Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Links, islam, liberalisme, een heidense bende

Unknown

Unknown-1

Unknown-2

images

http://nos.nl/artikel/2163084-het-aantal-moslims-stijgt-maar-met-hoeveel.html

Lees dit artikel, uit “onverdachte bron”, want de NOS zal de islam altijd zo min mogelijk als bedreigend weergeven.
Links is in paniek vanwege de ondergang van de PvdA, de overgebleven ware PvdA leden moeten zich bij Groen Links aanmelden volgens Plasterk, de PvdA-sloper  van de AIVD.
Wijnand Duyvendak is prominent leider bij Groen Links, hij heeft de verkiezingscampagne geleid, een taak die Jesse Klaver  Yasser Feras daarvoor had, met het bekende succes.”
Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Wijnand_Duyvendak  , een zoon van een NH/Geref., dus PKN avant la lettre dominee, lees maar  http://www.biografischwoordenboekgelderland.nl/bio/6_Gerbert_Geb_Henry_Duyvendak en Wijnand groeide uit tot (on)behoorlijk links.
Als je de geschiedenis niet kent van Groen Links, dan denk je mogelijk:
“wel aardig, goed voor het milieu e.d.”.
Vergis je niet, de bron is het communisme, zie de  ware versie bij Mao tse Tung in China destijds en Noord Korea: het volk is alles, het individu totaal ondergeschikt en de partij is de Godheid, in het bijzonder de grote roerganger van dat moment.

Islam is naast het nazisme ook zo’n totalitair systeem, daarom vinden links en de islam elkaar zo goed.
Bedenk es hoe leuk het is in al die moslimlanden met islamdictatuur,  kalief Erdogan is zo voorbeeld van iemand, die de islamhemel op aarde  gaat brengen.
Je snapt dan ook niet, dat er zoveel moslims naar de EU willen, als een islamstaat zo fijn is.

Op de landkaart , te zien in het NOS artikel, is Nederland dankzij de immigratiestroom, die links georganiseerd heeft, aardig rood gekleurd, wat staat voor hoge % moslims, tot meer dan 20 % her en der, vooral in de grote en middelgrote  steden.
Gemiddeld 5 tot 6 % over het hele land, zeer gelijkmatig verdeeld, nog een beetje stijging en dit land gaat verder kapot, als je die kaart bekijkt, schrik je echt !
Nu dus een VVD-CDA-D66 verhaal met evt. Groen Links, waardoor de rode kleur verder gaat toenemen.
Want deze partijen hebben allemaal de ruimte voor moslimkamerleden, zowel in verleden als heden http://www.publiekrechtenpolitiek.nl/haagse-taferelen-iv-de-eerste-moslim-in-de-tweede-kamer/

Zie voor het CDA (Christenen Dienen Allah) https://tora-yeshua.nl/2013/03/cda-wil-meer-moslims-werven-om-groter-akbar-te-worden/

Op de CDA kieslijst https://www.cda.nl/amhaouch/   ,  https://www.cda.nl/mensen/mustafa-bal/     , dus 1 gekozen kamerlid en  1 op de lijst.

D66 heeft 2 moslima’s als kamerlid, Salima Belhaj (Rotterdam, ZH)  en Fatma Koser Kaya en verder 4 op de kandidatenlijst Munish Ramlal (Rotterdam, ZH)  Mpanzu Bamenga (Eindhoven, NB) Rachid Guernaoui (Den Haag, ZH) Hülya Kat (IJmuiden, NH)

en Groen Links heeft op de lijst: https://groenlinks.nl/zihni-özdil  en  https://groenlinks.nl/nevin-özütok  , beiden gekozen, daarnaast nog 5 namen, die  aan de naam te zien moslim kunnen zijn, dus 7 in totaal.

VVD  19 Dilan Yesilgöz-Zegerius en  26 Zohair el Yassini , dus 2 gekozen kamerleden.

Natuurlijk zijn dit allemaal “aardige moslims”, maar het feit, dat ze moslim zijn en zich niet aankondigen als “ex-moslim”, omdat ze erkennen, dat de islam een duivels totalitair systeem is, zegt genoeg, daarmee legitimeren ze de islam in ons land.

De CU heeft nog geen moslimkandidaten, maar dat is ook niet nodig, want hun credo is:
“islam is een gelijkwaardige religie in ons land” , dat is al islamidentificatie genoeg.
Er staat wel een kandidaat op de lijst, die volgens https://www.linkedin.com/in/anilckumar/  vz. van een hindoeforum was en verder geen christelijke identiteit aangeeft.

Zie verder
https://zlj13051967.wordpress.com/2016/04/02/immigratie-en-islam-we-zijn-op-weg-naar-een-burgeroorlog/

waaruit het volgende citaat:

De grootste aandrijfkracht van de islamisering in Nederland is nog altijd de Nederlandse partij politiek,van de PvdA, Groenlinks en D66 tot aan de VVD en CDA.Deze partijen hebben geen eigen politieke ideologie meer. Ze functioneren als een soort PR afdeling voor de islamitische expansie.Terwijl overal op de wereld de christenen worden vervolgd, gepest, gekleineerd, vermoord en bestolen door aanhangers van de islam, laat deze politiek partijen zich gebruiken om diezelfde islam in Europa te laten wortelen.Van Aartsen zegt trots dat de Schilderswijk/een monoculti-wijk/ op Istanbul lijkt.De linkse elite is nu net zo blind voor de islam, als ze destijds voor het communisme was...

