Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Eindelijk: “massaal protest” van moslims tegen islamterreur !?????

Vredesmars ‘tienduizenden’ Europese moslims compleet debacle: Slechts 250 deelnemers
(met dank overgenomen van
http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/06/Vredesmars-tienduizenden-Europese-moslims-compleet-debacle-Slechts-250-deelnemers  )

(… en de weinigen die wèl meededen werden daar nog eens voor betaald ook) – Die Welt: ‘De opstand van fatsoenlijke moslims is uitgebleven’

2017-06-20-14-26-54.vredesmars koln debakel 01aLinks: moslims in Köln tegen terreur en voor vrede; Rechts; moslims in Köln vóór een radicaal islamistische dictator, en vóór de doodstraf.

Om het Westerse sprookje dat slechts een klein groepje moslims het islamitische terrorisme ondersteunt en de overgrote meerderheid voor vreedzaam samenleven is overeind te houden, organiseerden islamwetenschapper-publicist Lamya Kaddor en moslim vredesactivist Tarek Mohamad – met steun van de Centrale Raad van Moslims, bijna alle politieke partijen en ook christelijke groeperingen- afgelopen weekend een massale vredesmars in Köln, waar tienduizenden moslims aan zouden deelnemen. Het werden er… ongeveer 250. Beter kan niet worden onderstreept dat de zwijgende meerderheid van de moslims in Europa op zijn minst helemaal niets zullen ondernemen zodra Sharia-islamisten hier met geweld de macht proberen over te nemen.

De vredesmars had een duidelijke boodschap van de alhier woonachtige moslims moeten zijn aan het adres van de Europeanen: ‘Niet met ons’. Oftewel: wij, de meerderheid, wijzen terreuraanslagen door moslims –die alleen al in de afgelopen 24 dagen 1263 slachtoffers eisten- af, en zijn voor vrede en tolerantie.

‘De opstand van fatsoenlijke moslims is uitgebleven’

In totaal kwamen er maximaal 300 tot 500 mensen op de demonstratie af, waarvan de helft niet-moslims. Turkse organisaties hadden van tevoren al laten weten geen trek te hebben in de mars, mede omdat er ook Koerdische moslims in zouden meelopen. ‘So much’ voor ‘vreedzaam samenleven’- zelfs niet onder moslims onderling

De mars, die zo goed was georganiseerd en door alle grote politieke partijen werd ondersteund, werd dus een complete blamage. De massamedia hadden er graag met vele tientallen camera’s over bericht, maar konden om een totale afgang te voorkomen niet anders dan de demonstratie zoveel mogelijk negeren. ‘Die Welt’ berichtte nog wel ‘de opstand van fatsoenlijke moslims is uitgebleven’.

De Islamitische Bond in Duitsland kwam met een zeer kenmerkende islamitische ‘verklaring’: moslims deden niet aan de mars tegen terrorisme mee, omdat ze niet ‘gestigmatiseerd’ wilden worden. U leest het goed: moslims zouden NIET tegen het terrorisme moeten demonstreren, omdat hen dat in verband zou brengen met datzelfde terrorisme, dat in 999 van de 1000 gevallen door moslims wordt gepleegd? Dergelijke ‘logica’ komt alleen in de islam voor.

Mislukte marsen: Handjevol demonstranten ook nog eens betaald

Het is zeker niet voor het eerst dat een moslim ‘vredesmars’ in Europa volledig mislukt. Na de gruwelijke aanslagen op satirici en Joden in Parijs in 2015 werden er overal in Europa door de politiek georganiseerde demonstraties voor moslims georganiseerd. Daar deden bijna zonder uitzondering extreem weinig moslims aan mee, vaak maar enkele tientallen. In Berlijn bleken die ook nog eens te zijn betaald door de regering, die grote druk op moslimorganisaties had moeten uitoefenen om hun medewerking te verkrijgen (!).

