Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De verbijsterende naiviteit van de AIVD !!

Je gelooft het niet als je het leest, maar tot grote verbazing van de AIVD zetten salafisten de “gematigde moslims” onder druk om vooral wat toegewijder te worden  en een “ware moslim” te zijn.
Die strijd is pas 1400 jaar gaande tussen de diverse groepen binnen de islam, dus dan moeten we constateren, dat de AIVD 1400 jaar achter loopt in inzicht.
Meer dan schandalig, na 50 jaar islamimport hebben ze nog niets door, de strijd is nagenoeg verloren.
Als straks op vele strategische posities moslims zitten en de AIVD is omgedoopt tot MIVD (moslim inlichtingen en veiligheids dienst) snappen ze het nog niet, dan zitten voormalige medewerkers werkeloos thuis zich af te vragen, waar het toch fout ging.
En dat alles onder verantwoordelijkheid van het nieuwe kabinet en parlement, waarin hoe dan ook “de islam een gelijkwaardige religie in ons land” moet blijven, want het hoort bij de rechtsstaat om ook totalitaire systemen als nazisme, communisme en islam die ruimte te laten.

Tot op heden is de minister van BZ, Ronald Plasterk, eindverantwoordelijk en zoals bekend komt hij uit de PvdAllah familie, die partij, die net van 38 naar 9 zetels is gegaan en moslimpartij DENK heeft opgeleid, 3 zetels in de kamer.

Landverraders, elk mens, die de islam hier heeft geaccepteerd en heeft ondersteund, jullie hebben het bloed van de slachtoffers van de islam aan jullie handen.
Bewust hebben jullie het paard van Troje binnen gehaald en zo maken jullie ons land kapot en traumatiseren jullie de mensen, die uit moslimlanden gevlucht zijn, zowel moslims als niet-moslims.

Voor vragen kan ieder onder dit artikel terecht,

shalom  toegewenst aan hen, die oprecht  de waarheid zoeken en de duisternis, w.o. de islam , willen ontmaskeren.

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Gematigde moslims volgens AIVD onder druk salafisten

Foto: ANP   foto verwijderd op verzoek ANP wegens inbreuk auteursrechten

Gepubliceerd: 04 april 2017 15:17Laatste update: 04 april 2017 16:33  , met dank overgenomen van  http://www.nu.nl/binnenland/4594023/gematigde-moslims-volgens-aivd-druk-salafisten.html

Gematigde moskeeën en moskeebesturen staan volgens de AIVD onder druk van salafistische jongeren. Die proberen de orthodoxe stroming van de islam in Nederland uit te breiden.

Radicale salafisten proberen hier voet aan de grond te krijgen en geweld werd in 2016 in een aantal gevallen niet geschuwd, waarschuwt de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst dinsdag in zijn jaarverslag.

De radicale groep probeert onder meer kwetsbare groepen als vluchtelingen en kinderen aan zich te binden, aldus de AIVD. Daarbij wordt in de meeste gevallen de wet niet overtreden, maar de dienst stelt dat ”intimidatie en dreigen met geweld niet passen in een open, democratische rechtsstaat”.

Die ”zorgwekkende ontwikkelingen” zijn onder de aandacht gebracht van de landelijke en lokale politiek. De AIVD streeft naar een groeiende bewustwording rond salafisme. Deze stroming wil terugkeren naar de fundamenten van de islam.

Jihadisten

Het aantal jihadisten dat uit Nederland is vertrokken naar het strijdgebied in Syrië en Irak, groeide volgens de dienst in 2016 nog wel. De stijging was echter minder groot dan voorheen. Vorig jaar werd 63 keer melding gedaan aan het Openbaar Ministerie van zo’n ‘uitreiziger’.

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) kreeg twaalf meldingen van asielzoekers die zouden hebben gevochten in Syrië of Irak of terreurorganisaties zouden steunen.

AIVD: ‘Dreiging in Nederland blijft onverminderd hoog’

foto verwijderd op verzoek ANP wegens inbreuk auteursrechten

Rusland

De AIVD uit verder kritiek op Rusland. Koudeoorlogsmethoden zoals heimelijk politieke beïnvloeding worden niet uit de weg gegaan. De relatie met Rusland is volgens de AIVD verder onder druk komen te staan, ”mede door Russische ongefundeerde kritiek op de professionaliteit, integriteit en onafhankelijkheid van het onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17″.

Er zijn volgens de dienst dossiers en processen aan te wijzen waarbij beïnvloeding op de loer ligt. Ook bedient Rusland zich van digitale spionage. ”Digitale aanvallen vanuit Rusland sprongen in 2016 het meest in het oog”, aldus de AIVD.

Vanwege de toenemende bedreigingen rond informatiebeveiliging, terrorisme en extremisme breidt de dienst flink uit. Eind 2016 telde de AIVD 1768 fte’s, een groei met 240 medewerkers. Dit jaar komen daar nog eens ruim tweehonderd mensen bij.

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to De verbijsterende naiviteit van de AIVD !!

 1. Hallo Ben,
  Interessant om te lezen hoe het Hero Brinkman vergaat. Zou de infiltratie al voltooid zijn of zijn er voldoende medewerkers “gemindset”?
  Waarschuwing, waarschuwing, waarschuwing, en dan “Waartoe vast besloten is”! Zou dat nu ook nog gelden?

  • Dag Derk,
   Men is op weg om zich als lemmingen in de afgrond te storten.
   JHWH kent Zijn schepselen heel goed en heeft daarom via de profeten aangegeven hoe het gaan zal.
   Aan Bijbelse gelovigen de uitdaging”te volharden tot het einde” en in geloof en vertrouwen op Hem voort te gaan, het evangelie verkondigend aan wie het nog horen wil.
   We leven in een bijzondere (eind)tijd en dat geeft ons extra mogelijkheden om in geloof te groeien.
   Shalom
   Ben

 2. Hoi Ben, las net op Geenstijl.nl over een aanslag in Zweden.

  • Hi Peter,
   Dat is dan weer een “verwarde man” die zonder ideologie aan terrorisme doet. Alleen al het feit dat al die schoften van politici over “terrorisme” spreken zonder te zeggen uit welk hoek dat bijna altijd komt, is crimineel.
   “If it walks like a duck, talks like a duck and swims like a duck, it is a duck”.
   Oftewel, als iemand liegt als een moslim, zich kleedt als moslim, een baard heeft als een moslim, de koran reciteert als een moslim, jihad pleegt als een moslim, etc, dan is het een verwarde man.
   Rutte, hoofdschoft van Nederland, leeft mee met de slachtoffers en zegt niet:” we zullen de oorzaak aanpakken en dat is de islam”.
   Wel dreigingsnivo 4, het op 1 na hoogste, handhaven, je weet maar nooit met al die verwarde mannen.
   Shabbath shalom, ondanks dit soort geestelijke verloedering van politici.
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*