De afgelopen jaren hebben een groot aantal veiligheidsexperts, topfunctionarissen en andere intellectuelen zich uitgesproken over veiligheidssituatie in Europa. Zij schatten de kans op een pan-Europese burgeroorlog reëel of zelfs onvermijdelijk.En zolang onze zwakke leiders weigeren de demografische metamorfose van Europa een halt toe te roepen, zal een burgeroorlog onvermijdelijk zijn…

In België zien we ook , net als hier, moslimpartijen in ontwikkeling, geïnspireerd  door DENK, want Abu HaHa  wil iets oprichten en verder de heer A.Koc , geen familie, je spreekt het uit op zijn Turks, A.Kots.
Zie http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/03/geinspireerd-door-denk-abou-jahjah-richt-weer-partij-op-473900/

Conclusie:
De  mogelijke coalitie heeft ruim  voldoende mogelijkheden om islam, liberalisme en communisme uit te gaan dragen, een heidense bende dus.
Ben benieuwd of de CU al zo diep is gezonken om daar bij aan te sluiten.
Maar de CU kan nog dieper zinken door de zgn. christelijk-progressieve lijn te volgen olv Yesser Faras (Jesse Klaver), zie http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/03/Erdogan-verkettert-Duitsland-en-Nederland-Ze-zouden-de-gaskamers-willen-doen-herleven

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: zie voor een profetische visie op de nabije toekomst:
http://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2020-03-2017.htm

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Links, islam, liberalisme, een heidense bende

 1. Beste ben waarom begint u niet een party

  • Dag Gad,
   Een partij beoogt met geestverwanten een doel te bereiken om de maatschappij naar dat doel te sturen.
   Dat doe ik al jaren, ben lid van het Koninkrijk van JHWH, kind van onze Vader in de de hemel.
   En daarom verkondig ik in navolging van Yeshua ha Mashiach (de menselijke verschijning van JHWH) het evangelie van Zijn Koninkrijk, dwz. de Tora principes, Feesten van JHWH en Zijn leefstijl.
   Dat is een uniek Koninkrijk, niet op de beperking van deze aarde of een mensenleven van max 100 jaar gericht, maar een Koninkrijk van eeuwigheid, niet van deze wereld, maar vanuit de eeuwigheid van JHWH neerdalend op deze wereld, als Hij komt in alle volheid, maar hier en nu in ons hart.
   Shalom,
   Ben

 2. En welk doel heeft uw groep tot nu toe bereikt in deze maatschappij en dan bedoel ik punten die zijn overgenomen door een politieke party

  • Dag Gad,
   Zie de ranglijst van gelukkige landen, de 10 hoogste zijn westerse landen, de 10 laagste zijn vrnl. moslimlanden.
   https://s3.amazonaws.com/sdsn-whr2017/HR17_3-20-17.pdf
   De lijst is heel duidelijk, al die 56 islamlanden zitten ergens in de onderste regionen.

   Dat is niet zo vreemd, de westerse landen zijn mbt waarden en normen gebaseerd op de beste, die er zijn, nl. de 10 geboden, die alleen in de Bijbel, meer specifiek in de Tora staan, nergens anders.
   Wie andere waarden en normen kiest, zoals kannibalisme, nazisme, communisme, hindoeïsme, islam, is altijd slechter af, die werken gewoon niet of veel minder.
   En erger nog, men mist in die “systemen” de verzoening met de Schepper, want nergens worden hun zonden werkelijk weg genomen, je moet ze in eigen kracht goed maken, wat onmogelijk is en zonden zijn zeer relatief, want ze zijn afhankelijk van de waarden en normen, die men zelf bedacht heeft.

   Helaas laat het toepassen van de Bijbelse waarden en normen door die westerse christenen toch nog veel te wensen over, zodat de zegen van JHWH nog lang niet ten volle kan worden ervaren in die westerse landen, er worden nog veel fouten gemaakt.
   Gelukkig is er voor mensen, die oprecht spijt hebben van hun overtredingen van de Tora, vergeving in Yeshua.
   In de islam denkt men, dat je je fouten nog goed kunt maken door goede daden, de balans wordt aan het einde opgemaakt door de koranafgod allah, die dan bepaalt hoe lang je in de islamnhel gemarteld moet worden voor het negatieve saldo.
   Behalve als je in de jihad gestorven bent, al moorden als martelaar.

   De enige ware God, JHWH, de God van Abraham, Isaak en Israel zal oordelen over ieders leven en ieder mens, die Yeshua heeft aanvaard of zou hebben aanvaard en daarin heeft volhard tot het einde, die mag deel uitmaken van het Koninkrijk van JHWH.
   Dus in welke mate we als Tora-Yeshua geloofsbeweging ons doel bereikt hebben, zal blijken als JHWH verschijnt in de gestalte van Yeshua, met allen die Hem toebehoren (Zach. 14), het aantal is alleen bij Hem bekend.
   Dat zijn er best wel veel, zo leert ons het boek Openbaringen.

   Dat Koninkrijk is niet van deze wereld, hoewel de Bijbelse waarden en normen dat wel zijn en in de mate, waarin mensen opa partijen daar rekening mee houden, is dat ook een bepaalde mate van bereiken van een deel van ons doel.

   Shalom, lees voor meer info: https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*