Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De islamisering ten top: in NL Turken komen Erdoganiseren !

Het was dus niet “1 verwarde man uit  Joegoslavie”, die mensen neerstak in Dusseldorf, maar het ging om:
http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/03/Getuigen-Daders-aanslag-Dsseldorf-waren-3-Afrikaanse-migranten-die-met-bijlen-op-jongeren-inhakten

En: alles kan, koffie-kan, melk-kan, thee-kan,
maar wat echt niet kan, is Erdo-gan.

Krijgt onze regering eindelijk, zij het tegen de verkiezingen, een wat rechtere rug en laten we het Turkse vliegtuig rondjes vliegen boven de Noordzee?
Eindelijk es stevige taal tegen deze wel heel ultieme poging van islamisering?
Eerst decennia lang islam importeren en steunen en als de PVV dan op forse winst staat, vlak voor de verkiezingen,  proberen Wilders de wind uit de zeilen te nemen door nood gedwongen  tot de juiste actie te komen?

Het zal es tijd worden, het is ook wel het toppunt van islambrutaliteit,  na al die reclame met kopvodden, minaretten op 500 moskeeën en de hele uitstraling van elke moslim, dat de koranafgod de “steeds grotere ” is, moeten we ons ook nog de Erdoganpromotie laten welgevallen.
Zie http://www.nu.nl/binnenland/4532232/nederland-trekt-landingsrechten-vlucht-turkse-minister-in.html

Citaat uit dat artikel van de grote man zelf:
“De Turkse president Erdogan heeft zaterdag woedend gereageerd op het besluit. Erdogan noemt Nederland een “Nazi-overblijfsel” en “fascistisch”. Hij belooft wraak te nemen. “Nederland zou nu na moeten denken over hoe hun vliegtuigen gaan landen in Turkije.”

Voor een live blog  http://nos.nl/liveblog/2162456-campagneblog-11-3-steun-voor-besluit-om-turken-te-weren.html

http://nos.nl/liveblog/2162510-diplomatieke-rel-tussen-nederland-en-turkije.html

Zie ook  http://joostniemoller.nl/2017/03/rutte-gaf-erdogan-macht-hier-dubbele-nationaliteit-bevorderen/

Shabbath shalom,
Ben Kok (joods-chr.pastor)

PS:
Het was dus niet “1 verwarde man uit  Joegoslavie”, die deze week mensen neerstak in Dusseldorf, maar het ging om:
http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/03/Getuigen-Daders-aanslag-Dsseldorf-waren-3-Afrikaanse-migranten-die-met-bijlen-op-jongeren-inhakten

Navigeer naar andere artikelen

9 Responses to De islamisering ten top: in NL Turken komen Erdoganiseren !

 1. Hij mag Nederland niet binnen de dictator. En hij noemt Nederland een nazistisch en een dictaat land . Het is duidelijk ze moeten hun problemen niet exporteren naar Nederland dat de Turken dan terug naar Turkije gaan ! Shalom

 2. Of je het nu eens bent met de beslissing of niet het gaat hier om een minister met diplomatieke onschendbaarheid die tegen alle afspraken word geweigerd.ik zeg niet dat Turkije onschuldig is integendeel zelfs ze moesten het diplomatiek oplossen en niet doordrammen.ik lees in de kop dat ze nl willen islamiseren maar ken geen 1 artikel vinden die dat bevestigd, terwijl het over een grondwetswijziging in Turkije gaat dus van islamisering geen sprake .kijk dat de politiek niet wil dat r buitenlandse mogendheden hier campagne komen voeren ben ik volledig met ze eens maar dan moeten ze ook bijzichzelf beginnen zoals de VVD campagne voert onder Nederlanders in belgie

  • Dag Gad,
   Volgens bronnen op internet was er geen sprake van onschendbaarheid en verder staat volgens AD zaterdag jl. in de Turkse grondwet , dat er vanuit Turkije geen campagne mag worden gevoerd onder in het buitenland wonenden Turken.
   Er is sprake van islamiseren, overal waar men de islam uitbreid en verstevigd, dus dat is hier zeker aan de orde.
   Shalom
   Ben

 3. En hoe word r bijgedragen aan de islamisering door het wetsvoorstel die de Turken voorstellen aan Nederland?

  • Hi Gad, wat bedoel je, welk wetsvoorstel hebben de Turken voor Nederland?
   Hoezo hebben Turken een wetsvoorstel voor ons land? Ik begrijp even niet wat je bedoelt.
   Shalom
   Ben

 4. Wat ik bedoel is dat de Turkse regering hier campagne wou voeren voor een grondwetswijziging in Turkije dus vroeg ik mij af wat dat voor invloed heeft voor islamisatie in Nederland zoals in de titel

 5. In uw artikel heeft u het over de islam terwijl mijnvraag wat draagt de grondwetswijziging in Turkije aan de islamisering van Nederland toe ???

  • Hi Gad,
   Blijkbaar wil je het niet snappen, ook best. De islamisering gaat gewoon door, steeds meer moeten we rekening houden met de islam, de waslijst van voorbeelden veronderstel ik toch echt als bekend.
   Maar als je het dan toespitst op “de grondwetswijziging in Turkije, waarmee Erdogan dictator pur sang wordt”, dan snap je toch wel dat dit 1 groot islamiseringsverhaal voor Turkije is en ook voor degenen, die als Turk in het buitenland wonen en door DENK en moskeeën worden geprest om Erdogan te stemmen.
   Erdogan is alleen maar uit om met zijn AP partij de islam in de regio en ver daarbuiten uit te breiden, ook in de landen , waar “zijn onderdanen” met 2 paspoorten wonen.
   Eigenlijk verbaas ik me er over dat je het antwoord niet zelf lijkt te kunnen bedenken.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*