Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

toespraken Geert Wilders en Nick Vickovic , update

Zie Geert op bovenstaande video en Nick op https://www.lifewithoutlimbs.org/know-god/  , uitzending vanmorgen op RTL5 in “hour of power” met een zeer krachtig getuigenis van deze man “zonder ledematen”.
Ook op https://www.hourofpower.nl/uitzending/?v=12_februari_2017

Dat begint op ca. 30 min., vooraf daar aan  de ervaring van een Syrische moslim, die in een chr. gezin werd opgevangen vanuit een AZC en die vervolgens in een bijeenkomst met Nick tot bekering kwam.

De vraag rijst wat Geert Wilders als politicus en Nick Vickovic als Bijbelse gelovige met een enorme fysieke handicap voor deze gevluchte Syrische jongen hebben betekent.
Geert als dappere strijder voor de vrijheid in Nederland, als ontmaskeraar van de islamisering staat voor het toevluchtsoord, waar gevluchte mensen dan toch maar terecht kunnen.
M.n. ex-moslims, want die zijn hun leven al helemaal nergens zeker.
En om zo’n toevluchtsoord te blijven, moeten moslims in Nederland vooral op de PVV gaan stemmen, want een aantal moslims beseft heel goed, dat het met de vrijheid van moslims is gedaan, als links met moslims hier de macht krijgt.

Geert is helder, zie de toespraak , komt neer op het stoppen van islamimport, de grenzen onder controle, zie  het PVV programma:  https://pvv.nl/visie.html
Uiteraard ben ik het oneens met sommige onBijbelse standpunten in dat programma, maar als we uit de keuzes de partij  kiezen, die de grootste problemen (EU, islamisering) duidelijk aanpakt, is het de PVV.
De rest is te slap , te fout, te politiek correct voor woorden, VNL en SGP komen in de buurt, maar blijven klein en zeker de SGP is te weinig krachtig op genoemde punten.

Dus bidden voor een goede nieuwe regering, waarin de duisternis wordt ontmaskert (islam, EU, NWO) .
Bidden ook voor de PVV, dat er een democratische structuur komt in de partij met reëele inspraak van uit het grondvlak en geen “one man show”, hoezeer de inzet van Geert overigens te waarderen valt.
En een financiele onderbouwing van een beleidsplan, wat iets uitvoeriger is dan een A4-tje.

En bidden voor het krachtige geloofsgetuigenis van het evangelie, een kracht van JHWH voor een ieder , die gelooft , eerst voor de Jood, maar ook voor de Griek, de humanist, atheïst en ook voor elke afgodendienaar, w.o. de moslim.

Dat geloofsgetuigenis moet komen vanuit elke oprechte Bijbelse gelovige, dus laten we ons  zo ontwikkelen als Nick Vickovic, wat een kerel!
En de  daadkracht van Geert is op het politieke vlak ook zeer te waarderen,  hij is onze stem waard, ik geef hem het voordeel van de twijfel, zeker ook bij gebrek aan beter.
En dat bedoel ik dan positief, stel je even voor wat er te kiezen bleef, als we Geert niet hadden, bidden voor hem, dat hij ook de geestelijke dimensie, de verbondenheid met JHWH in Yeshua gaat ontdekken.

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

update:

http://www.elsevier.nl/nederland/opinie/2017/02/zonder-financieel-programma-is-wilders-pvv-niet-geloofwaardig-451755/

Navigeer naar andere artikelen

15 Responses to toespraken Geert Wilders en Nick Vickovic , update

 1. Geert Wilders is zeer duidelijk in zijn uitspraken en laat niets aan het toeval over zo iemand hebben wij hier in Belgie niet . In Belgie zijn het meestal kazakken draaiers . Shalom

  • Hi Willy,
   Nick Vickvic is internationaal, ook voor Belgie, dat is dan weer het goede nieuws, van eeuwigheidswaarde.
   Shalom
   Ben

 2. Hallo Ben,

  U blijft maar er maar op hameren hè, dat de heer Wilders zijn partij moet openstellen voor vijandelijke mollen onder het motto van “democratie”.
  Onbegrijpelijk, u hebt kennelijk niets geleerd (of willen leren) van de afloop
  van de partij van de heer Pim Fortuyn.

  Shalom,

  Peter.

  • Hi Peter,
   Een partij,
   -die niet democratisch is georganiseerd (alleen Geert is lid, de rest mag meepraten zolang dat binnen zijn denkkader past),
   -die een zeer beknopt beleidsplan (1 A4 tje) presenteert wat niet financieel is onderbouwd,
   -die vaak niet reageert op mail van de potentiele kiezer
   mag daar voor kiezen, maar stelt zichzelf dan buitenspel, ook al zijn de punten mbt EU en islam glashelder en terecht.

   Verder is de meerderheid in Nederland te laf/ te politiek correct om voor de noodzakelijke verandering te kiezen, de grote voorsprong in de peilingen wordt steeds minder en wat is er over als er echt gestemd wordt?

