Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Egyptische christin over Trump

Het boycotten van radicale islamitische naties

door Nonie Darwish

2256

Vanmorgen vroeg een Arabisch radiostation in het Midden-Oosten aan mij naar mijn mening over President Trumps verbod op vluchtelingen en burgers van zeven moslimnaties. De radio-presentatrice, die boos klonk over het verbod, was een christelijke Arabier. Ze was verbaasd te horen dat ik het verbod ondersteunde en van mening ben dat het al moest hebben plaatsgevonden de dag na 9/11.

Ze vroeg me toen of ik andere Arabische Amerikaanse activisten kende die tegen het verbod waren, omdat ze iemand wilde interview die tegen het verbod was. Ze leek geschokt te zijn om te horen dat ik geen Arabische of islamitische vriend heb die tegen het verbod protesteert, en dat veel immigranten van islamitische en Midden-Oostelijke oorsprong het verbod steunen en het beu zijn om in verlegenheid te worden gebracht door wat jihadisten aan het doen zijn.

Ze zei dat alles wat ze op CNN en andere kanalen ziet, de rellen zijn die het laten lijken dat bijna alle Amerikanen ondersteuning geven aan de moslims en tegen Trump zijn. Ik ben boos over het succes van de linkse propaganda over het Midden-Oosten. Het brengt de herinneringen terug van het leven in de haat, de indoctrinatie en de desinformatie waar ik onder leefde het grootste deel van mijn leven.

Wat zouden de islamitische landen doen met het westen, zo vroeg ik, als 19 Amerikaanse terroristen met vliegtuigen boven de Arabische hoofdsteden vlogen, en hun regering en de militaire hoofdkwartieren? Wat dacht ze dat de Arabieren zouden doen als er elke week of zo Amerikaanse terroristen gelijktijdig dodelijke aanvallen zouden plegen in de moslimwereld, moslims neerschieten, hen opblazen met zelfgemaakte snelkookpan-bommen, vrachtwagens in de menigten rammen? Dan was er stilte.

Vervolgens kalmeerde ze wat en zei dat ze natuurlijk tegen het terrorisme is, “maar…”. Ik vroeg: “Ziet u wat de jihad deed tegen uw christelijke gemeenschap in het Midden-Oosten?” Ze was stil voor een minuut, waarna het bij me opkwam dat ze misschien wel bang was om het gesprek voort te zetten, omdat haar bazen waarschijnlijk moslims waren.

Ik was er zeker van dat ze nu zou stoppen met mij, maar tot mijn verbazing vroeg ze me nog even te blijven. Toen was ze terug, live vanuit de studio, en begon me te interviewen, en stelde me dezelfde vragen toen we in de lucht waren. Ik heb mijn hart in het Arabisch uitgestort naar de Arabische luisteraars.

De les hier is dat Arabieren hongerig zijn om de waarheid te horen. In plaats van deze ideeën te verwerpen, eindigde dit Arabische station met ze uit te zenden. De les die Amerika moet leren is dat het Westen de moslims (en vooral de hervormers) geen gunst bewijst door ze voortdurend te behandelen als kinderen die moeten worden afgeschermd van de realiteit.

Moslims moeten weten dat de wereld inderdaad een gerechtvaardigde en legitieme bezorgdheid heeft over de islam en de acties die worden uitgevoerd in naam van de islam door moslims. Moslims moeten naar zichzelf kijken in de spiegel en de wereld zien vanuit het oogpunt van hun slachtoffers. In plaats daarvan is het westen bezig haar cultuur, waarden, wetten, trots en zelfs hun zelfrespect op te offeren. Islamitische cultuur moet een wake-up call krijgen met ze te vertellen dat, vroeg of laat de niet-islamitische naties hun deuren zullen sluiten voor elke vorm van moslim-immigratie als de jihadcultuur blijft. Dat zal ook een krachtig signaal zijn aan moslims die al in het westen zijn en nog steeds in de jihad geloven.

