Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

auto, mes, doden/gewonden: verwarde man? eskimo?

Muhammed farve. tegning : KW

http://www.nu.nl/dvn/4561938/in-beeld-schietpartij-bij-brits-parlement.html

zie ook met live-blog http://www.telegraaf.nl/buitenland/27858287/__Liveblog__Geweld_in_Londen__.html

en nog een live-blog  http://www.bbc.com/news/live/uk-39355505

De info komt binnen mbt de aanslag in Londen bij het parlement. Achtergronden en motief zijn onbekend, zal het lukken om het op “de bekende verwarde man” te houden?
Het is wel “an act of terror” , maar dat heb je wel es met “verwarde mannen”.
Met dank aan Tony Blair, die hele tsunami’s van “verwarde mannen” heeft geïmporteerd.

De vraag rees, of het nu 1 of 2 of meer daders zijn. Het antwoord is  klip en klaar, het zijn er meer, 1,5 miljard mensen zeggen lid te zijn van de “meest verwarde man ooit”, zie foto boven dit artikel.
Als je dan, behorende bij die club, van mening bent dat die aanslagen op onschuldige burgers fout zijn en als je de legitimatie er van leest in je “handboek verwarde mannen”, dan zou je toch meteen je lidmaatschap van die club opzeggen?
Waarom doet men dat niet massaal ??????

O ja, Erdogan, een andere verwarde man, stelt dat men in Europa binnenkort ook niet meer veilig over straat kan, omdat men “Turkse burgers door de straten van R’dam heeft gesleurd”.
http://www.demorgen.be/buitenland/erdogan-geen-enkele-europeaan-zal-nog-veilig-over-straat-kunnen-lopen-b04d73ec/

Hoop werk voor psychiaters met al die verwarde mannen. Daar gaat de zorgpremie toch echt weer van omhoog.

Nou, sterkte maar weer, volg het nieuws, het blijkt wel weer van zelf, dank aan al die politici ook in ons land, die Wilders met de PVV, 2e partij in ons land, er niet bij willen hebben.
Want die zegt steeds, dat te veel van die verwarde mannen met hun familie te veel van het “goede” zijn en dat vinden onze politici  niet leuk.
De rechtsstaat  is zo’n groot goed, daar mag niemand van uitgesloten worden, ook potentiele moordenaars niet, aldus onze politici.
De rechtsstaat heeft dan ook door hen gemaakte waarden en normen en daar komt zo maar geen verandering in, pas na de oorlog begreep men, dat nazisme en de Hitlergroet moest worden uitgezonderd van de rechtsstaat.

Wanneer gaan ze hier begrijpen, dat de rechtsstaat juist ten onder gaat aan elk totalitair regime, wat meent in de rechtsstaat een plek te moeten krijgen, om dan op het geëigende moment de zaak over te nemen ?!
Geen nazisme, geen communisme en ook geen “verwarde mannen isme ”

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: de 1e politicus die toegeeft, dat er “een foutje ” is gemaakt met o.a. die deal met Turkije mbt de “vluchtelingentsunami”.
http://www.knack.be/nieuws/belgie/michel-stelt-turkijedeal-ter-discussie-europa-beging-grote-fout-tijdens-onderhandelingen/article-normal-830001.html

Na Michel volgt Rutte of is die nog lang niet zover ?
Eerst een aanslag in Den Haag nodig van “verwarde mannen”?

In Brussel zijn ze nog niet overtuigd, daar is het “meer, meer, meer”
http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/03/Europese-Commissie-gaat-lidstaten-dwingen-nog-meer-moslimmigranten-op-te-nemen

