Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Islamisering: de oorzaak van het onbehagen onder onze bevolking

Wierd Duk peilt de stemming: ‘Geef niet toe aan de islamisering’

EEN AFVALLIGE STEM

met dank overgenomen van
http://www.ad.nl/politiek/wierd-duk-peilt-de-stemming-geef-niet-toe-aan-de-islamisering~a1610342/

zie de video, waarin deze ex-moslima uit eigen ervaring de islam ontmaskert voor wat het is als systeem: verrot, duivels, ziekmakend.
O ja, besef even dat dit in ons land als “gelijkwaardige religie” wordt gezien door de hele politiek, behalve door PVV/FvD
De kreet”gelijkwaardige religie” wordt voortdurend door Segers, CU , gebezigd,  dus Groen Rechts met Jesse Klavers of Segers, kan allebei, maakt mbt. de islam niets uit.

Het CPB heeft vastgesteld, dat 2/3 van onze bevolking een gevoel heeft van “ongelukkig zijn”, het gaat niet goed, ondanks de aantrekkende economie e.d..
En dan vraagt onze “elite” zich af, hoe dat nou toch kan.
Antwoord: importeer 5 decennia lang islam, een totaal andere “cultuur” dan de westerse vanuit Noord Afrika/M.O. naar hier, wetend dat moslims nooit mogen integreren en ga je dan verbazen, waarom we ons “unheimisch” zijn gaan voelen.
Smerige huichelaars, al degenen, die de islamisering hebben laten gebeuren, zij hebben het bloed van de slachtoffers van de islam aan hun handen.

Desondanks: shabbath shalom,  blijf zien op onze hemelse Vader, JHWH, de God van Abraham , Isaak en Israel, ons in Yeshua verschenen; het loop Hem nooit uit de hand.

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Hieronder het AD artikel:

Een hartenkreet van een voormalige moslima. ‘Het Westen moet zich veel bewuster zijn van de gevaren van de islam.

Wierd Duk 

Wij, in islam geboren vrouwen, weten wat de prijs van verzet is

694

Zara Ismailova

Kort voor de Nederlandse parlementsverkiezingen dook op YouTube een video op. Een anonieme, volledig gesluierde vrouw waarschuwt Nederland voor de islam. Ze praat niet, maar houdt geprinte teksten voor de camera.

De vrouw beschrijft hoe zij door haar mannelijke familieleden – vader, echtgenoot, broers, ooms – jarenlang fysiek en geestelijk is mishandeld. ,,Volgens de islam en de Koran bepalen zij – nooit ikzelf – hoe ik me kleed, praat, eet, denk, met wie ik spreek en wanneer ik ergens heen mag.”

Ze klaagt Nederlandse politici aan, die zich in haar ogen niet verweren tegen de toenemende invloed van de islam in het Westen. ,,Wij, in islam geboren vrouwen, weten wat de prijs van verzet is. Mark Rutte heeft er geen problemen mee. D66 vindt de islam een verrijking voor de Nederlandse cultuur. Jesse Klaver wil dat u zich aan de islam aanpast. Wil je wegkijken? Of er iets aan doen?” Dan roept ze de kijkers op om op de PVV te stemmen.

Er werd getwijfeld aan de authenticiteit van de video. Het zou om een vervalsing gaan uit het PVV-kamp. De vrouw zocht contact met mij om dit beeld recht te zetten.

Oorlogen

Grozny, 2003.
Grozny, 2003.

Ze komt uit de Russische deelrepubliek Tsjetsjenië, waar in de jaren 90 bloedige afscheidingsoorlogen woedden. Ze is 38 jaar, ex-moslima, moeder van twee kinderen. Zara Ismailova is niet haar echte naam. Om veiligheidsredenen moet ook haar verblijfplaats in Nederland geheim blijven. Als afvallige heeft zij de doodstraf over zich afgeroepen.

Waarom maakte ze die video? ,,Ik wil dat de mensen beseffen wat de gevaren van de islam zijn,” zegt Zara. ,,Ik wil dat Nederland en Europa weten wat er op het spel staat. Jullie denken dat jullie iets goeds doen door te islamiseren en jullie waarden op te geven. Maar het is juist omgekeerd: hoe meer jullie toegeven aan de eisen van moslims, hoe intoleranter de islam wordt en hoe meer jullie dreigen te verliezen.”

