Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Hierbij verbleken de komende verkiezingen: EMP !

Uit het nieuws 20-02-2017

Door: Franklin ter Horst

De catastrofale gevolgen van een Elektromagnetische (EMP) aanval

In 1962 vonden enkele tientallen nucleaire tests plaats boven de Stille Oceaan in de omgeving van Johnston Island. Daar werd door de Verenigde Staten een nucleaire lading tot ontploffing gebracht. Op 9 juli 1962 om 11 uur ‘s avonds onmiddellijk na een test met de codenaam Starfish Prime, vormden verschillende lichtkransen een bijzonder visueel spektakel aan de hemel. Na de ontploffing was er ongeveer twintig minuten lang een speciale aurora waarneembaar boven de Samoa eilanden, gelegen op ruim 3200 km van de plaats van de test. Op Hawaï, op ruim 800 km afstand, begaven de straatverlichting en elektriciteitszekeringen het en werden telefoonverbindingen verbroken. Deskundigen stonden aanvankelijk voor een raadsel wat hiervan de oorzaak was, maar in 1965 vond een publicatie plaats dat men met de EMP (elektromagnetische puls) te maken had. EMP was al langer bekend bij een klein groepje natuurkundigen, maar werd sinds de test met de codenaam Starfish Prime, over de hele wereld bekend. In de voormalige Sovjet Unie slaagde men er zelfs in bij een ondergrondse stroomkabel in Kazachstan zulke hoge piekstromen op te wekken dat een naburige elektriciteitscentrale in de stad Karaganda in brand vloog.

Operation Dominic

Een nucleaire EMP wordt ook wel HEMP genoemd (High altitude electromagnetic pulse). De Russen blijken de mogelijkheden van de gevolgen van een EMP-aanval veel beter te hebben onderzocht dan de Amerikanen en zelfs een super-EMP-wapen te hebben ontwikkeld. De inzet van een dergelijke nucleaire EMP, zal catastrofale gevolgen hebben. Ieder onderdeel van onze westerse samenleving is in hoge mate afhankelijk van stroomvoorziening. In enkele seconden is het hele elektriciteitsnet uitgeschakeld en ligt alle apparatuur in huis stil. Dat zal onvoorstelbare gevolgen hebben voor ieder onderdeel van onze samenleving. Alle elektronische en elektrisch aangedreven apparaten tot en met nucleaire installaties, over een gebied van vele duizenden vierkante kilometers zullen decennialang onbruikbaar zijn. Vandaar de uitdrukking: “Terug naar het Stenen Tijdperk”. De Elite die nog net op tijd in hun bunkers zijn weggekropen, zullen nooit meer tevoorschijn komen.

Zowel Amerika als Rusland hebben EMP-wapens vervolmaakt en ook kleinere versies voor precisie-aanvallen ontwikkeld. Het Internationale Atoom Agentschap van de Verenigde Naties heeft enkele jaren geleden bevestigd dat de Iraanse Garde vanaf schepen proeflanceringen heeft gehouden met ballistische raketten en het laten exploderen van hun ladingen op grote hoogte boven de Aarde. Washington maakt zich zorgen dat ook Iran inmiddels EMP wapens heeft ontwikkeld en daarmee een aanval op Amerika zou kunnen uitvoeren. Bij een EMP-explosie boven met midden van de Verenigde Staten, zouden 48 staten daar de gevolgen van ondervinden. Experts zeggen dat maar liefst 90 procent van de Amerikaanse bevolking te maken zal krijgen met voedselgebrek, ziektes en een totale ineenstorting van de maatschappij en dat  tweederde tot 90 procent van de bevolking binnen zes maanden na de explosie om het leven zal komen. Ook zal nagenoeg hele militaire apparaat van Amerika uitschakelt worden. In een juli 2004 verschenen rapport werd er voor het eerst gewaarschuwd voor de gevolgen van een EMP-aanval. Klik hier voor een rapport dat in opdracht van de Amerikaanse regering in 2008 is verschenen en werd samengesteld door gerenommeerde EMP-experts. In deze documentaire van National Geographic toont onder de onheilspellende titel “Electronic Armageddon”in drie kwartier wat de gevolgen zijn van een nucleaire elektromagnetische puls voor de Verenigde Staten. Diverse EMP-experts vertellen hoe (relatief) simpel het is om de Verenigde Staten plat te leggen. Het Amerikaanse leger is er ondertussen van overtuigd dat de Russen reeds de beschikking hebben over kinetische wapens’ en ‘gerichte energiewapens’. Maar Washington zou natuurlijk evengoed tot een EMP-aanval op Iran of Rusland kunnen overgaan en voor deze landen de dag des oordeels inluiden.