President Donald Trump ondertekent een ‘executive order’ om de immigratie te beperken, 27 januari 2017. (Afbeeldingsbron: ANP video screenshot)

De moslimmensen zijn hongerig naar de waarheid, aangezien hun onderwijssysteem en de moskee-preken vol zitten met het aanzetten tot die afschuwelijke, haat-gevulde en de bron zijn waarop de gewelddadige jihad is gebouwd. Het islamitische gebod om de jihad te doen offert moslimmannen, -vrouwen en -kinderen om te doden en gedood te worden.

Zolang het westen zich blijft verzoenen met de islamitische jihad, zal er nooit een hervorming van de islam komen, en het westen zal verliezen. Tot nu toe is het westen bezig geweest met het verder uitbreiden van de levenslijn voor de godsdienst van de islam; een religie waarvoor de waarheid de eerste vijand is, en die worstelt om de waarheid te onderdrukken.

Het is het mededogen dat ertoe leidt dat het westen de miljoenen moslimvluchtelingen opneemt, maar het is een roekeloos mededogen. Waarom neemt Saoedi-Arabië de vluchtelingen niet tijdelijk op tot de dingen kalmeren in Syrië en Irak? Vragen westerlingen naar de motivatie van de islamitische theocratieën, en de vraag waarom de ultra rijke Arabische landen hun vluchtelingen naar ons sturen, maar er zelf niet een opnemen?

Wie is degene die echt profiteert van het beleid van verzoening, en de aanvaarding van de door de Sharia geteisterde theocratieën en hun jihadistische, met haat-gevulde onderwijs? Ee beetje “onverzettelijke liefde” is dringend nodig als moslims moeten worden gemotiveerd om te veranderen en zich te hervormen.

Nonie Darwish, geboren en getogen in Egypte, is de auteur van “Geheel anders – Waarom ik koos voor Bijbelse waarden tegenover de islamitische waarden”.

_______________________________________________________

Ook steun voor het besluit van Trump vanuit de Verenigde Arabische Emiraten (!)
http://www.westernjournalism.com/united-arab-emirates-officials-praise-u-s-president-donald-trumps-moratorium/?utm_source=Email&utm_medium=PostUp&utm_campaign=WJConservativeBrief&utm_content=2017-02-02

Navigeer naar andere artikelen

12 Responses to Egyptische christin over Trump

 1. Op 2 februari 2017 @ 13:54 schreef Nico Spaak

  Beantwoorden

  Ha die Ben,
  Het nieuws in Nederland gaat naast wat ANP nieuws nog maar over een ding. De “vluchtelingen”, anti Trump en anti Wilders. De “nieuwe messias” van Groen (s)Links schiet er door omhoog in de peilingen. Geeft maar weer eens aan wat het niveau van bewustzijn in dit land is.
  Waar het echt over zou moeten gaan is dit: http://joostniemoller.nl/2017/01/intern-document-eu-gaat-60-miljoen-immigranten-hierheen-verschepen/ De “omvolking” van Nederland en de westerse Landen in het algemeen. Het bewust, willens en wetens, vernietigen van de natiestaat en tevens de bestaande culturele eigenheid van de bevolking (o.a. ook het christendom). Er is wereldwijd een demografische “aardverschuiving” aan de gang. Willen wij dat eigenlijk wel voor ons en voor onze kinderen? Wat voor toekomst krijgen zij? Daar zou best eens een referendum over gehouden kunnen worden. Helaas reikt de discussie niet verder dan wat onderbuikgevoelens. Over hoe zielig de “vluchtelingen” zijn en natuurlijk hoe hardvochtig wij als “rijke” westerlingen. Gevoelens gespeend van elke rationele overweging (politiek correct), waardoor besluiten worden genomen die wellicht onomkeerbare gevolgen hebben .
  Zoals het er nu naar uitziet gaat president Trump die dodelijke vicieuze cirkel eindelijk doorbreken. We kunnen er alleen maar dankbaar voor zijn. Waar het precies heen gaat is nog onduidelijk. Maar een ding is zonneklaar. Het moet! Er moet een einde komen aan dit cultuurfacisme waar we onder bedolven worden. Het zij linksom dan wel rechtsom. Ben benieuwd hoever dit besef inmiddels is doorgedrongen bij de Nederlandse bevolking. We zullen het zien op 15 maart.
  Shalom, Nico.

