Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

PvdAllah spat uit elkaar, logisch toch ? CU nog erger !

Hoever kan een partij , die alle ruimte aan de koranAllahaanbidders geeft, zinken ?
Als je investeert in een afgod en afgodstempels subsidieert en de islam alle ruimte geeft, betaal je de rekening, zo blijkt uit de peilingen voor de 2e kamer verkiezingen.
Tel daarbij op de hoogst bedenkelijke uitspraken van PvdA bobo’s , lees het commentaar op
http://www.stopdebankiers.com/pvda-wel-wilders-niet-toch-zie-ik-het-verschil-niet/

12804751_587358984747402_1718155090948061949_n

Hun anti-moslim uitspraken waren tegen alles in, zeker tegen het pro-islam credo van de PvdAllah, maar desondanks bleven ze zakkenvullend doorgaan als PvdA leiders.
Tot aan de komende verkiezingen, waarin ze na hun record landverraad, hypocrisie en politieke correctheid een nieuw record gaan vestigen: kampioen zetelverlies.
Een huis, tegen zichzelf verdeeld, stort in en zeker als ze de duivel alle ruimte laten met hun pro-islam beleid.

Zie overigens de uitspraak van de SP in 1983 over de islam in genoemde link, dan rol je toch ook echt omver.

Een aantal dwazen gaat naar Denk, een partij van ex-PvdA kamerleden, die zijn opgestapt, omdat ze de PvdA nog niet erg genoeg vonden.
En dan kiezen ze een naam, die tot de grootste “contradictio in terminis” behoort.
“Zonder verstand” was een betere vlag geweest om de lading te denken.

Maar er is 1 partij, die het meest verbijsterend is, een partij, die nog steeds roept, dat “de islam een gelijkwaardige religie in ons land is” en die nooit het enorme verschil tussen JHWH, zoals in de Bijbel beschreven en de koranallah benoemt.
Dat is de Christen Unie, die dat nooit deden en in Segers  hun nieuwe multicul leider hebben gevonden,  zet het woord “Segers” maar in onze zoekmachine en gruw van de slapheid en politieke correctheid en lafheid.
Want ze weten daar heel goed, dat het niet “dezelfde God” is in Bijbel en koran, maar maken dat nooit duidelijk, ter wille van de PKN en RK achterban, waarin “dezelfde God” de officiele leer is.
De suffers hadden goud in handen en als ze in 2009, toen ik ze leerde kennen op hun eigen congres in Zwolle  en op dat goud wees, de draad hadden opgepakt, hadden ze nu de enorme zegen kunnen ervaren.
Welk goud? Duidelijkheid over de islam als totalitair systeem, uit op het kalifaat in elk land via jihad in opdracht van de duivel zelf, de koranallah.
Dan had elke Bijbelse gelovige op de CU kunnen stemmen en vele anderen , die nu PVV, VVD of SGP stemmen, zouden de CU hebben gekozen.
Nu sukkelt de CU voort op de bekende achterban, die zich nog steeds herkent in dat slappe vaatdoekenbeleid.
Ze zullen de PvdA weg gaan, net als zij een huis tegen zichzelf verdeeld, want wel weten, dat de islam zo fout is als wat:  de duivel volgen in de koranallah en dan niet de bevolking daar op wijzen, is erger, het puur landverraad en verraad aan de enige ware God, JHWH ons in Yeshua verschenen.

De SGP  probeert met hun recente islamnota nog wat te doen, maar te laat en te weinig en CDA hoeven we niet meer te benoemen, als je Buma hoort wauwelen in WNL op zondagmorgen j.l., dan  ga je over je nek.

