Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Nieuwe Rutte-leugens in de debat Wilders -Rutte

Vanaf ca. 30 min. het debat.

Herstel van de crises niet “dankzij dit kabinet” maar “ondanks dit kabinet, aldus Wilders, velen merken niets van “dat we er zo goed voor staan”.
We zouden belastingverlaging krijgen, minder immigratie en “1000 euro”, geen geld naar de Grieken, allemaal niet gebeurd , maar het tegendeel. Leugens van Rutte dus.
Wilders zou niet bezuinigd hebben en daarom stapte hij destijds op. De vraag is wat verstandig zou zijn geweest.

Dan de Brexit, Engeland  gaat heel slecht economisch, het is er chaos door de Brexit, aldus Rutte, maar ik hoor steeds, dat het beter gaat dan ooit met Engeland en dat noemt  Wilders dan ook, Engeland doet het beter dan ooit.
Weer zo’n Rutte leugen.

De zorg.
Rutte heeft op de zorg bezuinigd, erkent hij, moest wel,  gaat er nu 2 miljard aan besteden.
Wilders  vraagt hoe hard die belofte is en bovendien: waar wordt die 2 miljard dan wegbezuinigd om ze aan de zorg te besteden?  uit de zorg.
Er zijn  heel wat schrijnende toestanden in de zorg, 37000 banen weg bezuinigd, ondervoeding in verpleeghuizen, schande.
Die 130.000 asielzoekers krijgen wel alle zorg gratis, ten koste van de rest van ons land, we betalen ons blauw elke maand aan premie en eigen risico.

Immigratie en identiteit.

Wilders waarschuwde al 13 jaar geleden tegen Erdogan, tegen islam , tegen EU , tegen Griekenland.
Nu hebben we een “5e colonne”, dankzij Rutte c.s.

Rutte vindt dat hij het goed gedaan heeft, die enorme vluchtelingenstroom is ingedamd.
Tja, eerst het probleem veroorzaken, dan een deel er van oplossen en jezelf  geweldig vinden?
Dat is een bekende truc, waar Rutte zich niet voor schaamt blijkbaar.

Het begon al met “80 % van de Turkse moslims in Nederland  tegen Erdogan, slechts 20 % voor, aldus Rutte.

Maar het is precies andersom, volgens Wilders en die onderbouwt dat met feiten, noemt het onderzoek van  het CBS: 11000 per kwartaal , dus 45000 per jaar + bijkomende familie daarna.
Zie rapport Koopmans, aldus Wilders: 70% van de Nederlandse moslims vindt de koran belangrijker dan de Nederlandse wetten en 11 % wil geweld gebruiken.
https://tora-yeshua.nl/2017/01/socioloog-ruud-koopmans-sociaal-democraat-50-miljoen-jihadisten/
Wilders eist gesloten grenzen ! Kan niet volgens Rutte, nepoplossing, die grens krijg je niet dicht, we moeten de oorlog winnen in Afghanistan en Mali, bij de bron.
Da’s een succes.

Rutte wil deals maken met Turkije en Noord-Afrikaanse landen, Lybie bijv. ? !!
Afrika gaat naar 4 miljard, een derde komt naar hier, ruim een miljard mensen, veelal moslims.
De Turken hoeven maar op een knop te drukken en de stroom komt weer op gang.

Rutte jent nog wat door over de “koranpolitie”, iets wat Wilders nooit zo letterlijk heeft gesteld natuurlijk.

Maar de grootste, meest gevaarlijke leugen van Rutte, dat is de leugen , die Aboutaleb, Marcouch, Segers e.a. ook steeds noemen:
” de islam  als geloof is prima, het zijn slechts een paar  extremisten, die de zaak verpesten”.

Wilders ontmaskert terecht de islam als “gevaarlijke ideologie, die de wereld wil beheersen  en dat doen moslims overal waar ze zich kunnen nestelen, in ons land dankzij genoemde idioten en misleiders in 500 moskeeën en tal van islamstichtingen.

Rutte komt dan nog aan met ” veel Turkse organisaties staan achter ons beleid van het afgelopen weekend mbt Erdogan”.
Hij vermeldt dan niet, dat die islamellende via het  2 paspoortenwanbeleid en alle vrijheid voor de islam door de hele politiek incl. de VVD is geïmporteerd.
Als men dat niet had gedaan, hadden we ook nu de ellende niet gehad.
En de verdeeldheid in die Turkse organisaties van “voor of tegen Erdogan” was zo groot, dat men niet met een verklaring naar buiten kon komen.