Zara vluchtte met haar kinderen uit Tsjetsjenië. Zowel haar vader als haar voormalige echtgenoot waren actief in het islamistische verzet tegen de Russen. Haar vader vertrok later, toen hij al in het Westen woonde, naar Syrië, vocht daar met de moslimterroristen van Al-Nusra (Al-Qaeda) en sneuvelde bij Aleppo.

Een groot deel van haar familie – moeder, zus, drie broers – leeft inmiddels, net als Zara, in het Westen. Zij eisen dat zij haar zelfstandige levensstijl – ze heeft een winkel en woont alleen – opgeeft. ,,Ze zeggen dat ik door shaytan, de duivel, ben bezeten. Ze willen dat ik me door een duiveluitdrijver laat behandelen. Mijn moeder wil bovendien dat ik terugkom om voor haar te zorgen, nu mijn vader dood is. Het is puur manipulatie. Zo gaat dat in de islam: als je als vrouw ouder wordt, krijg je macht, over de kinderen en over de aangetrouwde kinderen. Die macht wordt vaak misbruikt. Ze is een sterke vrouw en weet hoe ze moet manipuleren. Ik ben niet boos op haar, ze kent geen andere realiteit. Maar ik zei: ‘Luister, ik weet dat jij mijn broers op me afstuurt en die bedreigen me met de dood. Ik kan het niet meer, ik heb een andere weg gekozen. Ik kom alleen nog als lijk’. Toen zei mijn moeder: ‘Dat kunnen we regelen’. Mijn moeder. En ik weet dat ze het meent. Ze tekende feitelijk mijn doodvonnis. Sindsdien hebben we geen contact meer.”

Angst

Het is die verbodscultuur die je knettergek maakt. Je hoofd barst bijna uit elkaar: pas op, dit mag niet, dat mag niet

Zara Ismailova

Zara, die opmerkelijk goed Nederlands spreekt, beschrijft een leven van intimidatie en onderwerping. Onder het communisme, in de tijd van de Sovjet-Unie toen er nog Russen in Tsjetsjenië leefden, speelde de islam slechts een rol op de achtergrond. ,,Ik leerde van mijn Russische leraren dat religie onzin is en dat iedereen, vrouw, man, wit zwart, gelijk is. Maar tijdens de oorlogen in de jaren 90 kwam met de Arabische strijders ook het wahabisme (fundamentalistische stroming binnen de islam – red.) naar Tsjetsjenië. Het leven werd strenger. Vrouwen moesten zich helemaal gaan bedekken.”

Ze leefde in voortdurende angst om een misstap te maken, om een zonde te begaan. Zara: ,,Het is die verbodscultuur die je knettergek maakt. Je hoofd barst bijna uit elkaar: pas op, dit mag niet, dat mag niet. Als je één misstap begaat zal je vader je slaan, of je broer, of je man. Bega je een zonde dan zal je vader of je broer je ombrengen.”

Zijn deze excessen niet specifiek voor de huidige, conservatieve Tsjetsjeense interpretatie van de islam, in combinatie met de strenge tribale codes van het Kaukasische bergvolk? Kun je wel generaliserend spreken over uitwassen van ‘de islam’? ,,Ik weet dat Marokkanen dankzij de invloeden van de Franse kolonisatie wat milder zijn in het doden”, zegt Zara. ,,Maar ze doen wel aan de verstoting van vrouwen. Je bent als moslimvrouw overal ter wereld niks waard. Neem Pakistanen en Afghanen: bij hen komt eerwraak vaak voor.”

Zoenen

Ze noemt voorbeelden. ,,Als ik dit vertel zullen mensen zeggen: ‘Onzin, je hebt geen bewijs’. Maar ik weet wat er gebeurt in mijn cultuur. Een gescheiden neef, een redelijk beschaafde man met twee dochters, raakte in de problemen. De oma ontdekte dat de oudste dochter een vriendje had met wie ze had staan zoenen op straat. Dat meisje is met spoed naar Tsjetsjenië overgebracht. Daar is ze nooit aangekomen. Ze is dus verdwenen. Ik weet wat dat betekent: ze is dood. Zij was 15.”

Was die neef bij de verdwijning betrokken?

