Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

SGP gristen-lijken: opportunistisch halfslachtig en te laat

https://www.sgp.nl/actueel/manifest–islam-in-nederland/6125  , daar is het manifest te  downloaden.

Blij met het manifest? Ik niet, ik heb sinds de productie van onze DVD “islam en waarheid”, waarin Kees van der Staaij als enige politicus mee wilde doen, ( alle waardering daarvoor) de SGP gewezen op haar verantwoordelijkheid.
https://tora-yeshua.nl/2010/06/breaking-news-intro-van-de-film-islam-en-waarheid-on-line/
Zie voor aanvragen van deze DVD de link, nagenoeg gratis nog steeds beschikbaar met waardering voor een gift naar keuze.
Dat was in 2010 en dan komen ze 6 weken voor de verkiezingen van 2017 met een manifest, waarin een minimale aanpak van het terugdringen van de islamisering wordt verzocht.
Uiteraard beperkt de SGP zich dan met “het enorme verschil tussen Jezus Christus en Mohammed” , maar durft niet te zeggen, dat de koranAllah een afgod is en JHWH de Enige ware God.
En dat terwijl Ayaan Hirsi Ali hen adviseerde:”als je zo nodig in een God wil geloven, kies dan voor de Bijbelse God en beslist niet voor de koranallah”!
De SGP is vaker opportunistisch en wacht zolang mogelijk met een standpunt, om de politieke winst/verlies rekening op te kunnen maken.
Zie de gang van zaken rond de blanco cheque , die de EU kreeg via het ESM verdrag, ivm de bankencrises, waar ik een jaar vooraf voor waarschuwde bij alle politieke partijen.
CU/SGP wachten tot enkele dagen voor de stemming om duidelijk hun standpunt bekend te maken, toen pas stemden ze tegen, wetend, dat ze zonder kosten principieel konden zijn, want de zaak ging toch wel door.
https://tora-yeshua.nl/2012/05/ook-de-christen-lijken-in-de-politiek-verkopen-ons-land-aan-de-eu-via-het-esm-verdrag-protesteer-bij-cdacu-en-sgp/

Het manifest is wel een ontmaskering van de CU met haar gestoorde credo, bij monde van Segers:”de islam is een gelijkwaardige religie in ons land”.
Net als de deelname van Kees vd Staaij in onze DVD haaks staat op de laffe weigering van de CU om Joel Voordewind te laten meedoen.
Joel had toegezegd, maar mocht niet van de toenmalige  campagneleider voor de 2e kamer verkiezingen, de man die nu hoofdredacteur van het ND is, Sjirk Kuijper.
Zie mijn ervaringen met de CU vanaf 2009 om te beginnen, voor de rest is het zetten van het woord “Segers” in de zoekmachine zeer aanvullend.
https://tora-yeshua.nl/2010/12/rouvoetschuurman-segers-verwoesten-de-cu-met-hun-politiek-correct-gezwets-over-de-islam/

Dus uiteindelijk zeggen alleen PVV en VNL dat we van de islam af moeten, omdat het een fout systeem is, totalitair, waardoor er geen plaats is voor niet-moslims.
Bedenk wel: de moslims moeten vanuit hun opdracht in de koran alle andersdenkenden uit een land wegwerken via jihad op weg naar het kalifaat.
Laten we dan tijdig wijs worden en de islam als religie hier stoppen, wat in het PVV programma het meest  duidelijk staat.
De SGP beperkt haar missie tot ” wat minder mag ook wel”, de CU  krijst met links dat de islam een gelijkwaardige religie is en de rest verdedigt de islam als” we houden van moslims, wir schaffen es, hoe meer hoe liever”
Moeten we dan niet blij zijn met dit iets duidelijker SGP geluid? Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald?
Voor het moment: ja. Op langere termijn geef ik er geen cent voor, want wie tientallen jaren meewerkt aan de islamisering of minstens stilzwijgend toelaat, dat dit proces maar voort gaat, is voor mij enkele weken voor de verkiezingen niet geloofwaardig.

