Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Chaq Pesach sameach !

Heel fijn om maandagavond j.l. seideravond te mogen vieren, in klein gezelschap, maar zoals Yeshua beloofd: waar 2 of 3 in Mijn Naam samen zijn, ben Ik in hun midden.
Als u meer  van Pesach wilt weten, zet dat woord dan even in de zoekmachine op deze site, er staat genoeg over.
Ik voeg er niets aan toe, want wegens een muispols moet ik me zeer beperken in het typen, dus ook weinig nieuwe artikelen de komende dagen, moet met rust genezen, graag uw gebed, ik ben aardig “onthand” ( gelukkig niet “onthoofd” ) ; dan weet je meteen weer hoe kwetsbaar een mens is.
Jammer, want er valt genoeg te melden, de antichrist in de vorm van de islam slaat om zich heen en de gristen-lijken + nepjoden  kruipen steeds verder onder tafel als  zouteloos zout, zichzelf tot een oordeel.
Niet 1 van de 6000 gemeentes, noch van de 50 synagoges , noch van de ca. 40 zgn. “messiaanse gemeentes” in Nederland ontmaskert dat duivelse systeem, hoe kunnen die  Pesach vieren of een week later Pasen ?

Sta op, wees een krachtig getuige van JHWH, die ons in Yeshua is verschenen, wees dankbaar en moedig wegens het feit, dat u Hem in uw leven kent, als dat zo is.
En zo niet, lees dan https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Of lees deze bemoediging van een Yeshua-belijdende gemeente in Israel:
http://www.maozisrael.org/site/News2?page=NewsArticle&id=11965

Shalom, chaq Pesach sameach  (gezegend Pesachfeest),

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

3 Responses to Chaq Pesach sameach !

 1. Gezegend Paasfeest @Ben en in de Naam van Yeshua haMasjiach spreek ik genezing uit over je hand !
  Wees genezen !! Yeshua bad soms ook op afstand ….
  God Bless you !
  ~~~~~
  SHALOM Corrie

  • Bedankt Corrie voor je meeleven; als je bedoelt dat JHWH ons gebed om genezing kan verhoren, dankzij Zijn verschijning in Yeshua, dan zijn we het helemaal eens.
   Dat we dat als mens kunnen uitspreken is een benadering, die ik niet deel, het is Zijn werk, wij mogen bidden in alle afhankelijkheid en bescheidenheid.
   Of spreek je ook genezing uit over Nick Vickovic, dat hij als nog armen en benen krijgt?
   Maar bedankt voor je ongetwijfeld goede bedoeling en meeleven.
   Shalom, chaq Pesach sameach,
   Ben

 2. Veel sterkte Ben met je hand ik bid dat God jouw kracht geeft om deze komende tijd zal zegenen jij spreekt mij in ieder geval wel aan bel je binnenkort echt om ff te kletsen Shalom groetjes van Rien

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*