Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Officieel bericht: data “global warming” vervalst !

Wetenschapper: Wij hebben global warming data vervalst voor klimaatconferentie Parijs
Xander 06-02-2017 15:08- in Algemeen Nieuws, Economie, EU, Gezondheid-Psychologie, Maatschappij, Natuur-Weer-Klimaat, NWO-Complot, VS, Wetenschap-Technologie

(met dank overgenomen van
http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/02/Wetenschapper-Wij-hebben-global-warming-data-vervalst-voor-klimaatconferentie-Parijs   )

Voorzitter VN-klimaatconventie: Global Warming agenda vooral bedoeld om kapitalisme (en daarmee het Westen) te vernietigen

2017-02-06-15-08-37.klimaatidioten parijs

De inmiddels beruchte linkse ‘useful idiots’, die door milieuorganisaties en overheden worden ingezet om de Westerse bevolking de leugen te laten accepteren dat ze hun welvaart moeten opgeven om het klimaat te ‘redden’.

Dr. John Bates, een hooggeplaatste wetenschapper van de gezaghebbende Amerikaanse National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), heeft onthuld dat de organisatie een belangrijk rapport over de temperatuursontwikkeling heeft vervalst, om een zo groot mogelijke impact te maken op de wereldleiders op de klimaatconferentie in Parijs in 2015. De erkenning van de klokkenluider volgt kort op de uitspraak van de hoogste VN official voor Klimaatverandering, die aangaf dat de ‘global warming’ agenda vooral werd bedacht om het kapitalisme –en daarmee het Westen- te vernietigen, en niet om het klimaat te redden.

Dr. Bates heeft ‘onweerlegbaar bewijs’ gepresenteerd dat het NOAA rapport, waarin de 17 jaar lange pauze in het opwarmen van de Aarde werd ontkend, was gebaseerd op vervalste en misleidende gegevens. De hoofdauteur van dit ‘Pausebuster’ rapport, Thomas Karl, ‘stond erop om besluiten en wetenschappelijke keuzes te maken die het opwarmingseffect maximaliseerden, en de documentatie (daarover) minimaliseerden… Dat was een haastige poging om het idee van een pauze in global warming te ontkennen, zodat het tijdig kon worden gepubliceerd om nationale en internationale overleggen over klimaatbeleid te beïnvloeden.’

Het NOAA brak hiervoor zelfs met het eigen protocol door het rapport niet nauwgezet intern te evalueren. Het moest en zou tijdens de klimaatconferentie in Parijs worden gepresenteerd, wat volgens Bates ‘een schaamteloze poging was om de impact te intensiveren.’

Temperatuursgegevens vervalst om politiek gewenst resultaat te produceren

Het instituut heeft inmiddels besloten om de voor Parijs gebruikte temperatuursgegevens te vervangen, omdat ‘het een onbetrouwbare methode was waarmee de snelheid van de opwarming werd overdreven.’ Volgens Bates heeft het NOAA opzettelijk harde gegevens van zeeboeien aangepast aan metingen vanaf schepen, die veel onbetrouwbaarder zijn. ‘Dat mag je nooit doen, goede gegevens veranderen zodat ze overeenkomen met slechte, maar dat is wel wat ze deden, om het erop te doen lijken alsof de zee warmer wordt.’

Ook de aangeleverde gegevens over de zogenaamde temperatuurstijging op het land waren niet betrouwbaar, aldus Bates, omdat de gebruikte software bugs bevatte, die de uitkomsten ‘onstabiel’ maakten.

Klimaatsceptici wijzen er al jaren op dat veel wetenschappers en hun instellingen vatbaar zijn voor politieke en sociale druk (zoals overheidssubsidies) om de vooraf bepaalde gewenste resultaten –dus een opwarming van de Aarde- te produceren, waarmee regeringen hun bevolkingen steeds hogere milieu- en energiebelastingen kunnen opleggen.

Professor: ‘Tijd dat overheden erkennen dat opwarming niet het probleem is’

Volgens dr. William Happer, natuurkundig professor (em.) aan de Universiteit van Princeton en lid van de National Academy of Sciences, heeft ‘de overheid de wetenschap gecorrumpeerd, door deze te overspoelen met geld om de politiek-correcte resultaten te produceren. Het is tijd dat de regeringen eindelijk de waarheid over global warming  erkennen. Opwarming is niet het probleem – overheidsbesluiten zijn het probleem.’ (2)

President Donald Trump is de eerste Westerse leider die deze harde waarheid serieus neemt, en heeft aangekondigd om zich uit het even kostbare als schandalige klimaatverdrag van Parijs terug te trekken.

Verenigde Naties: Global Warming bedacht om kapitalisme te vernietigen

Dat de Verenigde Naties –met uitzondering van de Veiligheidsraad- worden gerund door extreemlinkse anti-Westerse ideologen werd vorige week nogmaals bevestigd toen de voorzitter van de VN Conventie over Klimaatverandering, Christiana Figueres, tussen neus en lippen toegaf dat de Global Warming Agenda niet zozeer bedoeld is om de aarde van een (fictieve) klimaatramp te redden, maar om het kapitalisme, en daarmee de Westerse economieën, te vernietigen. (1)

Om u een idee te geven: alleen al ons land gaat de komende jaren tientallen miljarden euro’s uitgegeven om een niet-bestaand klimaatprobleem te beteugelen. Het maximale effect van het compleet leegzuigen van de samenleving door het opleggen van torenhoge energie- en milieubelastingen zal aan het einde van deze eeuw hooguit enkele honderdsten van één graad Celsius bedragen – kortom: op wereldschaal niet te meten.

