Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Wat spreekt het volk? Minder VVD, meer PVV

Volgens deze voorlopige uitslag is de PVV de 2e partij in Nederland geworden, gegroeid van 15 naar 20 zetels, mooie prestatie!
Regeringsdeelname was al uitgesloten, waarmee de toekomstige coalitie dus tegen bijna 14% van de kiezers zegt, dat die niet van belang zijn, de rekening van die arrogantie volgt vanzelf.
Naar het buitenland is dit het beeld, maar Rutte geeft dat verdraaid weer met”dankzij de “overwinning van de VVD”  (8 zetels verlies) krijgt het foute populisme geen kans”
De PVV kan de tijd gaan  benutten door in een democratische vorm te groeien qua organisatie, hopelijk ziet Wilders dat inmiddels in.
De VVD heeft   8 zetels verloren, van 41 terug naar 33,  dus het volk lijkt te zeggen:
“minder VVD, meer PVV” oftewel eerlijkheid gewenst mbt de islamisering , EU en vluchtelingenstroom.
CU blijft op  5 staan, wat wil zeggen: “geen vlees en geen vis” en dat hebben voldoende mensen door, zodat stijging  weer niet aan de orde is.

Wat ik schokkend vind, is dat DENK 3 zetels krijgt, dus heel wat Erdogan-aanhang, inderdaad de 1e islampartij in Nederland, met dank aan de PvdA, waarin Kuzu c.s. gevormd werd en door wie ze dit podium kregen.
In Turkije worden andersdenkenden monddood  en/of dood gemaakt, in Nederland krijgen ze 3 zetels in het parlement.
Zoals Donner , CDA, zei: “dat is democratie, als meer dan 66,6 % de sharia wil, dan voeren we die in”.
Om dat te voorkomen , hebben we de PVV hard  nodig,  gefeliciteerd Geert, zoek het leven in JHWH , door Yeshua, dan zul je gezegend worden en tot zegen zijn.
Want welke partij betrekt in haar beleid over de toekomst  het Koninkrijk van JHWH en Zijn komst te Yerushalayim in de gestalte van Yeshua ha Mashiach?
Ik hoor er  niemand over, niet 1 partij doet dat, ze kijken niet verder dan 4 jaar en eigen belang van voort bestaan als partij.
Zijn komst zal dan ook zijn “als een dief in de nacht” , totaal onverwachts voor hen, die met het bestaan van JHWH niet rekenen, die Hem uit hun leven blijven bannen.
Maar wie naar Hem zoekt en heeft gevonden, weet dat Zijn komst nabij is.
“Eerst zien en dan geloven?” Vergeet het maar, als je Zijn komst ziet zonder geloofd te  hebben,  ben je te laat, wacht slechts duisternis, waarin je niets meer ziet.
“Zonder geloof is het onmogelijk Hem welgevallig te zijn”,  m.a.w. als je in dit leven JHWH niet wenst, zal Hij jouw wens voor eeuwig respecteren als jouw keuze om Hem te ontkennen.
Het goede nieuws is echter, dat je zolang je leeft, van harte welkom bent door Hem in Yeshua te aanvaarden.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

VVD 33 zetels, PVV voorlopig tweede partij


AANGEPAST OP 

864x486ANP
De PVV wordt de tweede partij van Nederland volgens de voorlopige prognose van het ANP en komt uit op 20 zetels. De VVD is veruit de grootste met 33 zetels, een verlies van 8. Meer dan 93 procent van de stemmen is inmiddels geteld.De partij van Geert Wilders was lange tijd met het CDA en D66 verwikkeld in een nek-aan-nek-race om de tweede plaats. Zowel het CDA als D66 komt uit op 19 zetels.De PvdA is teruggevallen naar een absoluut dieptepunt. De partij van Lodewijk Asscher staat met een verlies van 29 zetels op 9. GroenLinks boekte zijn grootste winst ooit. De partij gaat van 4 naar 14 zetels.Ook de ChristenUnie, Partij voor de Dieren en 50Plus winnen zetels. Denk en Forum voor Democratie debuteren in de Tweede Kamer.De opkomst lijkt volgens een voorlopige prognose van het ANP uit te komen op 79,9 procent. Dat is meer dan in 2012 toen 74,6 procent van de kiezers stemden. In 2002 was de opkomst nog net iets hoger, met ruim 80 procent.

Voorlopige prognose

PARTIJ PROGNOSE 2017 UITSLAG 2012 VERSCHIL
VVD 33 41 -8
PvdA 9 38 -29
PVV 20 15 +5
SP 14 15 -1
CDA 19 13 +6
D66 19 12 +7
ChristenUnie 5 5 0
GroenLinks 14 4 +10
SGP 3 3 0
Partij voor de Dieren 5 2 +3
50Plus 4 2 +2
Denk 3 +3
Forum voor Democratie 2 +2

Navigeer naar andere artikelen

7 Responses to Wat spreekt het volk? Minder VVD, meer PVV

 1. Op 16 maart 2017 @ 07:07 schreef B. Frans

  Beantwoorden

  Onderwerp: Waarschuwing !
  Aan: allen

  Erdogan bezint zich op vreselijke bizarre en radicale straf-maatregelen tegen Nederland :

  Hij haalt hoogst waarschijnlijk alle Turken terug naar Turkije !!!
  Dit heeft grote gevolgen voor geheel Nederland welke niet te overzien zijn…..
  Radicale leegloop stemschapen PvdA, Denk en Groen Links deze partijen worden hierdoor hoogstwaarschijnlijk aankomende week al opgeheven !

