Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

En daarom stem ik geen SGP en kots ik van 99% van de politici

Wat een verschutting, dit gestuntel van de 2  wat minder bekende kamerleden naast Kees vd Staaij,  maar nu doen prof. dr. Elbert Dijkgraaf en dr. Roelof Benschop ook es wat.
Je weet niet wat je ziet en hoort en dit is wat mij betreft ook representatief, wat er uit die SGP-fractie komt, zo weet ik na  4 persoonlijke ontmoetingen met de geachte professor.
Aan de werkelijke problematiek (vwo, islam, eindtijd) doen ze helemaal niets, ze doen slechts aan zakken vullen en stuntelen en misleiding en dat geldt voor 99% van de politici en geestelijk leiders.

Hier nog een veel erger bericht:

http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/05/Rusland-en-China-overtuigd-dat-VS-kernaanval-voorbereidt

Een gezegende shabbath toegewenst, we gaan ons verdiepen in de Bijbelgedeeltes voor vandaag, genieten van de shabbatsrust   en leven de komst van de Mashiach tegemoet.
Want de profetieën over de eindtijd vervullen zich vol op in de actualiteit, afschuwelijk, de wereld is de zondvloed waard oftewel het scenario van de Openbaringenbrief.
Het slot daarvan is gelukkig de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua, zorg dat u met Hem in het reine bent.

Shabbath shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

One Response to En daarom stem ik geen SGP en kots ik van 99% van de politici

  1. Op 13 mei 2017 @ 11:38 schreef gert-jan

    Beantwoorden

    Prutsers,wat een geschutter, ps ik heb 4 mei kees vd staaij nog mail gedaan, om eens schoon schip te maken en publiekelijk eens afstand te nemen van oprichter ds Kersten en zijn attitude en rol tijdens 2e WO en anti semitisme, zou goede zaak zijn en de partij sieren , ongelooflijk omzichtige en omzeilende mail had het beargumenteerd met argumenten en feiten uit dissertatie van dhr H van Beek die op de VU hier een proefschrift over had geschreven , EN de partij het zelfede adviseert als wat ik in mijn mail deed, maar zoals een ingewijde in die kringen mij eens toevertrouwde, anti paap maar de refo zuil heeft haar eigen “heiligen”die vereerd worden

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*