Israël zou ook over een zeer geavanceerd (EMP) wapen beschikken waarmee het Iran volledig lam kan leggen. Een opiniestuk van 6 augustus 2012 van Dr. Joe Tuzara op Arutz Sheva (Israel National News) betreffende het mogelijke gebruik door Israël van een EMP-bom tegen Iran, heeft een kettingreactie teweeggebracht. Amerikaanse inlichtingendiensten hebben het bericht sindsdien in verscheidene publicaties overgenomen waaronder ook de New York Post. Ook is er een stroom berichtgevingen over verschenen in de London Sunday Times. Het was de eerste keer dat de kwestie van het gebruik van een EMP-bom door Israël in de reguliere Israëlische pers is verschenen. Mocht Israël met zo’n bom een aanval op Iran uitvoeren, dan zullen ze in Iran geen flauw idee hebben wat er is gebeurt behalve dan natuurlijk een massieve uitschakeling van de stroomvoorziening wat zal leiden tot een volledige economische ineenstorting. Tegelijkertijd zullen de opwerkingsfabrieken voor uranium in Fordo, Natanz en elders in het land tientallen jaren volledig zijn uitgeschakeld. Een ander artikel geschreven door Mark Langfan in Arutz Sheva, vermeldde eveneens het mogelijke gebruik van een EMP bom. In het scenario van Langfan, zou Iran een dergelijke bom tegen Saoedi-Arabië kunnen inzetten.

Iran zou dankzij bondgenoot Noord Korea over neutronenbommen beschikken. Neutronenbommen geven een grote hoeveelheid straling af waardoor al het leven wordt gedood, maar laten gebouwen en infrastructuur vrijwel volledig intact. Een neutronenbom kan ook gebruik worden om een Elektro Magnetische Puls (EMP) af te geven. Iran is voor Israël een geduchte vijand ook al omdat de Libanese terreurbeweging Hezbollah onder commando van Teheran valt. Overal in het zuiden van Libanon, in steden en dorpen, in valleien en bossen, heeft de terreurbeweging zijn stellingen gebouwd. Volgens Israël bezit Hezbollah 45.000 raketten, waaronder ook raketten die iedere grote stad in Israël kunnen raken. Hassan Nasrallah, de leider van Hezbollah waarschuwde Israël op 16 februari te stoppen met het produceren van nucleaire energie in de reactor in Dimona, want als Hezbollah of een andere terreur militie deze reactor met een raket zou raken, dat een verwoestende invloed op Israël zou hebben. Verder beschuldigde hij Israël ervan op een oorlogszuchtige manier zijn buren te bedreigen en noemde Donald Trump een ‘idioot’. De Israëlische minister van veiligheid, Yisrael Katz, waarschuwde Hezbollah dat wanneer het Israël mocht aanvallen ,’heel Libanon daar de gevolgen van zal ondervinden.’

Alsof er geen afspraken met de Westerse leiders zijn gemaakt heeft Iran het bestaan van honderden tunnels onthuld met rijen ballistische raketten. Dat maakt nog eens goed duidelijk dat de Mullahs zich overduidelijk voorbereiden op een toekomstige agressieve aanvalsoorlog, waarbij Saudi-Arabië en Israël ongetwijfeld de belangrijkste doelwitten zullen zijn. Generaal Hossein Salami verklaarde dat Iran honderden tunnels bezit die vol staan met raketten klaar om het Iraanse volk te beschermen.

