Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

PvdAllah heeft het ei van een giftige slang uitgebroed

hans-spekman-pvda2-400x300

lodewijk-884059_960_720

Hans Spekman  heeft het moeilijk, de partij is van 38 naar 9 zetels gesloopt, maar Hans houdt vast aan zijn geloof.
Geloof? Jazeker, heel emotioneel verklaarde Hans, dat hij onverkort en onwrikbaar blijft vasthouden aan zijn geloof in de sociale democratie.
Dat raakte me wel, omdat het zo tragisch is. Ieder mag zijn eigen geloof hebben natuurlijk, zolang het anderen niet schaadt, zoals wel het geval is bij de islam of  allerlei sektes.
Maar als je geloof nu  niets oplevert, niet haalbaar blijkt te zijn, een illusie is, dan moet je toch als realistisch mens zeggen: dat geloof van mij blijkt niet te kloppen, ik  heb mezelf voor de gek laten houden, ik moet opnieuw gaan zoeken naar wat dan de waarheid is.
Hans niet, die gaat stug door, ook al loopt hij in zijn eentje met de rode vlag.
Net als Erdogan, ook al een rode vlag en erg overtuigd van de islam als de ultieme waarheid.

En dat is een ander probleem bij de PvdAllah: men heeft er  het ei van een giftige slang uitgebroed !
Eerst volop de islam steunen, moslims pamperen en verdedigen, alle opvattingen moeten kunnen, ook de islam, iedereen is een goed mens.
Ook als je die mens hersenspoelt met iets als de islam, zagen we eerder met nazisme en communisme,  heerlijk zo’n totalitair systeem voor blijkbaar veel mensen.

Dat ei van deze giftige slang, de islam, is uitgebroed door de PvdAllah en het kindje is de eerste  islampartij, DENK genaamd.
Wat mij betreft heeft de moederpartij gekregen wat ze verdienen: ze zijn verpletterd en het roze wolkje oftewel het geloof van Hans, de sociaal democratie, is doorgeprikt, leeg gelopen.
Het kindje DENK gaat verder met islampromotie, in diepe adoratie van Erdogan en bovenal Mohammed, de valse profeet, die volgens de islambronnen pedofiel, polygamist, verkrachter en moordenaar was.

En Rutte maar lachen, hij gaf zichzelf een boost bij de verkiezingen door de Turken aan te pakken en Erdogan kreeg zo de kans zich weer es op te blazen als de grote ‘Kalief des moederlands” en zo een boost voor zijn verkiezingen te bewerken.
Iedereen gelukkig, behalve de slachtoffers dan.

Politiek, een noodzakelijk kwaad, meer het laatste dan het eerste dan.

Ik wens de gedesillusioneerde leden van de PvdA wijsheid toe bij hun zoektocht naar een beter ideaal en de “diehards” ,die er nog steeds in blijven geloven, wens ik toe, dat het blok beton voor hun hoofd snel aan stukken breekt.
Mogelijk gaan ze dan op zoek, lees es
https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

O ja, dan is er nog de wens om de CU als noodzakelijk sluitstukje voor de nieuwe coalitie
VVD-D66-CDA , veelzeggend, dat die 3 het meeste “heil” van de CU verwachten, want die is het meest geschikt als schoothondje.
De meerderheid van de leden is er volgens peilingen voor en Gert-Jan slijmde  stevig bij Rutte tijdens het verkiezingsdebat , alle waardering en complimenten voor het leiderschap als premier voor zijn optreden tegen de Turken toch?
En, zoals we weten, heeft de CU als credo, dat “de islam een gelijkwaardige religie is in ons land”, dus de coalitie is met die 4 heel islamwaardig.
Het geeft wel te denken, als je als christelijke partij de gewenste keuze bent voor  2 partijen zonder geloof in JHWH  (VVD/D66) en 1 (CDA) die moslims als kamerleden heeft en de C van christelijk voor de C van cultuur heeft verruild.
Wat is die C van Christen-Unie dan nog waard ?
DENK mag er wel blij mee zijn met al die vervlakking van de  “gristen-lijken”, op naar de “chrislam”.
De PvdA wenst niet deel te nemen, bizar toch? Je staat voor het sociaal democratische geloof of niet.
Maar  Ascher draagt de rode vlag verder, de Tora heeft hij verkwanseld voor het multiculturalisme  met de islam als verrijking.

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS zie ook https://ejbron.wordpress.com/2017/03/18/tony-blair-de-engelse-merkel-tegenhanger-maakte-van-groot-brittannie-een-half-islamitische-staat/

Het blijkt, dat het hoge ideaal van de sociaal-democraten bij meer EU-PvdAllah partijen leefde,  lees het artikel even , voor dat iemand “complottheorie” roept.
Nou, complotten bestaan echt, allesbehalve “theorie”.
In genoemd artikel wordt dan als bewijs verwezen naar
https://michael-mannheimer.net/2014/12/16/britischer-geheimplan-vom-jahr-2000-verraet-masseneinwanderung-geht-auf-wahnidee-europaeischer-sozialisten-der-erschaffung-eines-neuen-menschen-zurueck/

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*