Zara Ismailova
Zara Ismailova © Marco Okhuizen

,,Ik denk dat hij door de gemeenschap hiertoe is gedwongen. Er bestaat bij ons een uitdrukking: ‘Is er niemand om haar te stoppen?’ Dat betekent: kan niemand haar doden? Zelfs de huidige president van Tsjetsjenië, Ramzan Kadyrov, heeft dit op de Tsjetsjeense tv gezegd. ‘Zijn jullie geen mannen? Schiet vrouwen die broeken dragen een kogel door het hoofd.’ Daarmee rechtvaardigde hij de moord op zeven vrouwen, die door het hoofd waren geschoten en aan de kant van de weg waren teruggevonden.”

Zara’s buurman vertelde ooit dat hij het huis van een Russische buurvrouw in bezit had genomen nadat hij haar de keel had doorgesneden. ,,Met haar gezicht gedraaid naar Mekka, zoals het volgens de Koran hoort. Daar was heel zijn familie trots op! De mannen schepten erover op.”

Toen ze een jaar of 14 was, herinnert ze zich, ging een meisje uit haar familie, met wie ze vaak speelde, trouwen. ,,Maar het bleek dat ze geen maagd meer was. Ze was als 13-jarige misbruikt. Toen haar familie dit hoorde, is ze gedood. Hoe precies weet ik niet. Normaal gesproken word je dan in Tsjetsjenië van dichtbij door ‘t hoofd geschoten. Dat was een hele zware periode voor me. Je mag er geen emoties bij hebben, niets laten zien. Maar ik was pas 14 en wij speelden veel samen. Mijn moeder zei tegen me: ‘Laat dit een les zijn, stap nooit bij iemand in de auto, ga niet ‘s avonds naar buiten. Want als je wordt misbruikt, zal je vader, je broer, je oom, of zelfs een ver familielid je vermoorden’. Dat maakte mijn moeder mij duidelijk. Dat blijft altijd bij je, die angst, want ik weet dat dit de realiteit is.”

Moskou

Ik was dus eerst het eigendom van mijn vader en broers, toen van mijn man en toen ik gescheiden was, moest ik het eigendom worden van mijn zoon

Zara Ismailova

Zara trouwde met een gewelddadige man, die actief was in de guerrilla-oorlog tegen de Russen en van wie ze niet hield. Op een gegeven moment sloeg hij haar bont en blauw. Nog altijd heeft ze last van de ribben die hij daarbij brak. ,,Ik was en ben nog altijd doodsbang voor hem. Ik kon niet meer zo verder. Ik realiseerde me dat dit tot mijn dood zo zou blijven. Ik begon na te denken: hoe kan ik deze situatie veranderen, hoe kom ik hier uit? Ik besefte: alles in mijn leven wordt geregeerd door angst. Angst, angst, angst. De angst om dood te gaan. Maar uiteindelijk ga je toch een keer dood. Ik besliste: ik ga leven zoals ik wil en zo ga ik dood.”

Hoe is haar dat gelukt?

Over dat plan kan ze niet in details treden omdat haar verwanten haar erin zouden kunnen herkennen. Maar ze slaagde erin haar kinderen mee te nemen naar een naburige stad, waar ze op de trein naar Moskou stapte. ,,Pas na een uur in de trein – ik was helemaal bezweet en keek steeds om me heen – viel de angst wat van mij af.”

Haar ex-man verstootte haar – ‘Voor hem was ik een hoer, hij wilde onmiddellijk van me af’ – en ze is inmiddels, na zoveel jaar, ook officieel gescheiden. ,,Toen ik mijn eerste buitenlandse gsm had, wist hij het nummer te achterhalen. Hij belde anoniem, ik nam op, hoorde die stem en bevroor letterlijk op straat van angst. Ik heb mijn simkaart weggegooid en hem nooit meer gesproken.”

Ze haalt een imposant Kaukasisch mes uit een la. ,,Dit gaf mijn vader ooit aan mijn zoon. Die moest mij en mijn dochter ermee ‘bewaken’, ervoor zorgen dat we niets zondigs zouden doen. Want mijn zoon was nu de man in huis. Ik was dus eerst het eigendom van mijn vader en broers, toen van mijn man en toen ik gescheiden was, moest ik het eigendom worden van mijn zoon.”