   Inderdaad breng ik genoemde achilleshielen naar voren, zodat we niet verbaasd zijn, als er straks weer een VVD/linkse partijen regering boven komt drijven , een variant op VVD/PvdA.

   De PVV heeft haar eigen lot in handen, of beter gezegd, dat heeft Geert zelf. Du moment, dat hij genoemde zwakke punten verbeterd, gaat het aantal zetels in de peilingen fors omhoog.
   Het is zeer dom om alleenheerser te blijven, mocht Geert onverhoopt overlijden, kan iedereen gebeuren, gewoon een ziekte, dan is het gedaan met de PVV, wegens gebrek aan breder gedeeld leiderschap en wezenlijke inbreng van uit het grondvlak.`
   Heel jammer, want ik heb alle waardering voor de duidelijkheid mbt de islam en de EU.

   Shalom
   Ben

 3. Hi Ben,
  Bedankt voor uw reactie.
  Kunt u aantonen dat zijn plannen financieel gezien, niet onderbouwd zijn,
  zoals u stelt? Het liefst met controleerbare cijfers graag.
  Enige jaren geleden kwam de heer Wilders al met zijn plannen, die toen
  door een gerenommeerd, naar ik meen Engels bedrijf, als wel degelijk
  financieel goed onderbouwde plannen werden aangemerkt.
  Deze plannen met het bijbehorende beoordelingsrapport, werden destijds
  door de Haagse regenten, zonder inhoudelijke reactie, geruisloos in
  het “ronde archief” gedeponeerd.
  Kennelijk is zijn “hofhouding” wegens gebrek aan subsidiëring niet zo
  groot, dat er voldoende gelegenheid is om op allerlei e-mailtjes te reageren.
  Als men andere gedachten heeft dan wat in zijn denkkader past, wat staat
  zo n persoon dan in de weg om de PVV te verlaten?
  Men weet toch van tevoren waar men aan begint zou je zo zeggen.
  Jezus zegt in de bijbel, dat een huis welke tegen zichzelf verdeeld is,
  ten ondergang is gedoemd.
  Mocht de heer Wilders wegvallen, door welke oorzaak dan ook, dan zal
  daarvoor vast het een en ander zijn geregeld. Men is daar ook
  niet “van gisteren”.

  Shalom

  Peter

  • Dag Peter,
   Afgelopen dagen was al in het nieuws dat de PVV, PvdDieren en 50+ hun programma’s niet laten doorrekenen door het CPB.
   Zie straks de persconferentie op http://www.nieuwspoort.nl voor meer details.
   Dus het wordt dan toch “geloof mij maar op mijn blauwe ogen”, het komt helemaal goed.
   Verder heeft de PVV de nodige onBijbelse standpunten, is ondemocratisch georganiseerd als “one man show” en het wegvallen van Geert zou een ramp zijn voor de PVV mbt de voortgang, er is geen vervanger.
   Dus de LPF toestanden waar men bang voor is, zullen dan uitbreken.
   Ik hoop uiteraard, dat Geert nog lang leeft, zeker ook van wege zijn uitstekende ontmaskering van de islam en de EU, maar helaas graaft de PVV haar eigen graf wegens genoemde minpunten.
   De toekomst ligt dan ook bij geen enkele partij, stemmen is weer heel lastig en de enige oplossing is en blijft de komt van JHWH in de gestalte van Yeshua, waar degenen, die in Hem geloven en volharden in het volgen van Hem, met vreugde naar uit zien.
   Heel tragisch voor ieder, die dat niet wenst te doen, wie in dit leven JHWH afschrijft als “niet bestaand of zelfs als fout” die kiest er voor om de eeuwigheid dan ook zonder Hem te zijn.
   Dat is dan een “niet meer zijn”, na Zijn oordeel over zo’n leven, waarin de genade veracht werd, aldus de Bijbelse boodschap.
   Shalom
   Ben

 4. Beste mensen,
  De VVD spint momenteel garen bij de verkiezingscampagnes want die winnen zetels in de peilingen en de PVV verliest er vijf of zo. Dus als de VVD straks de grootste wordt dan regeert Wilders sowieso NIET mee in het het nieuwe kabinet vanwege een enorm cordon sanitaire! Let maar op mijn woorden.
  Ik stem dus zelf compleet anders!

  Shalom,

  Paul

  • Hi Paul, wat is jouw “compleet andere” stemadvies dan?
   Shalom,
   Ben

   • Hallo Ben,

    Ik stem in elk geval anti de traditionele partijen. Ik zit serieus na te denken over 50+ want dan heb ik in elk geval een partij die opkomt voor de ouderen. Alleen is het jammer dat de lijsttrekker wel een achtergrond heeft die niet helemaal koosjer is, maar ja, wie heeft een ongeschonden blazoen? Niemand toch?
    Ik ben nog aan het piekeren. SGP/CU???? Ook niet echt voor mij geschikt.
    Dus……Wat te doen? Ben er nog niet helemaal uit Ben!

