Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Waarom stelt Trump een ban in voor juist die 7 landen ?

http://www.westernjournalism.com/poll-only-one-third-of-americans-oppose-trumps-temporary-immigration-and-travel-ban/?utm_source=Email&utm_medium=PostUp&utm_campaign=ConservativeBrief&utm_content=2017-02-01

Waarom juist die 7 landen? lees het artikel, naarmate IS steeds meer opgeruimd wordt, zullen  IS moslims hun toevlucht zoeken in juist die landen.
Het is al vaker aangekondigd, dat het IS gevaar zich voort zal zetten, omdat  deze moslimcriminelen zich zullen verspreiden vanuit die 7 landen in de EU en USA.
Het doel blijft om  het kalifaat te vestigen, zie
https://tora-yeshua.nl/2011/07/hizb-ut-tahrir-erger-dan-een-sekte-gesubsidieerd-hoogverraad/

Uit een enquete blijkt dat bijna 60% van de USA bevolking achter de beslissing van Trump staat, 30% is tegen.
Helaas moeten de ogenschijnlijk goedwillende moslims dan lijden onder de moslimfanatici en die beelden zien we dan op tv.
Koenders heftig verontwaardig, schort namens het kabinet de onderhandelingen met de USA over verder gaande controle op Schiphol  op
Slim, die rekening gaan wij betalen, Trump is wel zo’n type, dat hij dat onthoudt en Nederland zal leren kennen als een “vriend, die je in de nood mooi laat zitten”.
Wij zullen het wanbeleid als belastingbetaler gaan betalen, let maar op.
En Rutte blijft op de achtergrond, wil dit linkse beleid niet verdedigen, maar is te laf om partij te kiezen voor Trump.
Dat doet Wilders dan weer, als enige ! Toch maar PVV stemmen straks, ondanks de bekende tekorten in de partijstructuur, die hopelijk nog es democratisch wordt ingericht.

Maar die goedwillende moslims dan, die de dupe zijn? Die krijgen wat ze verdienen, omdat ze bij de “stilzwijgende moslim meerderheid binnen de islam” willen blijven horen.
Ze nemen geen afstand van de islam , worden geen ex-moslim en geven zo IS , Hamas,Hezobllah,Boko Haram, Al Nusra en al die moslimboevenbendes een draagvlak.

Net als de stilzwijgende meerderheid van Nederland, aangevoerd door de NSB, de SS draagvlak gaf.

Laten we danken, dat de wereld niet is overgeleverd aan de Clintons en Mohbama, maar dat Trump een zeer noodzakelijk tegenwicht biedt.
Laten we bidden, dat hij groeit in zijn rol als president en de islamisering zal inperken of nog beter, zal stoppen.

Shalom, die er zal zijn als JHWH ons verschijnt als Koning in de gestalte van Yeshua ha Mashiach op de Olijfberg.

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

5 Responses to Waarom stelt Trump een ban in voor juist die 7 landen ?

 1. Daesh zit nu al overal en niet specifiek in die zeven landen. Het zal nog vele jaren duren en ik geloof dat men daesh nooit echt zal verslaan er zal altijd iemand anders opstaan.Had de VS uit Irak gebleven had veel ellende ons bespaard gebleven. Maar de VS wilde zonodig een tiran weg en in de plaats zou dan democratie moeten komen. Maar men kan zijn wil niet aan een bevolking opleggen de problemen in Irak zaten veel dieper dan de VS ooit konden vermoeden er sluierde een godsdienstoorlog ! Shalom

 2. En ook niet vergeten beste Ben,dat islam ook in Israel sterk in opmars is meer dan een miljoen islamisten wonen in Israel ! Shalom

  • Hi Willy,
   Inderdaad, 1,5 miljoen moslims als staatsburger in Israel, met alle rechten van dien, tevens “paard van Troje”.
   Shalom
   Ben

 3. Het is inderdaad voor Israel een aflopende zaak, net als het door het slappe christelijke linkse gif ingespoten westen. Ook Trump doet een halfslachtig werk. 1. Waarom 7 landen, en niet alle moslims weigeren te laten binnen komen. 2. De maatregel geld slechts voor 3 maanden. Daarna weer draaien. Een doekje voor het bloeden.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*