De PVV staat terecht boven aan, al maanden, vanwege de duidelijkheid over de islamisering.
We zijn de hypocrisie van de VVD niet vergeten, wel een zeer goed rapport schrijven over de islam, vanuit hun Telderstichting en er vervolgens niets mee doen, zie de link naar dat artikel onder  https://tora-yeshua.nl/2009/05/god-of-allah/

Het wordt tijd voor verandering en politiek gezien is de lijn “Trump/Marine le Pen/Wilders” daar een breekijzer in.
Niet dat dan de zaligheid gevonden wordt, de geschiedenis leert ons wel wat anders, welk bewind ook, de wereld tot iets moois brengen lukt niemand, daar moeten we een stapje hoger voor gaan.
Voor de korte termijn  zal deze lijn de boel wel opschudden, beter dan de poltiek correcte  valsheid van de laatste decennia.

Voor de langere termijn, beter gezegd met het oog op de eeuwigheid: moge de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua spoedig zijn.
En daar kunnen we maar beter vandaag over gaan nadenken, voor de verkiezingen en zeker voor onze laatste dag, die  vandaag kan zijn.
Zie https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Shalom

Ben Kok (joods-chr pastor)

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to PvdAllah spat uit elkaar, logisch toch ? CU nog erger !

 1. Geweldig stuk Ben hoe is het mogelijk dat een christelijke partij zo vaag en laf is! Bij ons in de bappie gemeente ook geen woord over islam en zo voelt me daarom zelf ook zo halfslachtig sukses met je werk ben groet Rien

  • Hi Rien, stuur het artikel door aan de leiding van de “happy bappies” ter plekke en vraag of ze een gemeenteavond rond dit thema wensen, ik kom er graag voor, in goed overleg met hen.
   Shalom
   Ben

 2. Jezusleeft.nl

  • Dag Xander,
   Zie http://www.jezusleeft.nl mbt het programma en Floris van der Spek bij Jinek. Ik zag Floris en die kwam niet verder dan dat hij zo blij was omdat Jezus de oplossing voor alles is.
   Dat is op zich waar, als men begrijpt hoe dat bedoelt is en ook wie Jezus dan wel is. Dat weten ze amper zelf bij deze club, want het gaat om de Ene ware God , JHWH, die Zich openbaarde als mens bij Abraham, Jacob, ouders Simson en boven al in Yeshua.
   Zoals in veel evangelische en pinksterkringen gaat het alleen om die menselijke verschijning van JHWH en praat men uitsluitend over Jezus.
   Dat is heel dom, het gaat om JHWH, die eeuwig is en Geest is en slechts 33 jaar als mens verscheen, totaal 4 keer dus.
   Op de eeuwigheid een klein stukje, wel zeer belangrijk, dat zeker, maar we dienen over JHWH als Schepper in de eerste plaats te spreken, daar ligt het accent en dat vergeet men als men alleen over Jezus spreekt.

   Verder is het programma te simpel voor woorden en de uiting van Floris ook, helaas. Het maakt dat deze partij en de persoon worden weggezet als “simplistisch, wereldvreemd” en dat is heel jammer, gezien de waarheid , die wel degelijk bedoeld wordt.

   Bij de laatste provinciale verkiezingen hingen er ook posters van de “Jezus leeft” partij, ik dacht, laat ik es mailen met de lijsttrekker, maar nooit enige reactie.
   Dan ben ik er al klaar mee, als men al niet de moeite neemt om met een achterban als die van tora-yeshua.nl enig contact wenst, wat doe je dan verder in organisatorisch opzicht?

   Dat is dan blijkbaar christelijk Nederland: simplistisch blij, verzuurd orthodox, politiek correct .
   En kijk maar op de site: geen woord over de ontmaskering van de islam, gepaard gaande met evangelieverkondiging aan moslims.
   Want daar word je niet blij van ,dus verzwijgen maar dan, nog politiek correcter dan de hele 2e kamer bij elkaar.

   Tragisch Xander. Overigens, ben jij de Xander van de gelijknamige website? Hoor het graag,
   shalom
   Ben

   PS: we gaan zien of er op dit commentaar nog enige reactie van de nieuwe “partij van de blijheid” komt.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*