    Shalom,

    Paul

    • Hi Paul,
     Het is ook ondoenlijk om op iets zinnigs te stemmen als het er amper is. Ik heb het diverse keren opgelost door de 2 stemmen, die we als echtpaar hebben, aan SGP/PVV te geven, in goed overleg.
     Maar die 2 stellen me knap teleur, zoals uit deze discussie en bovenstaand artikel wel blijkt.
     Niet stemmen beviel me ook niet.
     Dus ik ga er voor bidden, wijsheid van onze hemelse Vader ook hier.
     Shalom
     Ben

 5. Op 15 februari 2017 @ 19:32 schreef erik van trooyen

  Beantwoorden

  Ja ontmaskeren van de Islam is een ding, maar wat te doen met de roomse kerk die pedofilie onder de tafel schuift en weg moffelt. Ook de roomse kerk heeft ver gaande ideeën wat betreft het samenwerken met de islam. Vergeet niet dat de Katholieke kerk heel veel politieke invloed heeft wereld wijdt en vele volgelingen. Deze kerk zegt christelijk te zijn, maar wat doen we aan de Maria verschijningen, Maria beelden die bloed huilen,wonderen en tekenen die worde toegeschreven aan God, maar is dat wel zo, heeft God hier de hand in. Er komt een moment dat er imams ook deze wonderen gaan cleamen in naam van allah. Wij moeten ook de katholieke kerk niet onderschatten en de chrislam die een voorbode is van een wereld orde en wereld kerk is. Wij christenen moeten heel duidelijk zijn en de islam en de roomse kerk afwijzen. Waakzaamheid en gebed en eenwording en de ernst van deze ontwikkelingen niet onderschatten. Leraren die Koran les krijgen, kinderen die zonder toestemming van ouders bekend worden gemaakt met de islam en knielen in een moskee. Tja de afval begint bij het huis, de gemeente de kerk en deze knie val komt.

  • Hi Erik, ik schreef “ontmaskeren” in algemene zin, geldt voor alle duisternis, vaak noem ik er de RK kerk bij, ook de NWO, de islam, de valse oecumene , afgoderij, politieke complotten, alles wat antichrist is.
   Welke kerk ken je , die dat ook doet op de eigenwebsite?
   Shalom
   Ben

 6. Ontdek wie er achter de schermen aan de touwtjes trekt.
  Zie op Advent Media onder serie: Van Kreta naar Malta door prof Walter Veith.
  http://adventmedia.nl/video/series/van-kreta-naar-malta

 7. Op 16 februari 2017 @ 14:58 schreef Erik- Jan

  Beantwoorden

  Ik heb ooit nadat ik tot bekering was gekomen gezegd dat er veel in jongejongens werd gehandeld en dat er kinderen ritueel misbruikt worden door hooggeplaatsten binnen de politiek en ook kerk. Men denkt dat offeren van kinderen een oudtestamentisch gebeuren was, maar dat is niet waar. Binnen de satanskerk worden deze bloed rituelen uitgevoerd in het geheim om vervloeken kracht te geven op de kerk, je hoort er nooit iets over. Verbaasd ben ik niet, er zijn getuigen verklaringen dat ook bepaalde mensen van de roomsekerk hierin betrokken zijn, maar ook mensen vanuit de politiek, alleen het is niet te bewijzen. Binnen de roomsekerk heerst een duisternis en geheimen die zijn weerga niet kent. De wereld van pedofilie is groter en een ingewikkeld geheel van netwerken. Kinderen in arme landen lopen groot risico om daarin terecht te komen.
  Hier in Nederland gebeurt dit ook, maar het is een wereld waar weinigen weet van hebben. De satanskerk heeft veel macht en invloed meer dan wij denken en kunnen vermoeden. Dat is beste Ben wat ik weet en heb gezien en ervoor bewaart ben gebleven en andere jonge jongens niet. En zo kijk ik ook naar het gebeuren wat er momenteel aan de hand is en hoe de islam zich meer en meer nesteld als een kwade virus die al het geestelijk wil verderven en mensen gebonden wil houden in leugens. Wij Christenen moeten ernstig voor de moslim en hen dagelijks opdragen aan God en bidden voor vrijmoedigheid om te blijven belijden dat Jezus Christus Heer en God en alleen door Hem wij behouden worden.

  • Hi Erik-Jan,
   Ritueel seksueel misbruik is niet het onderwerp bij dit artikel, off-topic zo gezegd.
   Met “oud Testamentisch” bedoel je natuurlijk , dat dit in het heidendom plaats vond, destijds.
   Het parool blijft: bidden, ontmaskeren van de duisternis, evangeliseren en leven in de verwachting van de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua ha Mashiach.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*