Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

30.000 babies laten leven of 30.000 moslims per jaar importeren ?

Amerikaanse staat Delaware staat abortus tot en met geboorte baby toe

(met dank overgenomen van
http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/06/Amerikaanse-staat-Delaware-staat-abortus-tot-en-met-geboorte-baby-toe  )

Petitie: Stop de financiering van de internationale abortusindustrie met EU-geld – Westerse doodscultuur gaat weer een stap verder: D66(6) wil gezonde mensen het recht geven om voor de dood te kiezen, maar geaborteerde kinderen krijgen zelfs nooit de kans om voor het leven te kiezen

2017-06-24-14-32-50.baby voetjes 02Van een moreel compleet weggezonken samenleving die ongeboren kinderen geen recht op leven wil geven, kan ook een wetsvoorstel dat ouderen voor de dood mogen (en straks moeten?) kiezen worden verwacht.

Velen zullen zich nog de gruwelvideo’s van de Amerikaanse ‘familieplanning’ abortusorganisatie Planned Parenthood van enkele jaren terug herinneren, waaruit bleek dat ’s werelds grootste aborteur een levendige handel drijft met weefsels van geaborteerde foetussen, en werknemers op schokkende wijze grapjes maakten over het feit dat het regelmatig voorkomt dat geaborteerde baby’s nog blijken te leven. Deze maand heeft de gouverneur van de staat Delaware een wet ondertekent, die het legaal maakt om baby’s zelfs toten met de geboorte te ‘aborteren’. Oftewel: gelegaliseerde infanticide. In Nederland werkt een partij als D66 er juist hard aan om over enige tijd nutteloze ouderen permanent uit de samenleving te kunnen verwijderen.

Met de wet schafte de Democratische gouverneur John Carney alle abortus beperkingen af, en maakte hij het met de invoering van de 24 uur durende wachttijd om te zien of een baby ‘levensvatbaar’ is, legaal om kinderen tot het moment van hun geboorte te ‘aborteren’. Dat betekent feitelijk dat een vrouw die weeën heeft en naar een kliniek gaat, en de dokter van mening is dat het kind geen 24 uur buiten de moederschoot zal overleven, hij de baby mag doden.

Gezien de schokkende geheime opnames bij Planned Parenthood (in Nederland bekend onder de cynische naam ‘Pro Familia’) van zo’n 2 jaar geleden valt het –zeker gezien de zeer lucratieve orgaan- en weefselhandel- niet moeilijk voor te stellen dat er grootschalig misbruik van deze nieuwe wet gemaakt zal worden, en tal van reeds levende baby’s legaal zullen worden vermoord.

Amerikanen tekenden (nep-)petities om postnatale abortussen op 5 jarigen te legaliseren

Auteur en maatschappelijk criticus Mark Dice baarde in 2013 opzien toen hij in San Diego met een nep-petitie voor het verzonnen ‘Obama’s Infanticide Programma’, waarmee abortus tot en met het 3e levensjaar zou worden gestaan, de straat op ging. Hoewel hij de voorbijgangers uitlegde waar het precies om ging, namelijk het doden van reeds geboren baby’s en zelfs peuters, werd de petitie door de meeste voorbijgangers gewoon ondertekend, en vond hij er uiteindelijk slechts één die zijn verstand gebruikte en weigerde.

John Biggs verrichtte een jaar later een vergelijkbaar experiment met studenten op de universiteit van Texas, die hij een petitie probeerde te laten ondertekenen om postnatale ‘abortus’ op pasgeborenen en zelfs kinderen van 5 jaar oud te legaliseren. Het was verbijsterend dat er inderdaad een behoorlijk aantal studenten waren die hier gewoon hun handtekening onder zetten. (1)

Petitie: Stop de financiering van de internationale abortusindustrie met EU-geld

Nadat de Amerikaanse president Donald Trump kort na zijn aantreden een streep zette door de financiering van abortussen in het buitenland met Amerikaanse belastinggeld, vond ‘onze’ minister van Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen het nodig om het initiatief ‘She decides’ (zij beslist) op te starten, waarmee diverse Europese landen, Canada, het Europese Parlement en enkele private stichtingen de abortusindustrie miljoenen euro’s beloofden om de weggevallen Amerikaanse dollars (omgerekend € 560 miljoen) te compenseren.

‘Dit voorbeeld laat opnieuw duidelijk zien hoe de globalistische elite in de EU en de VN te werk gaat om hun mensen verachtende doel de bevolking te decimeren te bereiken, zodra een soeverein land in een vrije, democratische verkiezing voor een cultuur van het leven heeft gekozen,’ aldus een deel van de tekst van een petitie van PatriotPetition.org, waarmee wordt opgeroepen deze financiering van de abortusindustrie met EU-belastinggeld te stoppen.