Uitkeringen

Zara rebelleerde, geholpen door haar Tsjetsjeense koppigheid en moed. Haar oudere zus capituleerde. ,,Zij was altijd een heel sterk karakter. Maar zij – en zelfs haar dochtertje van 10 – gaan nu zwaar gesluierd door het leven. Ik kan het niet aanzien. Ik heb zo vaak voor mijn nichtje gezorgd. Het is zo’n lief meisje. Waar gaat dit naartoe? Wat doen ze die kinderen aan?”

Haar zus heeft domweg toegegeven aan de angst, zegt Zara, met tranen in haar ogen. ,,Zij leeft nu, net als zoveel moslims in het Westen, in een parallelle wereld. Ze is zogenaamd niet getrouwd en krijgt daardoor met vier kinderen een hoge uitkering. Mijn broers zijn crimineel en rijk, die handelen in gestolen auto’s en in wapens. Weet je wat ze zeggen? ‘Volgens de Koran komt al het eigendom van de kafir, de ongelovige, ons moslims toe. Dus dat wij in het Westen zo makkelijk uitkeringen en huizen krijgen, hebben we te danken aan Allah’. Ik zei tegen mijn moeder: ‘Maar dan ondermijn je het systeem!’ Toen antwoordde zij: ‘Als het hier ooit misgaat, gaan we terug naar ons mooie Tsjetsjenië’. Ze zijn ‘vluchtelingen’, maar ze gaan elk jaar naar huis.”

Ze heeft haar moeder gewaarschuwd. ,,Ik heb alles gedocumenteerd en afgegeven bij de politie. Mocht ik worden vermoord, dan beschikken zij over alle namen en adressen.”

Islam

Denk niet dat haar situatie uitzonderlijk is, waarschuwt Zara. ,,Mensen zullen blijven zeggen: het is de strikte Tsjetsjeense clan-cultuur, die haar dit heeft aangedaan, niet de islam. Maar ik zeg je: iedere moslima zal mijn verhaal herkennen, En als een moslima antwoordt: ik kies hier zelf voor, ik kies zelf voor Allah en de hoofddoek, dan kiezen zij bewust voor onderdrukking en onderwerping aan de man. Jullie westerlingen wíllen gewoon niet zien wat de islam aanricht. Jullie beseffen niet waarmee je te maken hebt. Overal waar de islam komt, verdwijnen levensvreugde en persoonlijke vrijheid. Na de aanslagen in Boston en op Charlie Hebdo gingen er in onze gemeenschap emails rond met oproepen voor steunbetuigingen aan de daders. Die hadden immers beledigingen aan het adres van de profeet gewroken en waren helden.”

Ze treedt nu bewust naar buiten, zegt ze, omdat ze zich zorgen maakt. ,,Ik neem dit risico omdat ik me druk maak over de toekomst van Nederland en Europa. Door telkens weer mee te buigen met de eisen van moslims, duwt de overheid haar burgers in een positie waarin ze uiteindelijk zichzelf moeten gaan beschermen. Ik vrees serieus voor geweld. En zeg mij niet dat dit onzin is. Ik heb precies dit meegemaakt in Tsjetsjenië. Ik weet hoe het kan gaan. Dus: stel eindelijk grenzen en kom op voor jullie mooie, vrije Holland.”

Navigeer naar andere artikelen

8 Responses to Islamisering: de oorzaak van het onbehagen onder onze bevolking

 1. Ben ik hoor steeds de term deislamiseren maar hoe moet dat in de praktijk gebracht worden als zelfs de pvv al aangeeft dat een koranverbod al niet te controleren is??

  • Hi Gad, doe es een voorstel, enig idee zelf??
   Ik wel, maar ga jij rustig eerst je gang, eenvoudig is het niet, iets wat in 50 jaar sluipenderwijs is aangericht, los je niet “even ” op.
   Shalom
   Ben

 2. Ik zou het niet weten want we zijn aan veel rechten en wetten vast
  Je kunt mensen niet iets verbieden wat hun in de grondwet als recht word gegeven maar ik stelde u die vraag want ik zie vele artikelen die u met uw commentaar bijvult maar ik zie van uw kant geen oplossingen behalve dat u het steeds over dat i als enige de islam ontmaskerd maar dan vraag ik mij af wat heeft dat geholpen aan het tegengaan van de islamisatie

  • Hi Gad,
   Zoals je zegt, we hebben wetten en die kun je ook veranderen.
   Wet 1: laat geen totalitair systeem toe in een democratie, maar sluit ze uit omdat ze zelf zeggen de zeggenschap over de samenleving over te zullen nemen, zodra ze de kans zien.
   Islam, nazisme en communisme zijn duidelijke voorbeelden van systemen, die in geen enkele democratie moeten worden toegestaan.

