Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Duivelse NWO-misleiding: “ontjoodsen=de-islamiseren” !

Jawel , men herhaalt de onzin, die al uit de monden van de sprekers bij de Kristallnachtherdenking 2009, waar door de sprekers (rabbijn Soetendorp, jongerenimam El Forkani en directeur Amn. Int.  Nazarsky) in de volgende trant werd gesproken:
“Een schimpscheut naar Wilders ontbrak niet als zijnde de opkomende Hitler en moslims moeten vooral niet beperkt worden in hun islam, want zij zijn de vervolgde Joden van nu.”
Zie https://tora-yeshua.nl/2009/11/kristalnachtherdenking-gejat-door-pax-mohbama/

Bij “Pauw” gisteravond klonk de kreet “ontjoodsen=de-islamiseren  uit de mond van de Marokkaanse acteur ” Nasrdin Dchar” de spreker in Haarlem bij het bevrijdingsfestival.
Verantwoordelijk voor de uitnodigingen is het  “nationaal 4 en 5 mei committee”, zie de namen op
http://www.4en5mei.nl/over-het-comite/organisatie/bestuur
Er werd verder niet op in gegaan bij Pauw, dat past niet in zijn sluipende politieke correctheid. Zie hier de hele toespraak:
http://www.omroepbrabant.nl/?news/264525862/Nasrdin+Dchar+maakt+veel+indruk+met+5+mei-lezing.aspx

Nasrdin geeft wel even kort aan, dat het leed van de Joden van toen niet helemaal te vergelijken valt met het leed van de vluchtelingen nu, maar besteed 99% van zijn spreektijd aan zijn credo als waarheid “ontjoodsen = de-islamiseren”

In Nederland wordt de haat tegen de islam steeds groter, moslims worden zwaar gediscrimineerd, mijn vader was als gastarbeider welkom, nu is het oprotten, aldus Nasrdin.
En daarmee zit hij op de lijn van Erdogan: ‘Die Nederlanders zijn extreem rechts, nazi’s”  en op 5 mei wordt ons dit verder uitgelegd door een Marokkaanse moslim.

“Joden waren ratten, vluchtelingen zijn nu een plaag” en op het grote scherm achter de spreker stond:
ontjoodsen = de-islamiseren.

De haat van de Nazi’s is de haat van de anti-islam figuren van nu, aldus Nasrdin.  Pardon ?
Kijk even naar de diverse oorlogsfilms rond 4/5 mei, m.n. naar de rapportage van Bergen-Belsen, 30.000 lijken en schaam je ter plekke dood voor de uiterst ongepaste vergelijking.
Bedenk even dat in opdracht van de islam op basis van koranteksten en ahadith 300 miljoen mensen zijn vermoord, alleen al in Indie tussen de 40 en 80 miljoen mensen, die geen moslim wilden worden.
En dagelijks vele christenen, die liever worden vermoord dan gedwongen moslim te worden.

Nasrdin gaat voor de compassie en de liefde, iedereen gelijk en waardevol, zo zegt  hij, maar geen woord over het uiterst verderfelijke systeem van de islam; hij gelooft meer in”pixidust” oftewel toverstof, verbeelding.
Geen woord over het feit, dat de islam met 1,5 miljard moslims overal de macht wil uitoefenen en via jihad het kalifaat wil vestigen.
Zijn ouders zijn moslim, zo noemt hij terzijde en dan heet men in islamkringen zelf ook moslim, dus mijn vraag aan Nasrdin is dan wel: waarom noem je IS, Al Qaeda, Hezbollah,Hamas, Al Nusra etc. niet ?
Waarom zwijg je over het grote islamidool  Mohammed als “moordenaar, verkrachter, pedofiel, polygamist” en noem je wel de Nederlandse Mohammeds, die zo vreselijk vervolgt worden hier,  het net zo zwaar hebben als de Joden onder de Nazi’s ?

Worden we in opdracht van de Nederlandse afdeling van de NWO verder gehersenspoeld via dergelijke 5 mei sprekers, om toch vooral “multiculti, in eenheid met moslims” te leven, alsof dat zonder enig gevaar voor kalifaatvorming zou kunnen?

