat dit allemaal bij het NOS journaal wordt gezegd, dat weet men nog steeds  (15 uur) niet, wie de daders zijn, op nu.nl  vroeg in de morgen om 3.25 uur wel, maar goed, het NOS beleid was er altijd op gericht om de islam uit de wind te houden en we kunnen beter zo lang mogelijk denken, dat de moordpartij door “populisten” is begaan.
Zie de video op http://www.foxnews.com/world/2017/01/30/at-least-five-killed-in-shooting-at-quebec-city-mosque.html
NB: de onzin, dat moslims vervolg worden in het Westen werd al uitgekraamd tijdens de Kristallnachtherdenking in 2009, zie
https://tora-yeshua.nl/2009/11/kristalnachtherdenking-gejat-door-pax-mohbama/
In een verslag van Esther Voet in het NIW lezen we al het jaar erop:
“Vraag is natuurlijk: wat doen wij als Joodse gemeenschap met het feit dat het kwaad dat is geschied op 9 november 1938 is gekaapt door stemmen in onze samenleving, waarvan inmiddels klip en klaar is dat deze groep moslims zieliger vindt dan Joden om nog maar te zwijgen over de sympathieën ten opzichte van het Midden-Oosten?”
( zie https://tora-yeshua.nl/2010/11/nieuw-israelisch-weekblad-5-nov-artikel-esther-voet-redactrice-kristallnachtherdenking/  )

De wereld wil hoe dan ook niet accepteren, dat de islam een duivels systeem is vol ellende, men blijft roepen, dat het terrorisme /jihad van moslims niets, maar dan ook niets met de islam te maken heeft en dat het geen strijd tegen de islam als religie is.
Nou, waarde medeburgers, jihad/terrorisme heeft alles met islam te maken en hoe eerder we er duidelijk over zijn, hoe beter het is, zeker ook voor moslims, die verstandig willen zijn, want dan kunnen ze zonder bezwaar ex-moslim worden.

En dan Trump van alle kanten kwalijk nemen, dat hij een inreisverbod voor moslims heeft ingesteld (ok, hij had het zorgvuldiger moeten regelen, te veel “baas van een bedrijf” en te weinig politicus).
Die 7 landen waren t.t.v. Mohbama al een bekend punt van zorg, dus zo nieuw is dat niet.
Zie even de andere kant van de zaak, de kant waar de linkse media het niet over hebben:
https://ejbron.wordpress.com/2017/01/30/video-paul-joseph-watson-de-waarheid-over-trumps-moslim-ban/

De wereld is verdeeld in een Mohbama/Hillary club en een Trumpclub, wat ze gemeenschappelijk hebben is het gemis van een Bijbels geloofsleven, dus de narigheid is verzekerd, links of rechts om en zeker met beiden.

Shalom, laten we biddend , ontmaskerend en evangelie verkondigend Zijn komst tegemoet leven,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Update: toch een “lone woolf” volgens dit bericht:
http://heavy.com/news/2017/01/alexandre-bissonnette-quebec-city-canada-mosque-shooting-attack-suspect-gunman-shooter-photos-pictures-video-motive/

Sterker nog, Alexandre Bissonnette was een Trumpaanhanger , de andere persoon was inderdaad van Marokkaanse afkomst, maar getuige, geen dader.
En van de 3e horen we in eens niets meer.
Waarom Bissonnette aan het moorden sloeg, wordt nog nergens vermeld en dat er “allah hu akbar” werd geroepen, wordt ook niet meer genoemd.

Toch een “false flag” , vanuit de Mohbama hoek? Zie
http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/01/Minimaal-100000-moslims-in-Nederland-bereid-tot-geweld-om-islam-te-verspreiden

Navigeer naar andere artikelen

7 Responses to Moslims in Canada moorden elkaar uit /update

 1. Op 30 januari 2017 @ 19:45 schreef Nico Spaak

  Beantwoorden

  Ha die Ben,
  Inderdaad goed opgemerkt. Trump is een zakenman en geen politicus. Dus, overvragen wanneer je een deal wilt sluiten hoort er bij. Het Amerikaanse rechtssysteem is best sterk genoeg om de onrechtmatigheden die hierdoor ontstaan te corrigeren. Maar het signaal dat hiermee wordt afgegeven is des te duidelijker. Gelukszoekers die naar de VS willen afreizen zullen zich eerst nog wel eens bedenken. Die gaan hun heil vast ergens anders zoeken. Er zijn tenslotte landen genoeg die in koor staan te roepen: “kom maar binnen met je knecht”. Dus, zakelijk gezien is het een win-win situatie. En iedere dag ben ik benieuwd of er weer nieuwe decreten van zijn hand zijn uitgevaardigd. Je moet het maar zo zien. Wanneer je stront moet ruimen, gaat het eerst vreselijk stinken.
  Shalom, Nico.

  • Hi Nico,
   Inderdaad, forse tegenstand was te verwachten, links en islam staan op hun achterste benen.
   Ik hoop van harte dat Trump snel bij leert en doorzet op de meest wijze, maar structureel krachtige manier.
   Shalom
   Ben

 2. JESHUA (JEZUS ) zei: een rijk wat tegen zich zelf verdeeld is valt vanzelf uiteen!Shalom van Léon van Duren

 3. De wereld zit in een gevaarlijke conflict situatie vandaag nog heeft Iran een lange afstandraket gelanceerd en de VS is woedend . De as Rusland-Turkije en Iran is in volle opgang. En de schutter in Canada aan een moskee was een rechts fanaticus ook dat mag eens geschreven worden de waarheid geen geweld aan doen! shalom

  • Dag Willy,
   Zie het artikel hier boven, ik geef weer via de update wie het was en dan lezen we, dat de dader zowel rechtse als linkse sympathieën had.
   Verder is het merkwaardig, dat die 3e persoon in eens niet meer aan de orde is en bovendien heeft men het er niet over, waarom de dader “allah hu akbar” riep.
   Als blijkt dat het geen moslim was, dan zal ik dat vermelden natuurlijk.
   Maar dat moslims elkaar her en der vermoorden, blijft een feit.
   Shalom,
   Ben

 4. Dag Ben,met uw laatste zin ben ik het volledig eens ! Shalom

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*