   Voor de bestaande situatie moet je dan een overgangsregeling treffen van:”veel minder, nog minder, minst”
   En de beste moslim is een ex-moslim, zie bovenstaand artikel met een prima advies van deze ex-moslima.

   Ze kunnen dan op zoek naar een betere waarheid dan de islamleugen, ik heb wel een idee, zie
   https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
   Shalom
   Ben

 3. Maar in uw tora yeshua is dat wel evenredig met een democratie hoe zit het met homorechten abortus en atheïsme is daar in uw leer wel ruimte voor

  • Dag Gad, misschien kun je eerst es ingaan op mijn antwoord?
   Ik verwijs iedereen naar het bestuderen van de Bijbel als de beste weg ten leven, met de principes van de Schepper en daar staat prima in wat wel en niet goed is, als je je daar naar richt, ervaar je de zegen en aanwezigheid van JHWH.
   Hij is de God van de levenden, wie zonder God wil leven, doet dat geheel op eigen risico (atheisme), wie toch wil moorden (abortus, euthanisie) gaat dwars tegen de 10 geboden in en wie wil toegeven aan enige afwijking, zoals overspel, incest, sex met dieren , is des doods schuldig volgens Lev. 18 en 20.
   In dat rijtje staat ook homofilie, net als kleptomanie, pyromanie een ingebakken verlangen bij gelukkig een kleine minderheid, maar men vindt tegenwoordig, dat bijna alles moet kunnen, wat de Schepper verboden heeft.
   Dat maakt de mens niet gelukkiger, zeker niet beter, wel schuldig , als men tegen de geboden van JHWH in blijft gaan.
   Shalom , er is vergeving in Yeshua, maar dat moet je dan wel willen, anders blijft de schuld.
   Ben

 4. Maar ik vraag u stel dat Nederland volgens uw uitleg van de bijbel word geregeerd is r dan plaats voor homo s en zoniet wat moet r dan volgens de bijbel met de homo gedaan worden als hij yeshua niet accepteert maar niemand tot last is en gewoon werkt en netjes aan de regels houd is r plaats voor diegene in die maatschappij?

  • Hi Gad
   JHWH heeft alleen maar het welzijn van de samenleving voor elk mens op het oog, vandaar de volmaakte Tora principes.
   In Zijn Koninkrijk, wat wereldwijd, zelfs kosmoswijd is, is alles, wat niet conform Zijn Tora functioneert, afwezig.
   Zie bijv. Opb.21:8
   Dat is de wereld, zoals die wordt na Zijn komst, daar houden alle volken zich aan Zijn Tora op basis van Zijn genade en rechtvaardigheid in Yeshua betoond.
   Voor nu in dit aardse leven door mensen geregeerd, worden mensen voor de wet geaccepteerd met heel veel fouten, zoals overspel, prostitutie en men probeert zelfs pedofilie acceptabel te maken via liederlijke stichtingen.
   Sex met dieren moet volgens sommige moslims ook kunnen, evenals polygamie, beiden worden in Nederland zover mij bekend amper of niet actief vervolgd in juridische zin.
   En homofilie was decennia terug nog strafbaar, is dat al lang niet meer, moet allemaal kunnen.

   Bijbels gezien hebben we elke zondaar lief, maar benoemen de zonde en Lev. 18 en 20 maken heel duidelijk, dat homofilie niet naar de bedoeling van JHWH is, men dient zich daarvan te onthouden, omdat het de mens zelf niet gelukkig maakt, ik heb een homofile medemens dat heel duidelijk horen zeggen uit diens eigen ervaring.
   Dus we accepteren elk mens zoals hij is, maar maken vanuit de Bijbel duidelijk, wat wel en niet goed is en dan is het aan die mens in kwestie om daar vervolg en gehoor aan te geven, door zaken wel of juist niet te doen.
   Dat is niet altijd even makkelijk, maar ver uit het beste.

   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*