Ik maakte  het in 2009 bij de Kristallnachtherdenking , m.n. van moslim El Forkani, mee en hoor het nu weer, via “Pauw” als credo, verwoord door een Marokkaanse moslim op uitnodiging van het  “5 mei committee in Haarlem”.

Let op, waar mensen in bewogenheid opkomen voor de arme, zielige vluchtelingenstroom (meerendeel economische vluchtelingen en bovendien in grote meerderheid moslims) en die bewogenheid uitdragen als een nieuwe religie, ons heen misleiden !
De te verwachten  miljoenen horde , die nog gaat komen, zal de Europese landen verder ontwrichten en verarmen en dat weet onze “elite”, dus drammen ze de al lang mislukte integratie door tot we alsnog een multiculti EU/NWO eenheidsworst zijn geworden.

Tekenen van de eindtijd, dit soort credo’s, zet die van de CU er maar bij:” de islam is in ons land een gelijkwaardige religie” aldus Segers, die vast bij de tv heeft zitten klappen voor de woorden van Nasrdin.

Shabbath shalom, we zien uit naar de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua, Hij alleen zal alle leugen teniet doen en deze wereld redden voor degenen, die Hem verwachten.

Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: ik heb Nasrdin een mail gestuurd met de link naar dit artikel en uitgenodigd tot verder gesprek, evenals het Brabants Dagblad en het  Nationaal 4/5 mei committee.
Graag ook de reactie van lezers hier natuurlijk, schrijf uw mening hier onder aub.

Navigeer naar andere artikelen

6 Responses to Duivelse NWO-misleiding: “ontjoodsen=de-islamiseren” !

 1. Op 6 mei 2017 @ 14:33 schreef Pieter A Meijer

  Beantwoorden

  Shalom Ben;
  Als toevoeging op je artikel; hetgeen ik volledig onderschrijf:
  De ellende in voormalig Jugoslavië is door de Handskar-divisies (gefinancieeërd) door ene AH aan Moh Amin al Husseini.
  Daarmee heeft hij de Muslims in Bosnië-Herzegowina gekocht om de aldaar wonende Joden en Partizanen van Tito, op te pakken en naar de kampen te ‘brengen’. Enige miljoenen hebben hun leven hierdoor verloren.
  De wraak van de Serviërs kwam na de dood van Tito.
  Die wraak is ook niet goed te praten……. Maar als wij in die situatie zouden terecht komen? Oog om oog; tand om tand………..?
  Goet sjabbes.

 2. Op 6 mei 2017 @ 15:15 schreef Ahava

  Beantwoorden

  Ben, je weet dat de linkse sluipgifleugen dermate geraffineerd is en wordt ingespoten (media) dat zelfs intelligente mensen die deze misdaad islamimport) proberen te duiden, voor racisten of nog erger worden uitgemaakt. Er is geen beginnen meer aan, zo is mij tot diep in kerkelijke- en zelfs familiekring wel duidelijk geworden. Bidden om een spoedige terugkeer van Yeshua Messiach is het enige dat we nog kunnen doen. En blijven getuigen natuurlijk, hoe absurd we er ook op worden aangekeken.

  • Amen Peter, we leven dwars door de duisternis het Licht van JHWH in Yeshua tegemoet, Zijn zegel dragend,
   shalom
   Ben

 3. Op 6 mei 2017 @ 21:51 schreef gert-jan wassink

  Beantwoorden

  hoi Ben had al toespraak gezien bij radio 1 , zelfde trant van deze hondsbrutale marokaan, ik herinner me deze dag trouwens 15 jaar geleden maar al te goed, er is niks veranderd, touwen cees vd staaij pro israel , en sgp ook tegenwoordig , vlag van Israel wappert mooi op een foto op sit, gevraagd via mail op 4 mei , nog geen antwoord) om als politicus en partij, nu eens afstand te nemen van , attitude, opstelling en anti-semitisme van ds, Kersten periode 33 tot 45 , zeg maar een soort plaatsvervangende shuldbelijdenis, want KERSTEN KWAM ER NA ZIJN royering uit parlement zelf niet toe, het zou de partij sieren , en wellicht meer stemmen op leveren.

 4. Wellicht een “aanrader” = Marching to Zion door Steve Anderson. Shockerend, dat wel.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*