Deze keer was het de tot de islam bekeerde publicist Lamya Kaddor, een van de organisatoren van de mars in Köln, die de demonstranten zou betalen. Het hielp niets; Kaddor hield voor net zo weinig moslims een toespraak als Seyran Ates, die een ‘liberale moskee’ in een Evangelische Kerk heeft georganiseerd, in een jammerlijk mislukte poging om de elkaar zo tegengestelde religies tot elkaar te brengen.

Dus zelfs als ze worden betaald, komen er minder moslims op een ‘vredesmars’ af dan op een doorsnee Turkse bruiloft. Moeten we de vraag nog stellen wat dit zegt over de zo geloofde ‘integratie’ van moslims in Europa? Of over de ‘vreedzame’ bedoelingen van de ‘overgrote meerderheid’ van de volgelingen van Allah en Mohammed?

Invoering radicale islam door zwijgende meerderheid ondersteund

Na de mislukte (false flag) staatsgreep tegen de Turkse dictator Recep Erdogan gingen er in Rotterdam vele duizenden, en in Köln zelfs 40.000 Turken de straat op om te protesteren – vóór hun moslimdictator, en vóór zijn keiharde aanpak van iedereen die er zelfs maar van verdacht werd het niet met hem eens te zijn.

Tot slot herinneren we u weer eens aan de jaren ’30 van de vorige eeuw, toen een andere groep racistische fascisten, Hitlers Nazi’s, met slechts 5% tot 10% actieve steun van de Duitse bevolking aan de macht wisten te komen.

Als we dan bedenken dat uit tal van internationale onderzoeken blijkt dat de invoering van de discriminerende, radicale (Sharia-) islam door een grote meerderheid van de moslims wordt gesteund, is iedere uitleg over wat dit betekent voor onze landen, onze toekomst en onze samenleving overbodig. Tenminste, als in Europa niet heel snel een totaal andere koers wordt ingeslagen, de grenzen onmiddellijk worden gesloten, de massa immigratie wordt stopgezet, en enkel nog echte vluchtelingen (zo’n 2% van het huidige aantal) worden toegelaten.

Xander

(1) Guido Grandt

Navigeer naar andere artikelen

3 Responses to Eindelijk: “massaal protest” van moslims tegen islamterreur !?????

 1. Off topic:
  In de tw kamer hebben ze stil gestaan bij de aanslag op moslims/moskee in londen,
  het is toch onvoorstelbaar wat een stelletje schijnheiligerts in de tw kamer zitten!
  Elke dag worden er christenen vermoord door meestal moslims, daar hoor je nooit iets over, maar één aanslagje op een moskee in het buitenland en de tw kamer komt bijeen om deze aanslag te overdenken.
  ————————————————————————————————————–

  Net gelezen op Xander, niks van op het nos nieuws gezien:
  Twee mislukte islamitische aanslagen op Britse kinderen en station Brussel
  Xander 20-06-2017 22:22- in Algemeen Nieuws, EU, Immigratie, Islam & Terreur, Maatschappij, NWO-Complot

  Links: brand na de geëxplodeerde bomgordel in het CS van Brussel; Rechts: de met een mes bewapende man die op 20 spelende kinderen inreed.

  Veel media berichtten gisteren al snel na de man die op moskeegangers in Londen inreed dat de dader ‘een blanke man’ was, en moslims zijn slachtoffers. In de 999 van de 1000 gevallen is de situatie andersom, maar dan wordt vrijwel nooit al zo snel van een aanslag gesproken, maar van een ‘incident’, veroorzaakt door ‘een individu’. Zo ook bij twee mislukte aanslagen binnen 24 uur, één in Engeland, waar een moslim/immigrant (immers: ‘individu’ en geen ‘blanke man’) al met zijn auto op zo’n 20 spelende kinderen inreed, en vanavond een moslim die met een bomgordel het centraal station van Klein Marokko Brussel binnenliep en volgens getuigen ‘Allahu Akbar schreeuwde. Agenten namen hem onder vuur, waarna een ‘kleine explosie’ volgde.

