Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

interreligeuze duivelse eenheid, protesteer!!!!

Zie die ongelofelijk schijnheilige smoelen! Allemaal in dienst van de Nieuwe Wereld Orde, menselijke “eenheid”  als religie zonder de Ene ware God, JHWH  in Yeshua geopenbaard.
Kijk naar die scene van de paus, een vat vol hypocrysie en de keiharde moslim”geleerde”, die donders goed weet dat in de koran wordt geboden om “geen enkele niet-moslim tot je vrienden te maken”.
Als Tora-Yeshua gemeente nemen we hier grote afstand  van en waarschuwen voor deze valse misleiding en mijn vraag is of u dit artikel met video naar de leiding van uw kerk, gemeente, synagoge wil sturen met het verzoek daar een mening over naar buiten te brengen.
Graag hoor ik van u, hoe uw geloofsgemeenschap daar dan op heeft gereageerd.

Shalom,  bedenk dat er maar 1 weg tot de Schepper  (JHWH) is en dat is het aanvaarden van Zijn verschijning als mens in Yeshua ha Mashiach, zie
https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Ben Kok (joods-chr.  pastor)

PS: deze video wordt via allerlei prominente media als zinvol en mooi naar voren gebracht, laten we es zien waar deze walgelijke onzin ontmaskerd wordt, ik hoor het graag van u, reageer aub onder dit artikel.

Of laat u uw hemelse Vader te schande maken, door deze misleiding onweersproken te laten?
JHWH is uniek en totaal anders dan de afgoden en misleiding, die de duivel presenteert in deze video.
Een prima Vaderdagkado zou kunnen zijn, dat u het niet langer accepteert dat deze leugens over Hem worden verteld en dat u dus protesteert.
Wie zwijgt, stemt toe dat onze hemelse Vader de God is van al die leugenwegen, zoals ze in de video worden genoemd !

Update:

Zie https://www.rd.nl/kerk-religie/oproep-religieuze-leiders-sluit-vriendschap-met-andersgelovige-1.1408889
Het RD vermeldt dat er een video gemaakt is door een Nederlander met genoemde 14 geestelijk leiders en dan spreekt de redactie zich op geen enkele wijze uit over dit fenomeen, noch negatief, noch positief.
Het RD blijft lauw, koud nog heet, misselijk makend!

Het ND heeft er dit over: https://www.nd.nl/nieuws/geloof/religieuze-top-roept-op-tot-contact-met-anders.2710453.lynkx ,  zover ik het kon lezen als niet-abonnee, ook neutraal, maar ik hoor graag  het commentaar van een ND lezer.

Trouw heeft  als reactie       https://www.trouw.nl/religie-en-filosofie/religieuze-leiders-maak-vrienden-met-gelovigen-van-andere-godsdiensten-~a4ddee55/
Neutraal , zelfs waarderend.

Tot zover de “gristen-lijken” .

Navigeer naar andere artikelen

11 Responses to interreligeuze duivelse eenheid, protesteer!!!!

 1. Hallo Ben.
  Het zal zijn als in de dagen van Noach, met zo weinigen werd de ark ingegaan. De rest van het volk interesseerde het niet, ook niet na zoveel jaren van spreken door Noach. Ook de schoonfamilie interesseerde het niet. Maar misschien is het cruciale wel, en daar wordt nooit over gesproken in de kerk of gemeente, het feit dat de deur der genade werd gesloten. Daarna kon men de ark niet meer in. En dan kom ik met dit cruciale punt terug op deze tijd. Als nu de deur der genade wordt gesloten dan kan men niet meer ingaan. Geloof het of negeer het, de keus is aan u.

  • Hi Derk,
   Inderdaad, helemaal eens, stuur het artikel aub door in je omgeving en gemeente. Operatie goed geslaagd?
   Shabbath shalom
   Ben

   • Hallo Ben,
    Operatie geslaagd, maar nu komt het revalideren en dat heeft tijd nodig.
    Ben, het boeit het grootste deel van de “christenen” niet, zij geloven in het “broeder” Darby en Scofield concept. Is vertrouwd en comfortabel. Zij wensen ook niets te horen over grote verdrukking door het Romeinse rijk en vervolgens door Inquisitie/Jezuïten/Communisme/ Hitler en trawanten. Weet iemand wel dat er in 1941 een vriendschapsverdrag werd gesloten tussen Duitsland en Turkije? Kennelijk niet. Of het boeit ze niet. De …….

 2. Tip: Van Kreta naar Malta door prof Walter Veith op Advent Media. Geloof het of negeer het, de keus is aan u.

 3. Nou nou Ben, dat het RD er geen commentaar op geeft wil nog niet zeggen dat men het er mee eens is. De gemiddelde RD lezer laat zich door deze filmpjes geheel niet van de wijs brengen en het zal mij niet verbazen als er deze week wel inhoudelijk over geschreven wordt.
  Er staan regelmatig scherpe artikelen over de Islam in deze krant, maar daar hoor ik je nooit over….

  • Dag Erwin,
   Inderdaad staan er af en toe goede anti-islam artikelen in het RD, maar men spreekt zich als krant niet uit over de misleiding in sommige gevallen, ook hier weer niet.
   Zie bijv. ook https://tora-yeshua.nl/2016/01/predikanten-geref-bond-accepteren-allah-hu-akbar-totaal-de-weg-kwijt/
   Het RD gaf zelf geen afwijzend commentaar , pas toen ik nalv hun artikel er op wees, dat dit pure lastering van JHWH is door deze prof. Vergunst m.i.v. al die GB predikanten, kon ik een ingezonden brief sturen en dat was het dan wel.
   Het punt is, dat het RD zelf geen stelling neemt en de duisternis in het geval van die interreligieuze oproep van 14 “geestelijk leiders” niet ontmaskert.
   Shalom
   Ben

 4. Velen kiezen voor de “onderdanige status”, daar hopen ze veel mee te winnen.

 5. Preventieve Dhimmi’s .
  Shalom,
  Ben

 6. Er is maar EEN in Wie wij een kunnen zijn. En dat is Jeshua. Zonder Hem geen eenheid.

 7. @Erwin
  Dat het RD meerdere kanten belicht is OK. Of de gemiddelde RD lezer door de vele multicultuur propaganda van het RD heen prikt betwijfel ik. Maar de testcase zijn de commentaren van de hoofdredactie. Dat zijn steevast enerzijds-anderzijds commentaren, waarmee het RD de mainstream behaagt. Wel met aan het eind een vrome uitsmijter. Dat wel ja. Maar kleur bekennen ho maar. Het is iedere week prijs. Zo niet iedere dag. Onlangs nog een artikel van een gevierd Amerikaans gristelijk filosoof – dus pas op! – “Sjalom in bange dagen van het populisme” met onzinnige uitspraken. Verleden week een zeer welwillend interview met De Gaay Fortman, waarin de interviewer deze man liet wegkomen met de bewering dat er volgens de Bijbel geen volkeren bestaan.
  Nee Erwin, het RD verdient het niet om in bescherming te worden genomen. Ben heeft volkomen gelijk: Het RD blijft lauw, koud nog heet, misselijk makend!

 8. Wim, de Here Jezus vult de laatste zin nog aan met de woorden: “aan de gemeente van Laodicea, zodan, omdat gij lauw zijt, noch koud noch heet, Ik zal u uit mijn mond spuwen. ( in een andere vertaling lazen wij UITKOTSEN. Duidelijke taal, de keus is een u allen, accepteer het of negeer het, maar u heeft geen verontschuldiging meer. Het RD ook niet als zij hierin volharden.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*