Navigeer naar andere artikelen

5 Responses to auto, mes, doden/gewonden: verwarde man? eskimo?

 1. Telaat. Waarschuwing, waarschuwing, waarschuwing, dan “gij hebt niet gewild”.

 2. Op 23 maart 2017 @ 01:48 schreef Nico Spaak

  Beantwoorden

  Ik moet je eigenlijk bekennen dat ik niet meer heet of koud word van deze aanslagen. Die islambende wordt hier (in het Westen) massaal geïmporteerd en geknuffeld. Ze laten IS strijders net zo gemakkelijk vertrekken als terugkomen. Er wordt nergens op gecontroleerd (open grenzen) en evenmin enige eisen gesteld aan dit soort volk. Sterker nog wee degene die er iets van zegt. Nou ja, vul het rijtje maar in. Ergo, deze en de aanslagen die nog zullen volgen, zijn niet meer en niet minder dan loon naar werken. Ik kan er niks anders van maken. Daarom ben ik feitelijk nog fan van Erdogan ook. Hij maakt tenminste duidelijk waar al die domkoppen en zulthoofden hier mee bezig zijn. Erg verfrissend.
  Maar enig effect zal het niet hebben. Kijk maar naar Mofrika. Het land moest in de oorlog eerst terug naar het stenen tijdperk worden gebombardeerd en de mannelijke bevolking gedecimeerd voor ze de handdoek in de ring gooiden. Dus wat dat aangaat hoeft IS niet op enig resultaat te rekenen. Alleen veroorzaken ze wel onnoemelijk veel menselijk leed. Dat zal dan voor hen de pleister op de wonde moeten zijn.

  • Hi Nico,
   Wat mij blijft steken is de hypocriete criminele leefstijl van al die politici ,die de islam blijven goed praten, zo van
   ” de islam is een religie van vrede, maar het zijn een paar foute figuren, die deze geweldige religie misbruiken”.
   En dat ,terwijl men dan tegelijkertijd via manipulatie de vluchtelingenstroom gaande houdt via de “Arabische lente” om de vergrijzing tegen te gaan.
   Waarbij men dan ook nog weet, dat de westerse bevolking zich zelf beëindigt door onder het noodzakelijk geboortecijfer van 2.1 te blijven.
   Het duivelse plan, om homofilie te promoten, abortus, euthanasie en geboortebeperking blijkt uitstekend te werken en dan de islam als meest verderfelijk systeem bevorderen met een geboortecijfer van 5 op wens van Erdogan.
   Hoe waar zijn de woorden van Yeshua over de duivel in Joh.8 : “de duivel is de vader der leugen en de mensenmoordenaar van af het begin”.
   Het goede nieuws is en blijft: het loopt onze hemelse Vader nooit uit de hand, Hij volvoert Zijn plan, n.b. in de Bijbel eeuwen vooraf in profetie beschreven.
   En wie bij Hem wil horen, is welkom door Yeshua te aanvaarden als Degene, die voor de zonden van degene, die ze erkent en belijdt, is gestorven en opgestaan.
   Shalom
   Ben

 3. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik niet of nauwelijks meer nieuws KAN kijken. Ik wordt moe van al die verhalen. Maandag is het zus, dinsdag is het zo, woensdag is het weer anders en uiteindelijk bij zaterdag is het weer anders. Ik kan en wil het allemaal niet meer volgen. De een roept dit, de ander nog harder dat, de een rent die kant op, de ander nog harder een andere kant op. Wanneer het op daden aankomt, weet je het al helemaal niet meer.
  “het loopt” telkenmale anders…… In mijn beleving is het een complete chaos. Je zou er bijna idd “verward” van worden. Met mij, vergaat het steeds meer mensen. De enige uitweg hierin is Yeshua. Het is ook de enige boodschap die je nu nog kan brengen. Het Goede Nieuws, het ware Evangelie, Yeshua is voor onze zonden gestorven en weer opgestaan!, en door Hem te aanvaarden, de zonden te erkennen en belijden, dan hoor je bij Hem. De enige ware veilige plek! Het verschil tussen dat wat in de wereld is = leugen en dat wat in Gods Woord staat = waarheid, wordt steeds groter. Ook dat staat geschreven. En ook dat wat vandaag de dag nog “kerk” heet, ontkomt niet aan de chaos. Chaos ontstaan omdat de leugen regeert boven de waarheid.

  • Amen Ilona.
   Te midden van deze misleiding, manipulatie, groeiende chaos is ons vast Anker altijd weer Yeshua, de vleesgeworden Tora, de afspiegeling van het Wezen van JHWH.
   Hebr. 12:2,3 “Laat ons oog daarbij alleen gericht zijn op Yeshua ha Mashiach, de leidsman en voleinder des geloofs, die om de vreugde , welke voor Hem lag, het kruis op Zich genomen heeft, de schande niet achtende en gezeten is ter rechterzijde van de troon Gods (dus weer opgegaan in de Geest, die JHWH is).
   Vestig uw aandacht dan op Hem, die zulk een tegenspraak van de zondaren tegen Zich heeft verdragen, opdat gij niet door matheid van ziel verslapt.”
   Shalom, blijf meelezen en reageren hier, om elkaar te bemoedigen tot Hij komt.
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*