‘Op deze manier worden –alleen al volgens de officiële schattingen van de WHO (Wereld Gezondheid Organisatie)– jaarlijks 42 miljoen onschuldige kinderen in het moederlichaam gedood. Omdat deze moorden in de meeste landen op de wereld tegen de verklaarde wil en ten nadele van de inheemse bevolking gebeuren, spreekt bijvoorbeeld de president van ‘Culture of Live Africa’, Obiajuju Ekeocha, van ‘nieuwe kolonialisme’, ‘cultureel imperialisme’ en ‘een bevoogdende dictatuur’.

‘Wij mogen niet langer werkeloos toekijken bij deze afschuwelijke moorden door gewetenloze aborteurs en hun helpers van de Europese Unie. De miljardenbusiness met de dood van onschuldige kinderen moet eens en voor altijd stoppen! Laten wij ons samen met het Amerikaanse volk aan de kant van het leven opstellen door met deze petitie aan EU-parlementspresident Antonio Tajani onze stem te geven aan deze miljoenen onschuldige kinderen. Heel veel dank namens deze kinderen!’ (2)

Westerse doodscultuur: D66 wil gezonde mensen recht op de dood geven

In eigen land wordt de Westerse doodscultuur juist aan de andere kant van het spectrum uitgebreid met het wetsvoorstel van D66 om gezonde ouderen het recht (misschien wel als voorbereiding op een latere plicht?) te geven om hun leven te beëindigen, wat in schril contrast staat met de ruim 30.000 potentieel gezonde Nederlandse kinderen die jaarlijks worden geaborteerd, en daarmee zelfs niet de kans –laat staan het recht- krijgen om zelf voor het leven te kiezen.

Die 30.000 nooit geborenen per jaar hadden prima de vergrijzing en te verwachten teruggang van de autochtone bevolking kunnen opvangen. ’Onze’ leiders hebben er echter voor gekozen om dat door middel van massale moslimimmigratie te doen (althans, dat wordt door hen beweerd).

We kunnen ons amper voorstellen dat de ChristenUnie en het CDA daadwerkelijk in zee gaan met een partij die het recht op de dood hoger acht dan het beschermen van het leven, en daarmee de door sommigen toegevoegde derde ‘6’ in ‘D66’ andermaal waar maakt.

 

Xander

(1) Anonymous
(2) PatriotPetition.org

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to 30.000 babies laten leven of 30.000 moslims per jaar importeren ?

 1. Op 28 juni 2017 @ 09:59 schreef Hendrik

  Beantwoorden

  Een belangrijk princope is dat iemand die bij zijn volle verstand is zelfbeschikkingsrecht heeft. Indien die persoon een doodswens heeft dan moet datserieus genomen worden. Als na gesprekken blijkt dat de keuze voor de dood weloverwogen is dan heeft die persoon het recht om te sterven. Indien anderen deze persoon willen begeleiden naar de dood dan is dat vele malen te prefereren boven een niet begeleide zelfmoord.

  Niemand mag in mijn ogen iemand die bij zijn volle verstand is het recht op zelfbeschikking ontnemen. Dat hier een taboe op rust vanuit christelijke kringen is mij bekend. De mening respecteer ik maar kan m.i. niet opgelegd worden aan een ander dan aan jezelf. Datzelfde respect is vanuit de christelijke hoek vaak ver te zoeken.

  Laat een ander met rust, iedereen moet deze afweging zèlf kunnen maken.

  • Dag Henk,
   De Schepper geeft ons het leven, Hij is de Enige, die het mag beëindigen, we zijn als mensen immers Zijn schepsel, van Hem dus.
   Uiteraard zijn er situaties , waarin een schepsel uit zijn lijden verlost wil worden en op enig moment zou moeten worden, dus daar zijn regels voor, intensief overleg met artsen en geestelijk begeleiders bijvoorbeeld.
   Maar mijn tekst gaat ergens anders over, onze samenleving laat toe dat er 30.000 embryo’s worden vermoord, mensen dus, zeker na enkele weken en eigenlijk vanaf het eerste begin.
   En die kunnen niet zelf beslissen, als we dat al goed zouden vinden, zoals jij stelt !!!! Die worden zonder enige inspraak vermoord.
   En omdat het aantal geboortes onder de autochtone bevolking te laag is, onder de 1,8 per echtpaar, vergrijzen we en moeten we jongen mensen, vaak moslims , importeren, waarbij we de duivelse religie er gratis bij krijgen.
   Het zware oordeel over ons land en volk is zeer terecht.
   Shalom ,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*