Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Moslimmollen: overheidsgeklungel of gemanipuleer ?

Screen-Shot-2017-02-23-at-18.25.18

Faris Kattat, marocmaffia , moslimmol,  wie is  hij  en voor wie werkte hij eigenlijk ? De volgende links geven enig idee.

http://tpo.nl/column/vrijlating-wilders-beveiliger-faris-kattat-krenkt-rechtvaardigheidsgevoel-is-probleem/?utm_source=traqli&utm_medium=email&utm_campaign=91

De overheid schiep alle voorwaarden om Geert Wilders uit te schakelen – de verkiezingen moeten worden uitgesteld

http://joostniemoller.nl/2017/02/marokkaan-lekt-wilders-zoals-marokkaan-lekte-gogh/

Pim Fortuyn was zonder beveiliging dood voor we nog enig idee hadden hoe ver de islamisering gevorderd was, de moord op Theo van Gogh overviel ons allemaal als een schok.
Vertrek van Ayaan Hirsi Ali  kwam de multiculti-gelovigen ook goed uit, geen plaats voor protest tegen de islamellende.
Wel toestaan dat het kalifaat in Nederland werd uitgeroepen door Hizb ut Tahrir met toestemming van VVD minister Opstelten en PvdA burgemeester V.d.Laan, zie hier de gang van zaken: https://tora-yeshua.nl/2011/07/hizb-ut-tahrir-erger-dan-een-sekte-gesubsidieerd-hoogverraad/

De “geruststellende woorden” van de VVD/PvdA  overheid zeggen me niet zo veel en de enige echte waarschuwer mbt de islamisering is Geert Wilders, om te voorkomen dat hij ook “verdwijnt”, heeft hij 24/7  forse bewaking nodig.
En de huidige VVD/PvdA overheid laat dan toe, dat er moslims zitten in allerlei overheidsfuncties, t/m de supergeheime bewakingsdienst.
Is dat om onder het personeel “een   gelijkwaardige vertegenwoordiging van alle ethnische achtergronden in ons land te hebben”, zoals  AH in de supermarkten met hoofddoekjes achter de kassa?
En dan bewust/onbewust het risico inbouwen, dat het vroeg of laat met Geert gebeurd is?
DENK  in de commissie “STIEKUM”,  als ze minimaal 5 zetels hebben, denk je dat es in,  gestoorde Kuzu met zijn recente opmerking over  “versnelde beëindiging van  zieke allochtonen in onze ziekenhuizen”.

De overheid van de laatste decennia heeft  het risico van islamisering op zijn minst onbewust genomen, van uit economische en politieke motieven, olie, goedkope arbeid, compensatie van de vergrijzing met als prijs  nu ruim 1 miljoen moslims hier.
Inderdaad, veel aardige mensen, die dan vervolgens grotendeels niet willen integreren, omdat volgens de koran “elke moslim een hoogstaander mens is dan de kafir”.
https://tora-yeshua.nl/2015/02/de-meeste-ware-moslims-kiezen-bewust-zelf-voor-praktisch-jihadisme-blijken-goed-opgeleid-en-goed-geintegreerd/

Zie ook hoe  het er in Duitsland voor staat:
https://www.jihadwatch.org/2017/02/germany-100-radical-islamists-in-2013-and-1600-today

en bij de andere buren:
https://www.gatestoneinstitute.org/7861/british-muslims-survey  laat zien, dat er 100.000 “ware moslims” in Engeland rondlopen, die daadwerkelijk de jihad willen steunen en praktiseren.
“Maar” 4 %, ook in Nederland en op ruim 1 miljoen moslims hier is dat altijd nog ruim 40.000 toegewijde Mohammedanen, die in het  voetspoor van hun grote voorbeeld Mohammed voor het kalifaat gaan.

Met dank aan landverraders zoals  de Christen Unie, die  een doorslaggevende stem gaf in het debat over de benoeming van  een 2e imam, Eddaoudi, in onze krijgsmacht, om moslims in het leger met “raad en daad” vanuit de koran bij te staan.
Ik noem dat in het volgende artikel, wat op zich ook een prima voorbeeld is van een moslim in overheidsdienst:
https://tora-yeshua.nl/2014/04/fort-hood-waar-een-moslimmajoor-psychiater-in-2009-13-medesoldaten-vermoordde-in-jihad-herhaalt-zich/

Iedereen , die niet waarschuwt voor de islam als totalitair, duivels systeem, heeft het bloed van de slachtoffers van de islam aan diens handen.
En dat geldt voor onze eigen overheid van de laatste decennia, inclusief alle kamerleden, die het beleid mbt de islamisering hebben gesteund.
Bovendien zijn alle kerken en synagoges, die niet gewaarschuwd hebben op grond van hun Bijbels profetische verantwoordelijkheid, zeer schuldig.
Kent u een kerk of synagoge, die gewaarschuwd heeft? Laat het me weten  aub, ik ken geen enkele kerk of synagoge website, waar op men openlijk waarschuwt voor het gevaar van de islam, behalve de onze, van de Tora-Yeshua gemeente.