Tunnels met rijen raketten.

Ook zijn er beelden verschenen van een Iraanse ‘raketstad’, die werd ingewijd door de voorzitter van het Iraanse parlement Ali Larijani. Hier worden een nieuwe generatie Emad ballistische raketten in opgeslagen die in staat zijn kernkoppen te vervoeren. Volgens generaal Hajizadeh beschikt zijn land over tal van dit soort ‘geheime’ installaties, die over het hele land verspreid zijn.

Sinds Donald Trump in het zadel zit, waait er een andere wind richting Iran dan onder Barack Hussein Obama. Direct na de proef van Iran met een nieuwe ballistische raket op 29 januari 2017 kwam Trump met een reactie door Iran een destabiliserende factor in het Midden-Oosten te noemen. Trump beschuldigde Teheran ervan met vuur te spelen. De nieuwe Amerikaanse minister van Defensie James Mattis haalde op 4 februari eveneens scherp uit naar het bewind in Iran. Hij  beschreef het land als de grootste overheidssponsor van het wereldwijde terrorisme.” Iran’s “wanbeleid en wangedrag” zou moeten aangepakt worden, zei Mattis, die deze uitspraken deed een dag nadat Trump de nieuwe sancties heeft opgelegd aan Iran.

De uitspraken van de Trump blijken maar weinig indruk op de middeleeuwse ayatollahs gemaakt te hebben want sindsdien houden ze de ene raketproef na de andere. Het hoofd van de ruimtevaart divisie van de elitetroepen van het land zei: “als we ook maar de kleinste misstap van onze vijanden zien, dan zullen onze raketten op hun hoofden neervallen.” Israël is niet ongelukkig met de hardere lijn van de Verenigde Staten tegen Iran want het vind na 8 jaar lang door Barack Hussein Obama tegengewerkt te zijn, eindelijk een luisterend oor in Washington. Maar of dat zo zal blijven is nog maar zeer de vraag want zoals het er nu naar uitziet is de Israëlische premier Netanyahu met een lege doos uit Washington naar huis teruggekeerd.

Franklin ter Horst

Navigeer naar andere artikelen

9 Responses to Hierbij verbleken de komende verkiezingen: EMP !

 1. De mens is in staat zich 1OOO maal te vernietigen en de mens is ook verantwoordelijk voor al de problemen op zijn planeet .En het probleem is we hebben er maar één ! Daarom is men naarstig op zoek naar andere leefbare planeten ! Shalom

  • Hi Willy,
   Ze zoeken dus voor niets en het goede nieuws is: het Koninkrijk der hemelen daalt neer op aarde, in de vorm van het hemels Yerushalayim, het huis met de vele woningen.
   Shalom
   Ben

 2. Op 20 februari 2017 @ 15:21 schreef Pieter A Meijer

  Beantwoorden

  Shalom Willy;
  Goed gezien! Maar zo u al laat blijken; die planeten(als dezen bewoonbaar zijn) zijn vele malen te ver weg.
  Hoe hoger de snelheid; des te groter is de kans te missen.
  Hetgeen betekent voor eeuwig door het heelal te moeten suizen.
  Heeft u gezien dat Floortje zeer kort heeft gekeken naar de Mammuth-slagtanden?
  Shavuah Tov.

 3. @Pieter A Meijer : Wie van het creationisme uitgaat weet dat God het laatste woord heeft. Niet de mens maar God zal een nieuwe hemel en aarde scheppen maar voor dat dit een gebeuren is eerst nog het vrederijk van onze Messias ( Jes 2:2 ) Shalom

 4. Op 21 februari 2017 @ 10:37 schreef Gerechtigheid

  Beantwoorden

  Net de PVV een email gestuurd met 3 indringende youtubes over de gesel van de proleet :

  Zeer geachte Hr.Geert Wilders,

  beste Geert,

  wil graag 3 korte you tubes onder de aandacht brengen:

  1)
   1400 shocking years of Islam in 5 minutes – Muslims are scared of this!!! :
  https://www.youtube.com/watch?v=Uj8J62BqRMo
  (in vogelvlucht de geschiedenis van de islam vanaf Mohammeds moord op de Joden in Medina die zijn ‘goddelijke’ leer niet wilden accepteren tot de waanzinnige deal van de VS onder Obama met Iran vanwege de nucleaire aspiraties van het mullah land.)

