Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Meerderheid EU-Turken fanatiek moslim

Meerderheid van de Turken in Europa is pro-Erdoğan

Geplaatst op door

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

De meerderheid van de in Duitsland en Europa levende Turken heeft duidelijk tegen haar gastlanden beslist en bij het grondwetsreferendum voor Turkije zondag pro-Erdoğan gestemd. In Duitsland stemde 63,3%, in Oostenrijk zelfs 73,2% voor de would-be veroveraar van Europa. In België stemde 75%, in Nederland 71% en in Frankrijk 64,8% met “Ja”.

PI News

Hamed Abdel-Samad levert op zijn Facebook-pagina een uitstekende analyse van de verkiezingsresultaten:

Slechts 36% van de Duits-Turken is tegen de machtigingswet van Erdoğan. Als je weet dat 25% van de hier wonende Turken eigenlijk Koerden/Alevieten zijn, die zo´n wet om existentiële redenen afwijzen, en verder christelijke Assyriërs en Arameeërs, die ook tegen deze grondwetswijziging zijn, dan bedraagt de instemming voor de invoering van de dictatuur bij de islamitische niet-Koerdische Turken meer dan 90%. Dus de Turken in Duitsland zijn helemaal niet gespleten wat Erdoğan betreft, zoals in Turkije het geval is, maar staan als één man achter het “islamisme”, het chauvinisme en de doodstraf.

Geen mens kan mij daarna nog vertellen dat de integratie niet is mislukt. Niet de benadeelde of werkloze Turken hebben propaganda voor het “Ja” in Duitsland gemaakt, maar de stropdas-“islamisten”, die goede banen hebben en perfect Duits spreken. Het waren die grijnzende hoofddoek-moslima´s, die ons willen wijsmaken dat de hoofddoek een teken van hun emancipatie zou zijn.

Dus, deze Trojaanse paarden van het “islamisme” zijn vijanden van de democratie en van de emancipatie en zouden in Duitsland als zodanig behandeld moeten worden! Ze kunnen doen wat ze willen met Turkije, maar wij zullen niet toestaan dat deze mentaliteit zich in naam van de tolerantie in Duitsland vestigt en zelfs door de staat bevorderd wordt. Politici die dit desondanks zullen blijven doen, moeten weggestemd worden!

Op het gebruik van het voor etnische Duitsers discriminerende begrip “Duits-Turken” na is er niets meer toe te voegen aan deze analyse. Erdoğan-aanhangers zijn te kwalificeren als vijanden van Europa en van de Europese volkeren. Ze ondersteunen een man, die het er al jarenlang over heeft “de islam zegevierend naar het Westen te dragen”, de “Europese cultuur met de Turkse te injecteren”, ermee dreigt dat “geen enkele Europeaan meer veilig zal zijn in de wereld” en twee dagen geleden aankondigde dat “Europa weldra Turks zou zijn”.

Nu is het aan de Europese politiek om manieren te vinden om Erdoğan´s koloniale troepen, de belangrijkste dragers van het racistische Turkse imperialisme in Europa, tot remigratie naar Turkije te bewegen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Meerderheid EU-Turken fanatiek moslim

 1. Ben wat bedoelt u met dat ze tegen hun gastlanden zijn als ze ja hebben gestemd???wat heeft deze grondwetswijziging voor relatie tot ons land

  • Dag Gad,
   Het is mijn artikel niet, maar ik plaats het met instemming, dat wel.
   Als hier 70% van de Turken het compleet gestoorde denken van Erdogan steunt, dan staan ze daarmee haaks op onze samenleving en zijn ze tegen onze wijze van leven.
   De islammaatschappij is 100% anders dan de joods-christelijke maatschappij en op die laatste vorm is onze Nederlandse samenleving al eeuwen gebaseerd.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*