Naar Fortuyn werd niet geluisterd, werd vermoord.
Wilders ontving op 14 maart een doodsbedreiging: “Dion Graus, waarom is Wilders nog niet vermoord?” , staat volgends de NOS met rode verf op het gebouw van L1, regionale omroep Limburg.

Naar Wilders zal men ook niet luisteren, men kiest liever voor de valse zekerheid van een VVD/CDA/iets links kabinet.
Bij dat “iets links”  staat de CU al te trappelen, maar D66, Groen Links leveren meer zetels, die gaan natuurlijk voor en daar red men zich dan wel mee.
De islamziekte wordt dan niet onderkend, laat staan aangepakt, men beperkt zich tot “symptoombestrijding” van “het terrorisme”, wat pleisterplakken is op steeds  vreselijker wonden van moord, verkrachting, onderdrukking van uit de ziekte zelf: de islam.

Nederland gaat krijgen, wat het verdient: een Goddeloze bende, geregeerd door partijen, die allemaal van JHWH los zijn en/of tot de categorie  “gristen-lijken en nepjoden” behoren.
Liever “de koranallah hu akbar” , Turkse moslims krijsten het in R’dam en A’dam,  links vindt dat dit moet kunnen, CU met CDA/VVD ondersteunen de islam als gelijkwaardige religie.
CDA en VVD hebben nu wel een stevig standpunt, maar is het na de verkiezingen weer net als alle jaren er voor: meehuilen met de wolven in  het bos?
Wilders heeft zich mbt. EU, islam, Griekenland bewezen, de vraag blijft of hij met een ondemocratische PVV tot regeren komt en wat dat dan zal opleveren.
Maar na decennia van islamisering verdient hij de kans, om de grootste partij te worden, al was het maar vanwege de leugens van Rutte, de pro-islam houding van alle anderen en de politieke correctheid, die een zekerheid is bij wat er ook op het pluche komt.

Wie verstandig is, rekent met JHWH, ziet uit naar Zijn komst in de gestalte van Yeshua, want Hij alleen kan ons redden.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Nieuwe Rutte-leugens in de debat Wilders -Rutte

 1. Op 14 maart 2017 @ 12:34 schreef Lonneke

  Beantwoorden

  Iedereen denkt na over op welke partij te stemmen. Zelfs dominees doen dat en bekennen op hun manier “kleur”. Het volgende bericht kreeg ik door van een kennis na een verhitte discussie op welke partij te stemmen. Verhit dan met name van zijn kant. Deze kennis is er van overtuigd dat we als christenen op een christelijke partij dienen te stemmen. De vele stemmen uit Urk die waarschijnlijk naar Wilders zullen gaan, schijnt afgelopen week ook op TV geweest te zijn, daar wordt schande over gesproken.

  https://www.grootnieuwsradio.nl/k/n663/news/view/99265/42535/karakter-christus-niet-zichtbaar-in-wilders.html

  Met stomme verbazing heb ik geluisterd naar het interview met bovengenoemde dominee. Hij is duidelijk niet op de hoogte van de feiten. Feiten die ook zo vaak door Wilders worden genoemd. Feiten over de werkelijke inhoud van deze christelijke partijen.
  De discussie met de kennis heb ik weten af te sluiten met de opmerking dat ik waarschijnlijk niet zal gaan stemmen omdat Degene waarop ik wil stemmen, in deze verkiezingen niet mee doet. Dit verstomde de discussie met vragende blikken waar ik maar even niet op ben ingegaan.
  Veel wijsheid toegewenst,
  Lonneke

  • Hi Lonneke,
   Als je de artikelen leest op onze site, dan weet je dat ik regelmatig het gristen-lijken zootje ontmasker, net als de nepjoden, die Yeshua als valse Mashiach zien.
   Je kunt onder elk artikel reageren, wordt zeer gewaardeerd.
   Dus deze mail kun je zo onder de laatste artikelen zetten.
   EO=ND=CU=Bottenleij=CIP is allemaal even treurig en misleidend, bezig voor het eigen koninkrijkje met een eigen gutmensch-evangelie.
   Ik ben er klaar mee.
   Zal de Zoon des mensen het geloof nog vinden als Hij komt op aarde? Dat is de prioriteit voor mij, Hem volgen zoals Hij is en helaas is die wens bij weinigen nog aanwezig.
   Ik stem dus op Wilders, als proteststem, er is geen alternatief en er bestaan geen politieke partijen, die Yeshua volgen zoals Hij is.
   CDA en CU hebben nooit tegen de islamimport gestemd en ook de SGP valt me zwaar tegen, eindelijk een islampamfletje, te weinig en te laat.
   Het goede nieuws:
   JHWH komt spoedig in de gestalte van Yeshua, gezien de toenemende tekenen des tijds.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*