Wat moeten we nog meemaken, om afdoende maatregelen te treffen tegen de vloedgolf van islamisering, aangericht door  laffe politici?
Ondanks de kanttekeningen, die ik gemaakt heb en blijf maken bij de PVV (geen democratische structuur, geen financieel verantwoording van hun plannen via doorrekening CPB, een aantal onBijbelse standpunten) verdient de PVV onze stem.
Omdat ze als enige waarschuwen tegen de grootste bedreigingen van onze samenleving: EU en islamisering.

Over de werkelijke redding van de mensheid, het aanvaarden van Yeshua als de enige weg tot de Schepper, hebben ze het geen van allen, terwijl  het daar ver boven het politiek geklungel uit natuurlijk echt om gaat.
Over die oplossing leest u  hier en zolang ik leef, kom ik er graag over praten, woensdagavond j.l. nog in Leerdam , waar ik  onverwachts de door ziekte gevelde spreker mocht vervangen.
Een  avond van “Kerk en Israel” binnen de PKN, waarbij men na afloop te kennen gaf, zeer verrast en gezegend te zijn over de “wakker schuddende ” inhoud.
Een levendige avond, waarin ook steeds vragen konden  gesteld, men had natuurlijk de meer politiek correcte lijn verwacht, maar dat is bij mij niet het geval.
En het werd nog gewaardeerd ook, zo vernam ik her en der.
Bel me gerust voor een spreekbeurt, als u geen buikspreker zoekt en meer wil weten over de Bijbelse waarheid in de huidige wereld.

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

5 Responses to Moslimmollen: overheidsgeklungel of gemanipuleer ?

 1. De Nederlanders moeten binnenkort gaan kiezen ik ben benieuwd wie het gaat winnen het word zeker spannend.Ik begrijp niet dat iemand die Wilders moet beschermen een moslimachtergrond heeft en ook nog eens kon lekken onbegrijpelijk heeft men nu nog geen lessen getrokken ? Zo heb ik onlangs gelezen dat de oorsprong van de Islam in duistere nevelen is ontstaan Mohammed was een analfabeet en sommige historici beweren dat de clan rond Mohammed een priester en een rabbijn zouden hebben ontvoerd om de koran te schrijven ze zouden later zijn vermoord omdat ze getuige waren en niet betrouwbaar. De islam kent vijf misleidingen en kent geen vrede of liefde! Shalom

 2. Op 24 februari 2017 @ 21:35 schreef Nico Spaak

  Beantwoorden

  Ja Ben je hebt gelijk. Er is geen alternatief buiten de PVV. Het forum voor democratie slaat nog geen deuk in een pakje boter vrees ik. En de krachten moeten zoveel mogelijk worden gebundeld. Dan toch maar weer Wilders stemmen, ondanks alle gebreken die er aan de partij kleven. Het is niet anders.
  Mijn zus is in de 60-er jaren naar Canada geëmigreerd. Nederland was toen vol nietwaar? Ze vraagt zich inmiddels af of we hier allemaal gek zijn geworden met die open grenzen. Terwijl Nederland een van de dichtstbevolkte landen ter wereld is. Gek geworden. Tja, ik vrees van wel.
  Shalom, Nico.

 3. Even een bericht welke in belang is van ons NEDERLAND
  M. Rutte geeft Nederland weg maar dat gebeurt en wordt pas openbaar na de verkiezingen.
  https://langleveeuropa.nl

  https://langleveeuropa.nl/2017/02/eu-roept-op-tot-snel-meer-macht-overdragen/

  • Bedankt Ron, schokkend, Rutte manipuleert in vervolg op eerdere regeringen van Nederland ons steeds verder de EU in.
   Wat dacht je van der Franz Zimmermann?
   Dus VVD/PvdA paste aardig in het straatje; wat na 15 maart?
   Minder EU en minder islam, dat is de keuze. Aan alle lezers: genoemde website lezen voor dat je gaat stemmen!
   Shalom,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*