  • Hi Nico, inderdaad, de spannendste verkiezingen ooit, met een waterscheiding tussen links en rechts.
   Shalom
   Ben

   • Op 2 februari 2017 @ 19:32 schreef Nico Spaak

    Beantwoorden

    Zeker beste Ben. Maar je bent gelukkig niet de enige roepende in de woestijn. Langzaam maar zeker komen er meer. Zie bijvoorbeeld dit artikel in het AD van Ruud Koopmans: http://www.ad.nl/nieuws/het-westen-moet-zich-veel-weerbaarder-opstellen~a6ac99b0/
    Shalom, Nico.

    • Hi Nico, dank voor je voortdurende betrokkenheid op onze site, net als dagelijks gemiddeld 400 lezers in 80 landen.
     Zie https://tora-yeshua.nl/2017/01/socioloog-ruud-koopmans-sociaal-democraat-50-miljoen-jihadisten/
     Gelukkig steeds meer mensen, die de valsheid van de door de NWO aangerichte en gebruikte islamisering ontmaskeren.
     Ik ben nog steeds zeer verontwaardigd over de lafhartigheid van de kerken/synagoges in deze; de niet-gelovigen, zoals Koopmans, Wilders, etc. zijn veel groter in aantal en daarvoor dienen de gristen-lijken en neojoden zich diep te schamen.
     Niettemin gaan we door, of juist daarom en uiteindelijk zal JHWH bij Zijn komst als Yeshua ha Mashiach orde op zaken stellen, rechtvaardig en rigoureus, want genade houdt op bij Zijn komst, dan wordt er geoordeeld en afgerekend.
     Zalig zij, die in hun leven met Hem vrede maken en uit Zijn genade hebben leren leven.
     Shabbath shalom
     Ben

 2. Merkwaardig. Ik las dat Kuwait een inreisverbod heeft ingesteld voor inwoners van een aantal moslimlanden. Merkwaardig dat er nu geen grote demon-straties
  worden aangekondigd. Of kun je dat niet maken als de moslims onderling dit soort activiteiten organiseren?

 3. Zeven landen mochten eerst de VS niet binnen en links maar protesteren maar wat velen niet weten of horen van uiterst links is dat er 16 landen zijn waar Joden niet welkom zijn ! ken je ze ook Ben? Shalom

  • Hi Willy,
   Allemaal moslimlanden veronderstel ik, het lijstje zou ik moeten opzoeken, maar stuur het anders even op,
   Shabbath shalom,
   Ben

 4. Inderdaad beste Ben allemaal moslimlanden van de grootste Saoedi-Arabie over Pakistan tot Koeweit en Jemen en Iran en Soedan en Oman over Maleisie,Algerije,Bangladesh en Libanon en Libie over Syrie en Irak en Brunei en VAE .Ze erkennen Israel en het volk de Joden niet ! Shalom

 5. Op 4 februari 2017 @ 20:58 schreef Pieter A Meijer

  Beantwoorden

  Shalom Ben en Willy;
  Het door Willy bedoelde lijstje staat op: CIP-nieuws van 30-01-2017
  Shavuah Tov.

 6. @ Pieter A Meijer : Dat kan zijn maar die site ken ik niet ik heb het van een vriend die bonden heeft in de diplomatie, wel bedankt voor de tip . Shalom

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*