Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Enorm verschil peiling I&O en Maurice de Hond

Peil.nl – zetelverdeling 2e kamer per 19-02 t.o.v. 12-02, met dank overgenomen van
https://home.noties.nl/peil/

Partij Peiling van 19-02 Peiling van 12-02
PVV 29 30
VVD 25 24
GroenLinks 18 17
CDA 17 17
D66 14 14
PvdA 11 11
SP 11 12
50PLUS 10 10
ChristenUnie 5 5
Partij vd Dieren 4 4
SGP 3 3
Overig 3 3

Zie I&O  op  https://tora-yeshua.nl/2017/02/uur-waarheid-nadert-valt-er-nog-kiezen/ ,
daar staat de VVD op de  1e plaats.
Bewust, biddend stemmen is van groot belang en gelukkig met het rode potlood en van het internet losgemaakte telcomputers, we gaan zien wat het volk wenst, zonder Russen, Amerikanen, Chinezen.
Wel met ruim 1 miljoen moslims in ons land, die ook stemmen, interessant om es te zien hoeveel  “Denk” er weet te vangen.

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

9 Responses to Enorm verschil peiling I&O en Maurice de Hond

 1. Ja, peilingen zeggen niks. Ik hoop dat ik ongelijk krijg? Straks gewoon socialisme en doormodderen totdat de hele sociale zekerheid en pensioen in elkaar knalt. Geen EU please en beter vandaag uit de EU dan morgen. Nexit.

 2. Inderdaad met peilingen moet men oppassen en of nu Wilders wint het zal weinig uitmaken in Nederland wil geen partij met hem in zee dus? Shalom

  • Hi Willy,
   PVV als krachtige oppositie partij is ook niet verkeerd, wie weet welke kansen er komen na een volgend kabinet, waarvan we ook niet weten hoe lang dat houdbaar is.
   Shalom
   Ben

 3. Peilingen zeggen niet zoveel. De linkse propagandische media wil vooral doen voorkomen dat de PVV aan het verliezen is. Mogelijk maken ze dan dezelfde vergissing als in de presidentsverkiezingen in de VS. Want de kiezer die op de PVV stemt gaat dat vaak niet in het openbaar verkondigen, maar maakt zijn of haar keuze in het stemhokje. Ikzelf tweifel nog of ik op de PVV of op Baudet/Hiddema ga stemmen.p

 4. Op 20 februari 2017 @ 07:41 schreef Nico Spaak

  Beantwoorden

  Voor mij is het wel klaar. Wilders is de PVV en andersom. Dat is veel te weinig om straks een land mee te kunnen besturen. Eigenlijk is er geen partij. Er is geen kader. Er is geen inspraak, er is alleen Geert Wilders. Heel jammer. Want we hebben het zo nodig. Dan maar Baudet/ Hiddema. Zie ook: http://www.ad.nl/binnenland/paul-wilders-geert-duldt-geen-tegenspraak~a6d82ac9/

 5. @Nico Hoe diep moet je gezonken zijn om je oordeel te baseren op wat het AD met behulp van een ‘broer’ naar voren brengt? Het is zoals Ben schreef, de PVV als grote oppositiepartij en als hete adem in de nek van het establishment is niet verkeerd. Meer nog, de PVV heeft al veel bereikt. Namelijk dat het taboe dat op islam, immigratie, ‘vluchtelingen’, EU etc. lag, doorbroken is. Trouwens de PVV draait volop mee in het Haagse. Ondersteunt moties etc.
  FvD is niet verkeerd, maar verwacht het teveel van de bestaande structuren. Binnen die structuren, vooral de EU als vijand van de natiestaten, is het onmogelijk om nog iets ten goede te veranderen. Kijk naar de al jarenlange poging van de SGP om het moeilijker te maken om bevoegdheden aan de EU over te dragen: wordt voortdurend getraineerd. Daarom is het vooral nodig om soevereiniteit terug te veroveren op de EU om op essentiële punten (zoals grenscontroles en immigratie) weer eigen beslissingen te kunnen nemen. Is de EU is daar niet toe bereid, dan moeten we uit die wurgconstructie stappen.

 6. Ja, dat klopt Nico. Forum voor democratie staat op 1 zetel. Het is inderdaad jammer dat de heer Wilders zijn partij niet wil democratiseren. Wie niet luisteren wil, moet maar voelen. Uiteindelijk is de Ware God de enige waar je op kan bouwen en zeker bidden voor de politici, die de Ware God gaat kennen en dat ze de bijbel gaan bestuderen. Ook wil de heer Wilders de arbeidsmarkt slopen en werklozen gratis laten werken, bizar. Heel veel politici kunnen geen onderscheid maken tussen het vrijwilligerswerk en dwangmiddel tegenprestatie door de overheid opgelegd met de bedoeling dat de werklozen sneller zullen uitstromen naar een betaalde baan. In Rotterdam is al bewezen dat de mensen al jarenlang tegenprestatie doen en de werkgevers profiteren van goedkope arbeidskrachten. We leven in de eindtijd en bidden en God zoeken is de beste geneesmiddel.

 7. Beste Wim, beter vandaag uit de EU, dan morgen
  http://www.geennieuws.com/2016/08/goed-nieuws-eu-ambtenaren-krijgen-weer-meer-salaris-en-pensioen/
  Terwijl de ouderen hun pensioen moeten inleveren, beetje bij beetje.

 8. @Katja De ultieme democratische actie vindt plaats tijdens de verkiezingen, mits deze eerlijk verlopen. Dan verkrijgen partijen hun legitimatie en mandaat. Overigens verraden ze dat laatste al op dag één na de verkiezingen. (Let wel ik heb het niet over de nodige compromissen, maar over het totaal loslaten van je principes.) Die zogenaamde partijdemocratie stelt niets voor: een handvol leden, waarvan er nog minder op vergaderingen komen, waarvan er dan nog minder hun mond open doen, terwijl het bestuur (zie laatste vergadering SGP) vrijwel alle moties ontraadt (zelfs die over meer tegengas in de EU!!). En als het volk zich dan uitspreekt (bv. voor Trump) dan weten die ‘democraten’ van de partijleiding het ineens beter en zijn ze tegen nieuwkomer Trump, dus tegen hun eigen kiezers… Ze willen liever business as usual en vrezen voor hun banen in de politiek. Nep, nep, nep. Kiezen en na vier jaar afrekenen (positief of negatief) lijkt me prima.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*