Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Enquete: minder,minder, minder moslims

64% van de Belgen wil een onmiddellijke stopzetting van elke nieuwe immigratie vanuit overwegend moslimlanden. Dat blijkt uit een onderzoek van de Britse denktank Chatham House onder 10.000 burgers in 10 Europese staten. 

Enkel Oostenrijk (65%) en Polen (71%) laten hogere percentages optekenen. Volgens de denktank zijn de resultaten ontnuchterend en geven ze aan dat de angst voor moslimimmigratie allesbehalve beperkt blijft tot de Verenigde Staten, waar een onlangs door president Trump afgekondigd inreisverbod voor burgers uit 7 overwegend moslimlanden door een rechter werd herroepen.

 De peiling werd afgenomen vooraleer Trumps presidentieel decreet werd aangekondigd.

‘All further migration from mainly Muslim countries should be stopped’

Source: Chatham House, https://www.chathamhouse.org/expert/comment/what-do-europeans-think-about-muslim-immigration

 Slechts in 2 landen is geen meerderheid voor zo’n immigratiestop

Gemiddeld zegt 55% van de Europeanen akkoord te zijn met de stelling dat ‘elke bijkomende immigratie uit overwegend moslimlanden moet worden stopgezet’. 20% is het met die stelling niet eens, nog eens 25% is het eens, noch oneens. Enkel in Spanje (41%) en het Verenigd Koninkrijk (47%) lijkt geen meerderheid zich tegen bijkomende moslimimmigratie te verzetten.

Demografie

Uit het onderzoek blijkt ook dat de het vooral 45-plussers en gepensioneerden zijn die zich tegen verdere immigratie uit de moslimlanden verzetten. Wie jonger dan 30 is, heeft er minder problemen mee. Ook opleiding zorgt voor een scheidslijn. Minder dan de helft van de hoogopgeleiden heeft een probleem met verdere immigratie. Bij mensen met enkel een diploma van middelbaar onderwijs, stijgt dat tot 59%.

Zie enquete op de genoemde link van Chatham House.

____________________________________________________

zie ook  https://ejbron.wordpress.com/2017/02/08/salafisme-verdringt-gematigde-islam-in-belgie/

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Enquete: minder,minder, minder moslims

 1. In Belgie heeft onderzoek uitgewezen dat het salafisme uit Saoedi-Arabie vooral in opmars is bij jonge moslims vooral in Brussel. En waarom durft men Saoedi-Arabie niet aanpakken zelfs Trump niet? Omdat ze rijke olievelden hebben ! Shalom

  • Hi Willy,
   Het bekende EU contract met de landen in het M.O.: goedkope arbeiders en olie naar de EU, ook om de vergrijzende bevolking op te vangen en tijdig te vervangen door jongelui.
   In ruil voor geld en vrijheid van religie/islamimport.
   Besef dat al die parlementariërs per land en in Brussel er voor verantwoordelijk zijn, dus landverraders, inclusief de koningshuizen, die dat allemaal mee ondersteunen.
   Op naar 15 maart, dan krijgen we in Nederland als volk weer waar we voor kiezen en hoe dan ook krijgen we heel wat voor de kiezen.
   Maar hoe dan ook, het loopt onze Vader in de hemel nooit uit de hand, Hij trekt Zijn plan met deze wereld.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*