Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De dader: bij voorbaat geen moslim natuurlijk (update)

UPDATE  http://www.nu.nl/buitenland/4497528/tientallen-gewonden-nadat-auto-inrijdt-carnavalsparade-new-orleans.html
(nog een “verwarde man”)

Aanslag in Heidelberg, (met dank overgenomen van

http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/02/Aanslag-Heidelberg-Getuigen-zien-Afrikaan-maar-politie-noemt-dader-een-Duitser

2017-02-25-21-32-37.aanslag heidelberg 25 feb 2017 b2In wat de zoveelste ‘car jihad’ aanslag lijkt te zijn geweest is een onbekende man in Heidelberg op voetgangers ingereden. Daarbij raakten drie mensen gewond, van wie één zeer ernstig. De met een mes bewapende dader vluchtte vervolgens, maar kon al snel door de politie worden ingesloten. Toen hij zich weigerde over te geven, werd hij met één schot uitgeschakeld (2), waarna hij zwaargewond naar het ziekenhuis werd vervoerd. De Rhein-Neckar Zeitung bericht als enige dat de dader volgens getuigen een Afrikaan (‘Südlander’) was, maar de politie heeft het zoals we inmiddels gewend zijn over een ‘Duitser’ met ‘psychische problemen’ en ontkent dat het een terreuraanslag was, maar slechts een ‘Amoklauf’.

Ondanks het feit dat het opnieuw om een ‘Einzeltäter’ zou gaan, rukte de politie massaal en bewapend met machinegeweren uit om de straten rond het ‘ongeluk’ af te sluiten.

Een vrouw die aan een agent vroeg of het om geweld ging, kreeg als antwoord ‘meer dan dat’, wat een sterke aanwijzing is dat van meet af aan bekend was dat het om een aanslag gaat. (4)

Volgens bondskanselier Angela Merkel en paus Franciscus bestaat islamitische terreur echter niet, en ‘dus’ kan de aanslagpleger in Heidelberg onmogelijk een moslim asielzoeker met religieuze motieven zijn geweest. Vooral sinds vorig jaar zijn de Duitse media en politie streng door Berlijn geïnstrueerd om de misdaad- en terreurexplosie als gevolg van het binnenlaten van minimaal 1,5 miljoen moslims te verzwijgen of te bagatelliseren.

Daarbij worden regelmatig Arabisch klinkende namen van daders heel politiek-correct vervangen door Duitse namen. Gezien de reactie van de autoriteiten vandaag zou dat ook bij dit ‘ongeluk’ kunnen gaan gebeuren. De politie heeft het al over een ‘jonge Duitse student’ die ‘psychisch labiel’ zou zijn geweest.

Xander

(1) Rhein Neckar Zeitung
(2) YouTube (schot te horen, agenten te zien, maar de dader niet)
(3) PI-News
(4) Morgenweb
(5) Sputnik News

http://www.nu.nl/buitenland/4497024/dode-nadat-man-mensen-inrijdt-met-auto-in-duitsland.html

Navigeer naar andere artikelen

3 Responses to De dader: bij voorbaat geen moslim natuurlijk (update)

 1. volgens mij is het een aanslag dat door de pro islamitische pers wordt ontkent en je moet weten Merkel is als de dood voor aanslagen gezien de nakende verkiezingen ! Shalom

 2. Ook in Londen en in de VS is een wagen op mensen gereden met gewonden zeker weer geen aanslag ! Shalom

 3. Wegkijken en leugens verspreiden over deze jakhalzen dat is het credo van Europa.
  De eigen bevolking manipuleren en maar goed keuren dat die jakhalzen alles maar dan ook alles mogen en kunnen doen.
  Stem bewust rechts opdat we dat links gepeupel mee kunnen sturen naar die landen waar ze zo”n menswaardig bestaan kunnen leiden, misschien dat ze dan na 1 jaar wakker worden.
  Maar terug komen naar ONS Nederland zit er dan niet meer in voor ze, misschien kunnen ze daar bij die jakhalzen een uitkering , een huis, auto ect kunnen verkrijgen, denk het niet.
  Kijk https://youtu.be/JbPmSDnvCL4 eens.

  Ga zo door Ben je bent en blijft voor mij nog steeds de man die het recht weet te benoemen en plaatsen

  Shalom

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*