Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De “sores” van George Soros, wereldleider achter de schermen

Screen-Shot-2017-04-24-at-12.44.11Foto: George Soros kan het best beschreven worden als de ‘evil genius’ van de internationale links beweging. Niccolò Caranti (bron: Wikimedia Commons).

Miljardair George Soros is achter de schermen al maanden bezig om Marine Le Pen te ondermijnen. Hij doet dat door samen te werken met zoekgigant Google.

Het zal niemand mogen verbazen, maar helaas komt dit voor veel mensen ongetwijfeld toch als nieuws: George Soros, de extreemlinkse miljardair die zijn rijkdom eerst en vooral gebruikt om overal ter wereld linkse regeringen tot stand te laten komen, is nauwgezet betrokken bij de verkiezingen in Frankrijk. Zo werd in februari van dit jaar al bekend dat hij via Google en andere organisaties er alles aan doet om de online nieuwsvoorziening in Frankrijk te beïnvloeden.

De eerste stap was, hoe kan het ook anders, een forse investering van Soros’ fonds. Soros Fund Management LLC blijkt flink geïnvesteerd te hebben in Alphabet, de parent company (het moederbedrijf) van Google. Vervolgens liet Google News Lab weten dat het een project zou beginnen genaamd CrossCheck. Het doel? Pro-Le Pen nieuws te censureren. Nou ja, dat heet officieel “controleren” maar we weten natuurlijk allemaal waar dat feitelijk op neerkomt.

Vervolgens werd de hard-linkse politieke activist en Trump-hater David Brock gevraagd om het project te begeleiden. Brock is de man achter het extreemlinkse Media Matters. En raad eens wie Media Matters financiert? Jawel, daar is hij weer, George Soros.

Het mag dan ook geen verrassing heten dat Macrons ‘partij’ (of beweging) ‘En Marche!’ heet, wat Frans is voor… Move On. En laat dat nou net de naam zijn van een Amerikaanse organisatie van… jawel, Soros.

Oh ja, en dan zijn we nog vergeten te vermelden dat Macron-financier Henry Hermand — die kortgeleden overleed — een buitengewoon goede band had met Soros. Dat is dan ook waarom de Franse anti-EU politicus Francois Asselineau eerder liet weten dat Macron feitelijk niets meer of minder is dan een marionet van Soros.

Opeens wordt het duidelijk hoe de politieke nobody Macron er in geslaagd is om ‘vanuit het niets’ een politieke partij op te zetten en in de peilingen een behoorlijke voorsprongop te bouwen ten opzichte van Le Pen. De man is gewoon een product van het internationale rijkje van Soros. Tja, zo kan iedereen verkiezingen winnen. Zelfs, ja zelfs, een politiek onervaren en voorheen volstrekt irrelevante Franse versie van onze eigen Alexander Pechtold.

___________________________________________________________

Mijn commentaar:

Vanmorgen las ik op http://www.jpost.com/Opinion/The-Key-Role-of-the-Jews-in-Trumps-Administration-488348 dat de Joden in deze tijd een unieke kans hebben om de wereldvrede dichterbij te brengen.
Reden: de diverse Joden dichtbij Trump. Bovendien is het de eeuwige roeping van het Joodse volk, om die wereldvrede als leidinggevend volk te realiseren.
Dat staat dus in een van de bekendste kranten in Israel.
En het strookt helemaal met de orthodox Joodse messiasverwachting: een superjood, die  de wereldvrede zal brengen, de tempel zal herbouwen en het volk Israel leidinggevend in de wereld zal maken.
Daarbij wordt Yeshua dan als een valse Mashiach gezien, zoals ook de Talmud leert.

Bedenk verder even dat Soros een Jood is en Rothschild, de vorige baas van de nieuwe Franse president Macron (Le Pen gaat het echt niet redden), ook zoals bekend Joods is.

Sommigen vinden dat soort opmerkingen dan antisemitisch, maar dat is onzin, ik citeer wat algemeen bekend is en ga uit van het Joodse volk als “goed en slecht” door elkaar, net als elk ander volk.
Maar ik zie de lijnen wel lopen naar de toekomst, we hebben diverse vormen van antichrist:

-door Paulus al genoemd als denkwijze, een “andere messias ipv Yeshua”, in zijn tijd al, zie
2 Thess.2 , m.n. de verzen 3-7 , “het geheimenis der Toraloosheid is (dus toen al) reeds in
werking”
-de RK kerk, met de paus als “plaatsvervanger van Christus”
-Hitler met zijn 1000 jarig nazirijk
-de NWO, van uit de EU/Bilderberg opgezet, als vervolg van het nazi-idee
-de huidige oecumene met de RK-kerk, isw. het interreligieuze denken, de wereldreligie dus.
-de islam met de Mahdi, die moet gaan komen
-het communisme wat al lang achterhaald is, maar voort ettert in Rusland, China, Noord-Korea en in de diverse socialistische vormen.
-de orthodoxe en liberale Joodse messiasverwachting, zoals hierboven genoemd.

Zie naar de tekenen des tijds en verwacht de Mashiach, zoals de Bijbel Hem beschrijft:

JHWH in de mensengestalte van Yeshua.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

6 Responses to De “sores” van George Soros, wereldleider achter de schermen

 1. Op 25 april 2017 @ 10:02 schreef Pieter A Meijer

  Beantwoorden

  Shalom Ben;
  In een korte alinea geef je de afkomst van zowel Soros als de Rothschild, als Joods.
  Maar dat is dan wel van de Chazaarse “tak” van Koning Bulan van Chazaristan.
  Hint: Op de site Boinnk staat een artikel over keizer Constantinus.
  Zeer interessant!
  Shavuah Tov.

  • Hi Pieter,
   Genoemde personen noemen zichzelf Joods, dus dat is aan hen.
   Er is natuurlijk de nodige verwatering door de eeuwen heen, het verhaal van de Chazaren is ook bekend, dus wie zijn de ware Joden?
   Daar geeft Paulus een prima antwoord op, het gaat om het Israel Gods, Gal. 6:16 en de ware Jood is hij, die oprecht JHWH dient, de Persoon en leer van Yeshua ha Mashiach volgt en volhardt tot het einde. (Rom. 2:28,29 en Matth. 24:12
   Shalom
   Ben

 2. Wie is Abraham’s zaad, (er staat niet de zaden), dat is Christus. Dus trek aub uw conclusie waar dit op slaat. Confronterend, ik weet het.

 3. Hallo Ben,
  Galaten 3:16 en vers28 en 29 geven mijns inziens een duidelijk antwoord. Maar het “Israël Gods” is voor veel christenen onduidelijk, het slaat volgens hen op Israël. Volgens de apostel Paulus slaat dit op jood en heiden samengevoegd.

  • Hi Derk, eens, dat is wat ik bedoel te zeggen in bovenstaand artikel. Jeruzalem is al eerder afgezakt tot “sodom en gomorra” , zoals we lezen in Ez.16:52 e.v.
   Shalom,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*