Niet minder, maar méér CO2 nodig

De global warming klimaatagenda is dan ook met afstand de meest kostbare hoax die ooit werd bedacht, en die, indien niet door nieuwe leiders gestopt, het Westen, en ook ons land, totaal bankroet en ons volk straatarm zal achterlaten. ALS er al iets aan het historisch lage CO2 niveau in de atmosfeer moet worden gedaan, dan dient dit juist te worden verhoogd, zodat er meer planten en gewassen kunnen groeien om snel groter wordende wereldbevolking te kunnen blijven voeden.

Xander

(1) Zero Hedge (/ Investors Business Daily)
(2) Breitbart

Zie ook o.a.:

02-09: Kabinet gaat € 105 miljard uitgeven voor 3% energie uit wind en 0% CO2 reductie
28-08: (/ Professor Europees Instituut Klimaat & Energie: ‘Duitsers moeten van regering Merkel hamsteren omdat groene ‘Energiewende’ langdurige stroomstoringen zal veroorzaken – Aantal noodingrepen stroomnet dankzij windturbines gestegen van paar keer per jaar naar duizenden keren per jaar)
23-04: Meteoroloog en oprichter Weather Channel neemt afstand van Global Warming theorie (/ Voormalig hoofd VN-klimaatpanel erkent dat geloof in Global Warming ‘religie’ is – ‘Klimaatverdrag Parijs gaat enkel om macht overdragen aan VN, en niet om klimaat’)
27-03: Meer windenergie betekent meer mega stroomstoringen zoals in Noord Holland (/ Al over enkele jaren gemiddeld € 1000,- hogere energierekening voor onbetrouwbare elektriciteit)

2015:

13-12: Klimaattop Parijs: Globalisten en milieufanaten eens over vernietiging Westerse economieën (/ Grootste geldverspilling in de geschiedenis: Westen moet biljoenen betalen en zichzelf economisch vernietigen voor NUL effect)

12-08: Astronomen waarschuwen voor nieuwe kleine ijstijd tussen 2020 en 2040 (/ Voorspellingen astronomisch model tot nu toe 97% accuraat)
10-08: Klimaatverandering: de hoax die ons dagelijks $ 4 miljard kost (/ Zo vernietigt de linksgroene ideologie onze samenleving en onze toekomst)
07-08: VN en Vaticaan lanceren ‘Agenda 2030’ plan voor wereldregering
16-06: Nieuwe encycliek: Paus wil dat Westen welvaart opgeeft om klimaat te redden (/ Pauselijke encycliek gepresenteerd door radicale professor die vindt dat er 6 miljard mensen ‘te veel’ zijn)
06-06: Bilderberg 2015: (/ Grenzen Amerika en Europa moeten nog verder open voor miljoenen immigranten – Torenhoge Co2/milieubelastingen gaan einde maken aan Westerse beschaving – Planetair regime in oprichting)

2014:26-11: Stanford wetenschappers: Groene energie zinloos; Duitsland op rand energiecrisis (/ ‘Windmolens en zonnepanelen hebben geen enkel effect op klimaatverandering’- Omschakeling op groen is ‘catastrofaal’ voor betaalbare elektriciteit – Duitse economen: Energiewende grenst aan zelfmoord)
24-10: Klimaatexperts: Alle pogingen CO2/Global Warming te bewijzen zijn mislukt (/ Nederlandse volk minimaal € 53 miljard kwijt aan zinloze windmolenparken)
31-03: Vermaarde klimaatactivist Lovelock: Milieubeweging is religie zonder feiten
26-02: Oprichter Greenpeace: Geen wetenschappelijk bewijs voor opwarming door CO2 (/’Mensheid en bijna alle levensvormen juist gebaat bij veel meer CO2 in atmosfeer’)

2013:
20-10: NIPCC veegt vloer aan met Global Warming theorie VN
29-06: NASA: CO2 veroorzaakt geen opwarming, maar afkoeling (/ Over 7 jaar is Nederlands huishouden maandelijks € 90 kwijt aan energiebelasting)

2009:
29-03: Toekomstig VN-klimaatbeleid zal Nederland straatarm maken
04-03: ‘VN en Vaticaan werken samen bij vorming één-wereld-religie’

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Officieel bericht: data “global warming” vervalst !

 1. We kunnen toch niet ontkennen dat er met ons klimaat iets niet in orde is?Shalom

  • Hi Willy,
   Eeuwenlang ging de natuur zonder onze bemoeienis haar gang, in handen van onze hemelse Vader, ijs en weder dienende, door tropische tijden en ijstijden.
   Sinds Al Gore en zijn global warming moeten wij zelf voor de aarde gaan zorgen, want anders zou het helemaal fout gaan.
   Belachelijk.
   Dat we goed met het milieu moeten omgaan, is een Bijbelse opdracht en dat dit steeds minder goed is gegaan de laatste eeuw is ook waar.
   Maar onze slechte invloed is m.i.hoog uit 10 % van de oorzaak, de natuur gaat gewoon haar gang.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*