  15 politiewagens spoedden zich gisterenavond naar een voormalige legerbasis in Canterbury, waar kinderen aan het spelen waren. Een ‘ongeïdentificeerde man’ reed volgens getuigen met getrokken mes uit zijn raam op een andere man af, stapte uit en dreigde hem neer te steken. Daarna stapte hij weer in en reed vervolgens met hoge snelheid rechtstreeks op zo’n 20 spelende kinderen afreed, die in paniek wegvluchtten.

  Bij de mislukte aanslag werden naar verluid gelukkig enkel een aantal auto’s en een kinderfiets beschadigd. De politie zette een helikopter in om de auto van de man op te sporen. Het is onduidelijk of de man inmiddels gearresteerd is.

  Brussel: weer een aanslag, deze keer mislukt

  In één van de snelst islamiserende steden van Europa, Brussel, was vanavond weer een poging tot een aanslag. Volgens getuigen liep een man ‘Allahu Akbar’ schreeuwend het station binnen. Agenten openden vervolgens het vuur, waarna zijn bomgordel zou zijn geëxplodeerd.

  We moeten maar wennen aan aanslagen, is iedere keer de boodschap van de gevestigde orde. Geschokte verklaringen, kaarsjes, teddyberen, benefietconcerten, ‘het heeft niets met de islam te maken’, en we gaan weer gewoon door, wachtend op de volgende aanslag, die steeds sneller zal komen.

  Bij de spreekwoordelijke uitzondering op de regel gisteren, toen een blanke een aanslag op moslims pleegde, kwam diezelfde gevestigde orde woorden te kort om hun afschuw uit te spreken, en werd onmiddellijk alles en iedereen wat ‘blank’, ‘rechts’, ‘conservatief’ en ‘islamofoob’ was over één kam geschoren. Kortom: moslims mogen van politiek en media alleen slachtoffers zijn, en nooit daders.

  De conclusie: dit is het nieuwe normaal, het nieuwe Europa van Angela Merkel, Emanuel Macron, Theresa May, Mark Rutte, Jean-Claude Juncker, en al die andere globalisten die er keihard aan werken om onze ooit vredige, stabiele en welvarende samenleving –om niet te spreken de toekomst van onze kinderen, die de meeste van deze ‘leiders’ niet hebben- met massa immigratie en islamisering te verwoesten.

  Eerlijk is eerlijk: met de medewerking van veel van onze landgenoten, die in maart toch weer op dezelfde partijen hebben gestemd die dit alles mogelijk hebben gemaakt, en die daar de komende jaren bepaald geen einde aan willen maken – integendeel.

  Xander

  (1) Zero Hedge
  (2) Express via Infowars

 2. Hoezo zou ik als onschuldige moslim me moeten verantwoorden voor terreur?
  Gaan jullie joden ook verantwoorden voor de moorden op palestijnen?

  • Dag Tom,
   Er zijn geen “onschuldige moslims”; immers, een moslim ziet Mohammed als zijn grote voorbeeld: een moordenaar, verkrachter, pedofiel, polygamist , leugenaar.
   Als dat je ideaal was, groei je behoorlijk scheef, om het maar es zachtjes te zeggen.
   Verder roepen koran, ahahith en de umma op tot haat en geweld tegen alle niet-moslims en afvallige moslims.
   Islam=onderdrukking en terreur en een moslim, die vanuit Mohammed/koran/ahdith/umma leeft, is een crimineel en zeker niet onschuldig.
   Een mens, die in naam moslim is of er een liberale versie op na houdt, steunt de islam als systeem, als stilzwijgende meerderheid zijn ze draagvlak voor de “ware moslims”, die we vinden bij IS, Hamas, Hezbollah, Al Nusra, Al Qaeda etc.

   Mensen, die vanuit de Bijbelse normen leven, zoals oprechte Joden en christenen, leven vanuit de samenvatting van de Tora, zoals Yeshua het verwoordde: Heb JHWH lief boven alles en de naaste als jezelf.

   Joodse gelovigen vermoorden geen Palestijnen, integendeel, ze moeten zich al een eeuw lang verdedigen tegen de agressie van hun moslimburen.
   Politiek gezien lopen er door de wereld heel andere lijnen, ik heb het hier over de religieuze motivaties en praktijk.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*