Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

wat stemmen we, na het verkiezingsdebat ?

debat  Wilders vs Segers over de islam

Veel zwevende kiezers, stemmen weer knap lastig. Als we de kandidaten beoordelen op hun daden en kijken , wie zich het meest aan zijn woord hield en een waar woord sprak, dan weet ik het wel.

-welke partijen hebben de islam gesteund en/of  geïmporteerd en/of moslims als kamerlid aangesteld en/of  hebben de islam als “gelijkwaardige religie in ons land” behandeld ?

Bijna allemaal, heel links, maar ook CDA en CU, ook VVD, uiteraard DENK (De Echte Nietsut-Nare-Nonsens Kamerleden).
Wat houden we dan over ?
SGP met zeer voorzichtige uitspraken, met een veel te zwakke en te late verklaring over de islam en zonder daadkracht.
VNL, afgesplitst van de PVV en nu bezig om op een of andere wijze toch met hulp van Bram Moskowitz , nu Jan Roos, wat te zijn in de marge.
PVV, ondemocratisch georganiseerd als 1-mans partij en daarmee veel te afhankelijk van alleen Geert Wilders,  maar wel het meest helder over de islamisering en de islam.
En ook over de machtsbeluste kliek in Brussel plus de Griekse bodemloze put en de tsunami van asielzoekers.

Het debat gisteravond verliep wat Segers vs. Wilders betreft, wel aardig in de lijn van mijn voorspelling, zie https://tora-yeshua.nl/2017/03/wilders-vs-segers-vanavond-slotdebat-islam/
Wilders was uitstekend, Segers bleef hangen in “de rechtsstaat verdedigen” door de islam dezelfde vrijheid te geven als alle andere religies.
Dat dogma is voor hem onopgeefbaar, al moorden moslims zijn hele familie uit vanwege de opdracht in de islam tot het vestigen van het kalifaat wereldwijd, de islam moet toch dezelfde ruimte hebben als welke religie dan ook.
Nog even slijmen, dat Rutte het zo goed heeft gedaan, door de Turkse regering te weerstaan als “groot leider van Nederland” en dat was het dan wel weer; we moeten aan klimaatsverbetering werken, dat kan beter, verder komt Segers dan niet.
Terwijl Tom Jan Meeuws in een  NRC  column openbaart, hoe zeer Rutte  de de rel met de Turken heeft gebruikt om de verkiezingen te winnen:
http://politiek.tpo.nl/2017/03/14/bonusquote-tom-jan-meeus-nrc-stelt-scenario-turkenrel-vooraf-al-bekend-was/?utm_source=traqli&utm_medium=email&utm_campaign=91

Samenwerken met Erdogan was Rutte al gewend, dat hoort er bij in de politiek, samen met Merkel blijft dat 3-tal ons opzadelen met de vluchtelingentsunami, zie
http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/03/Flashback-artikel-maart-2016-Geheime-deal-Rutte-Merkel-Erdogan-over-komst-extra-half-miljoen-migranten

Rutte kan liegen dat het gedrukt staat, zie
https://tora-yeshua.nl/2017/03/3-nieuwe-rutte-leugens-debat-wilders-rutte/  en walst met zijn  vlotte babbel over iedereen, die niet zo op de hoogte is als hij zelf, heen.
Maar als je goed luistert, kun je de leugens zo optellen , zie genoemd link.

Wilders was scherp als een scheermes, toen hij Segers verweet, dat hij met zijn standpunt de moorden van moslims op christenen in het M.O. liet voor wat ze zijn en dat hij zijn  br. en zr. compleet in de kou liet staan.

Hij verweet Segers amper het verschil te zien tussen Mohammed , pedofiel, polygamist, moordenaar, verkrachter en  Jezus (Yeshua).
Kan ook moeilijk anders, als “zendeling in Egypte” is hij in minder dan een half jaar opgeleid i 2000 aan  het vervrijzinnigde PKN Kraemer instituut, wat in 2010 is opgeheven en blijkbaar heeft hij van de “7 jaar in Egypte als coördinator van een toerustingsinstituut” weinig geleerd van de islampraktijken daar.
Kwalijk, om je dan als “zendeling” voor te doen, komt vaker voor, dat soort cv verfraaiing.
Duidelijker kan het niet, Arie Slob gaf geen antwoord destijds op de vraag of het christendom  wel of niet beter was dan de islam, hij zweeg op de terechte vraag van Wilders.
En Segers legitimeert de islam als systeem, want de rechtsstaat vereist dat en  Segers hecht meer waarde aan zijn geloof in de rechtsstaat dan wat de Bijbel ons leert.