  2)
  Migrants express their joy and optimism after storming Ceuta border fence:
  https://www.youtube.com/watch?v=NIbLusqS8sE
  ( te vinden op http://www.geenstijl.nl)

  3)
   dichter bij huis Gelderland 17 januari 2017:
  https://www.youtube.com/watch?v=OcaFQeioo2E

  Moge de Geest van Jezus Christus Nederland de ogen openen voor de hellemachten die de hele wereld in gijzeling willen en zullen nemen als we niet luisteren naar de eeuwige wetten van God verwoord in de Tien Geboden! De machtige erfenis van Mozes, ja van God Zelf!!

  Shalom,

  Met vr.gr.,

  • Dag “Gerechtigheid”,
   De PVV is voldoende op de hoogte van de islamisering, dus deze mail is “water naar de zee dragen”.
   Wat ze moeten gaan doen , is:
   -democratische organisatie van de partij realiseren
   -de kansen in de media beter benutten en niet de ene na de ander kans afzeggen, wat op den duur arrogant overkomt en niet getuigd van bereidheid om verantwoording van te gaan voeren beleid af te leggen.
   -dat geldt ook voor financiele verantwoording, laat je plannen doorrekenen door het CPB
   -geef antwoord als mensen je mailen, gebeurt vaak niet, ben ook benieuwd wat je op jouw mail als antwoord gaat krijgen

   Alles bij elkaar vrees ik, dat Werd Duk gelijk krijgt met zijn antwoord in WNL vanmorgen: het lijkt er op dat Geert zijn hand heeft overspeeld.
   En dat is jammer, we hadden en hebben wel een partij nodig, die de islamisering ontmaskert en aanpakt, evenals de EU ellende.
   Shalom
   Ben

 5. Op 21 februari 2017 @ 12:57 schreef Pieter A Meijer

  Beantwoorden

  Shalom Willy 20-02-2017;
  Mogelijk heeft u al eerder begrepen, dat mijn levens-basis de Torah is.
  Bijv. mijn opmerking over de slagtanden.
  Volgens de onheilige ontwikkelings- theorie, zouden die tanden al verteerd moeten zijn. Dan wel zou de ouderdom niet kunnen worden vastgesteld.
  Echter, het huidige leven op de Aarde is niet ouder dan bijna 6000 jaar.
  Dit is ongeveer de wijze waarop ik mede de Bijbel lees.
  De andere wijze is de Hebreeuwse wijze. Tekst met tekst vergelijken.
  Tot zo ver.
  Shavuah Tov.

 6. Ach PVV heeft geen ruggengraat en gooit zijn eigen partij de grabbel in. Ook ander politieke partijen geven geen antwoord. Maar ik heb sinds 2006 contacten met de Tweede Kamer en uiteindelijk is de PVV de enigste die geen of weinig antwoorden gaf op mijn mails. Geert Wilders zelf reageert nooit. Wel mails gehad van Dion Graus PVV Tweede Kamer, 2002 met vermelding dat hij aanwezig wilde zijn bij een onthulling monument treinramp Harnelen 1962. Dus ik zag hem daar.

 7. Ook wil ik aan toevoegen dat de NAVO-bombardementen, ook de vluchtelingenstroom bevordert naar Europa. Ik las in een artikel dat ook de Westerse mogendheden en Amerika schuld hebben aan enorme toestroom van islamitische vluchtelingen. Interventie van het Westen doet het ook niet goed aan. Ten tweede geven wij enorme hoge uitkeringen aan statushouders. net zoveel als de werklozen, die sociale premies hebben afgestaan tijdens hun arbeidzaam leven. Oneerlijk toch?

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*