Wie de islam niet ontmaskert in al haar valsheid, heeft het bloed van de slachtoffers van de islam aan diens handen.
Inderdaad, vele moslims zijn de eerste slachtoffers, dus laten die slachtoffers dan maar als eersten hun mond open doen in protest en ex-moslim worden.
Zie onze folder, waarin een betere weg gewezen wordt:
 https://tora-yeshua.nl/2014/12/gewaardeerde-moslimmedemens-geschapen-door-god/

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: zie de discussie van Kees vd Staaij met “Denk” Kuzu:
http://www.eo.nl/geloven/nieuws/item/perk-de-groei-van-de-islam-in-nederland-in/
Voorzichtigheid is troef bij Kees, een wereld van verschil met Geert en Donald.
Donald komt ook voor in de uitzending , is duidelijk, maar Kees neemt daar afstand van, “duidelijk afstand” zoals hij letterlijk zegt.
Kees kiest voor een 3e weg, radicale islam moeten we afwijzen, maar “andere moslims” zijn welkom.
Kuzu vindt dat we allemaal dezelfde rechten hebben, net als de CU zegt, islam als gelijkwaardige religie, CU + Denk, mooi stel.
Kuzu presenteert zich hier weer es als een heel vilein mannetje.
En de hele discussie is goed waardeloos, omdat Kees en ook Thijs niet duidelijk zijn over de islam: gelijkwaardig, maar soms niet.
Islam is 100% een duivels totalitair systeem, zeg dat duidelijk, gristen-lijken !

Navigeer naar andere artikelen

9 Responses to SGP gristen-lijken: opportunistisch halfslachtig en te laat

 1. De islam is geen gelijkwaardige godsdienst maar is duidelijk geïnspireerd door het rijk der duisternis , waarschijnlijk onder GODS toelating ,om de islam te gebruiken als een stok, om de aarde en haar inwoners hard te gaan richten ! Als christen uit een Joodse familie van mijn vaders kant ,pleit ik voor DE NAAM boven alle namen ;JESHUA HAMASIACH (JEZUS ) alleen door HEM kan een mens voor eeuwig behouden worden ,dus elke moskee in Nederland of Europa is er een te veel ,met dank aan de vele goedbedoelende naamchristenen !Laten wij ons verheugen op de dag dat HIJ de wereld gaat regeren vanuit Jeruzalem ,gelukkig dat zelfs Donald Trump dat door heeft!!Shalom van Léon van Duren

 2. Hallo Ben,
  Beter laat, dan nooit.
  Ik vind het stuk van Kees van der Staay zeer duidelijk.

  Shalom ,
  Paulus

 3. Op 1 februari 2017 @ 16:00 schreef gert-jan wassink

  Beantwoorden

  wat hier van te denken
  .Christenen gaan ‘beschermende kring’ rond Rotterdamse moskee vormen, want aanslag in Quebec
  Initiatief van ChristenUnie-SGP en andere christelijke organisaties
  01-02-2017, 14:57 Tags: moskee, Rotterdam
  Christenen willen vrijdag een beschermende kring vormen rond de Essalammoskee in Rotterdam-Zuid. Dat naar aanleiding van de aanslag op een moskee in Canada. ‘Hand in Hand 010’ begint om 12.00 uur op het Vredesplein. Het is een initiatief van onder meer ChristenUnie-SGP, meldt RTV Rijnmond.

  De moskee in Rotterdam sluit vrijdag voor de zekerheid de deuren. In de hal van de moskee staan kluisjes, waar mensen een tas moeten achterlaten.

  Anp

  • Hi Gert-Jan,
   Mijn reactie op deze gristen-lijken actie: kots, kots, kots.
   Laffe , politiek correcte sukkels, die niet de moed hebben het islambeest bij de naam te noemen.
   Shalom
   Ben

 4. Beste ben ik begin steeds meer respect op te brengen hoe jij vanuit Gods woord aankijkt tegen het probleem van de valse moslim God .Is het bijna niet onmogelijk om christelijke politiek te voeren? Hoe kan ik straks met een goed en verantwoord manier stemmen op christelijke partijen die eigenlijk niet voor 100% voor de Waarheid uit willen moeilijk maar God kent mij. Hart shaloom

  • Hi Rien, bedankt, leven in de gemeenschap van onze hemelse Vader leidt vanzelf tot ontmaskeren van de duisternis, dus allen dank aan Hem.
   Stemmen is er niet bij, we hebben geen partij, die het waard is.
   Maar als je opportunisch/strategisch denkt, dat wordt het PVV/VNL/SGP, waarbij ze alle 3 fors tekort schieten mbt werkelijk Bijbelse principes, democratische structuur van de partij en krachtdadig staan voor de waarheid op allerlei gebied.
   En dan zou je als Bijbelse gelovige ook nog graag een gemeente hebben, waarin je elkaar kunt herkennen als Geestverwant, maar die ken ik dus niet, na 47 jaar Bijbels gelovige zijn.
   Of heb jij zo’n gemeente in de buurt? Bel me even aub, 06-39696349
   Shalom
   Ben

 5. Hoi ben kijk even of ik je in de loop van de middag even kan bellen groet rien

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*