De leugens van Rutte zijn erg, maar wie dan net als Segers bij Rutte slijmt, wetende hoe Rutte de Turkse rel heeft  gebruikt om aan populariteit te winnen, is erger.
En als je dan weet van uit de Bijbel en de “7 jaar in Egypte”  hoe duivels de islam is en toch voor dat vervloekte systeem opkomt vanwege de rechtsstaat als hoogste goed ten koste van ontelbaar vele moordpartijen, agressie, verdrukking, verkrachting van moslims  mbt christen, joden, niet-moslims, dan ben je gestoord.
Op autistische wijze de rechtsstaat als godheid aanbidden ten koste van alles, dat is wat Segers met zijn CU doet, walgelijk !

Zie het debat Wilders -Segers op  http://www.npo.nl/nos-nederland-kiest-het-debat/14-03-2017/POW_03433687   vanaf 1.32

Shalom, doe mij maar Wilders, die ondanks de door mij steeds gemaakte kanttekeningen, wel altijd eerlijk was en is over de islam, de EU en de Griekse bodemloze put en de enorme instroom van mensen uit Afrika/M.O., grotendeels moslims.

Liever iemand die als agnost de waarheid spreekt, dan gristen-lijken of linkse NWO fanaten.

De wijsheid van onze hemelse Vader toegewenst bij het uitbrengen van uw stem en ver daar boven uit: leef Zijn toekomst tegemoet.
Welke partij dient de komst van Zijn Koninkrijk het meest dacht u?

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to wat stemmen we, na het verkiezingsdebat ?

 1. Liever iemand die als agnost de waarheid spreekt, dan gristen-lijken of linkse NWO fanaten.
  Die ga ik inlijsten!

 2. Op 15 maart 2017 @ 13:08 schreef Mieneke Schipper

  Beantwoorden

  Liever een Gideons bende ( kleine krijgsleger die als honden het water slurpt uit de handen zonder door de knieén te gaan. Dus niet perfect is) Maar wel gekozen door de Here God/JHWH ) als een agnost of linkse NWO fanaten.

  • Hi Mieneke,
   JHWH is waarheid en wie Zijn Licht zoekt en ziet, komt tot geloof in Hem of blijft verloren, de keuze is aan de mens in kwestie.
   In die zin hoop ik natuurlijk, dat mensen als Wilders tot aanvaarding van Yeshua gaan komen, al was het maar omdat hij de moed heeft voor de waarheid mbt de islam op te komen.
   “gekozen door JHWH” ? Dat durf ik niet te zeggen, hooguit dat de eerlijkheid van Wilders hem siert en dat onze hemelse Vader mensen, die de opdracht om het kwade te ontmaskeren, daarom zegent.
   Shalom
   Ben

 3. Op 16 maart 2017 @ 13:09 schreef Mieneke Schipper

  Beantwoorden

  Ja, ik ben blij met de Waarheid. Wat dit onderwerp betreft spreekt Wilders wel de waarheid. En is daarin ook eerlijk. Hij is een voorbeeld voor velen die het lef heeft om datgene hardop te zeggen hetgeen door velen worden beaamt maar het niet zeggen.
  Maar jammer genoeg bezit hij de “Waarheid” niet. Dat is het verschil met de Gideon en zijn krijgslieden en de kleine David met zijn slinger en één steentje.
  Ik ben er van overtuigd als Wilders de Waarheid= Christus Jezus( Yeshua) de Gekruisigde en wat veel meer is de Opgestane Heer, in bezit had ( in zijn hart) dan zou hij een gekozene door God/JHWH kunnen zijn geweest.
  Hij zou dan ook de juiste ..toon… laten klinken.
  Desondanks kan onze hemelse Vader hem wel zegenen.
  Want God/JHWH laat het immers regenen op goeden en op kwaden.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*