  Verdere gevolgen welke niet het doel waren van de hierboven vermelde aankomende week opgeheven partijen !!
  -Radicale daling criminaliteit !!
  -Overschot sociale huurwoningen
  -Explosieve daling uitkeringen
  -Ontslaggolf bij het UWV
  -Ontslaggolf bij vele gemeentes op div afdelingen o.a. uitkeringen en toeslagen en dubbele paspoorten..
  – zorgpremie daalt naar 9,95 p/maand eigen risico verdwijnt !!
  -een ongelofelijke metamorfose van het straatbeeld Rotterdam
  en vele andere grote steden in geheel Nederland !!!

  En niet te vergeten de pensioen leeftijd ineens terug naar 50 Jaar
  Kortom we zijn gewaarschuwd !!!

  Met Vriendelijke Groet /With Kind Regards

  • Op 16 maart 2017 @ 17:59 schreef Elisabeth

   Beantwoorden

   Heel graag zou ik willen weten waar B. Frans dit allemaal op baseert. Wat is/zijn uw bron(nen)? Worden we geacht dit serieus te nemen of houdt u ons allemaal voor het lapje? Dat laatste zou ik in dit ernstige geval nogal ongepast vinden. Voor de draad ermee!

   • Elisabeth, stel u kunt kiezen uit 2 mogelijkheden: 1-De waarschuwing door B.Frans, en 2. het dreigement van “lijder” Erdogan om grote aantallen “vluchtelingen” naar Europa te laten vertrekken. En met “lijder” bedoel ik iemand welke een zwaar minderwaardigheidscomplex heeft.

   • Hi Elisabeth,
    De tekst van B.Frans heb ik elders ook gezien en is bedoeld als scherpe humor, die het PvdAllah-beleid goed ontmaskert.
    Shalom
    Ben

 2. Op 16 maart 2017 @ 09:51 schreef Nico Spaak

  Beantwoorden

  VVD+CDA+D66+CU= 76 zetels. Allemaal partijen die geen probleem zien in de Islam. Niet de Islam is het probleem, maar wij zijn het probleem. En natuurlijk leve de EU. Immigratie zal ongeremd door kunnen gaan, waardoor de maatschappelijke verhoudingen nog meer op scherp komen te staan. Laat onverlet dat met de PVV in zijn huidige vorm niet te regeren valt. Wilders wil dat waarschijnlijk ook niet eens. De man laat zich nauwelijks nog ergens zien en dat is echt niet alleen vanwege veiligheidsrisico’s. Wel mooi dat de PVV de tweede partij is geworden. We zijn daardoor verzekerd van een stevige oppositie. Maar echt dingen veranderen zal niet meer mogelijk zijn vrees ik. Echter, de Fransen zijn nu aan zet.

 3. Ik denk dat de PVV de macht van de media met hun (zogenaamde) opinion leaders heeft onderschat en het zelfstandig denken van de burger heeft overschat.
  De Trump strategie om direct contact met de burger te maken, zonder bemiddeling van de valse en bevooroordeelde media waar afwijkende meningen steevast kunnen rekenen op vileine vragen (zie de bejegening van de zeer beschaafde Baudet), blijkt in Nederland niet zo te werken als in de VS.
  Nederland is en blijft een domineesland en laat zich kennelijk graag betuttelen door de valse ‘dominees’ van het CDA of door de nieuwe ‘dominees’ van Groen Links en D66 en te vaak ook nog eens door ‘echte’ dominees, de enkele gunstige uitzondering daargelaten.
  Ondanks alle beperkingen (veiligheid en geld) en de onwelwillende, valse en soms ronduit haatdragende bejegening heeft de PVV een mooi resultaat neergezet. Knap! Ook volkomen terechte titel boven dit artikel. Niet meedoen aan de newspeak dat verliezen winnen is. Overigens kon VVD het verlies alleen beperken en kon het CDA alleen winst boeken door heel erg op te schuiven in de richting van Wilders. Alleen daarom blijft de PVV keihard nodig om als echte oppositiepartij zijn hete adem in de nek van de uitsluiters (die de mond vol hebben over ‘bruggen bouwen’ en ‘verbinden’) te blazen..
  PS Benieuwd of en hoe snel de CU (en de SGP?) de bezwaren tegen D66 en VVD als partijen die willen beschikken over de dood, laat varen als ze zicht krijgen op het pluche…

  • Hi Wim,
   Eens en:
   het pluche corrumpeert en gecorrumpeerde gristen-lijken, dat is bijna net zo erg als DENK (moet met hoofdletters, anders gelooft men het niet, dat zo’n soort partij de suggestie wekt dat ze iets met “denken” hebben).
   Rutte heeft me teveel banden met Merkel en beiden met Erdogan.
   Shalom, laten we vooruit kijken in de verwachting van de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua.
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*