Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Moslimmoordenaars doen in Londen wat de koranAllah gebiedt: 3 doden, 46 gewonden

‘Dit is voor Allah’: Opnieuw terreuraanslagen in Londen

(met dank overgenomen van
http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/06/Dit-is-voor-Allah-Opnieuw-terreuraanslagen-in-Londen )

Getuigen zagen brug bezaaid met bloedende mensen wier kelen waren doorgesneden

2017-06-04-03-12-34.londen aanslag 3 juni 2017 aAlles moet in Europa wijken, inclusief de levens van talloze onschuldige burgers, voor het grote globalistische mantra: onbeperkte immigratie en totale islamisering.

‘Dit is voor Allah,’ riepen volgens getuigen drie met messen bewapende mannen die gisterenavond op de London Bridge wild op voorbijgangers instaken. Op dezelfde brug zou vermoedelijk met dezelfde bestelbus over voetgangers zijn heengereden. Elders zouden er geweerschoten zijn gehoord. Over het aantal slachtoffers is op dit moment nog niets bekend. Kortom: het zijn zeer waarschijnlijk wéér volgelingen van de religie van vrede, waar we van de huidige politiek onze grenzen wijd voor open moeten houden, die weer van zich doen spreken.

De mannen sprongen uit de bestelwagen en ‘begonnen (de voetgangers) letterlijk te schoppen en te stompen, en haalden messen tevoorschijn. Ze gingen enorm tekeer,’ aldus een getuige. ‘Ze liepen verder richting de Southwark Cathedral naar de bar, en begonnen op mensen af te rennen. Mensen in de bar vochten terug. Toen besloten ze alle drie om naar de brug te gaan. Een vrouw keek hen na, en ze begonnen op haar in te steken. Over de hele brug lagen bloedende mensen. Ze probeerden elkaar te helpen.’ Deze getuige voegde eraan toe dat hij de daders ‘dit is voor Allah’ had horen schreeuwen.

Eerder vanavond werd heel politiek correct nog over ‘incidenten’ gesproken, maar premier May heeft inmiddels bevestigd dat het om terreuraanslagen gaat. SAS special forces zouden zijn ingezet om eventuele nieuwe aanslagen te voorkomen.

BBC verslaggever Holly Jones, die op het moment van een van de aanslagen op de London Bridge was, zei dat de bestelbus waarschijnlijk zo’n 80 kilometer per uur reed. Later zag ze dat de politie tenminste één man had gearresteerd.

Een andere ooggetuige verklaarde tegenover Sky News dat hij had gezien dat er dekens werden gelegd over mensen die waren neergestoken en/of overreden. Van sommigen zou de keel zijn doorgesneden. Een station in de buurt werd afgesloten. De politie adviseert iedereen om uit de buurt te blijven.

Ook Nederland zal grenzen verder openzetten voor islam

Wij voorspellen dat na de zoveelste ‘welgemeende’ geschokte reacties in Den Haag vanaf dinsdag gewoon weer verder onderhandeld gaat worden met pro-immigratie partijen GroenLinks en D66, en de uitkomst over enkele weken zal zijn dat VVD en CDA in het ‘landsbelang’ zullen toegeven, en onze grenzen en samenleving nog verder zullen openzetten voor precies die haatideologie die gisteren voor de zoveelste keer dodelijke burgerslachtoffers in Europa maakte: islam.

Xander

(1) Breitbart
(2) Infowars

__________________________________________________________

updates: http://www.nu.nl/terrorisme-in-europa/4743525/zeven-doden-en-meerdere-gewonden-bij-aanslag-in-londen.html

https://www.jihadwatch.org/2017/06/cnn-on-london-jihad-attacks-we-dont-know-their-motives    !!!!!! ( we hebben geen idee over de motivatie van deze jihadisten !!! )

Mijn commentaar:

De hoofdschuldigen zijn de ratten , die ons regeren, zij laten de islamisering doorgaan om “hun moverende redenen”.
Elke moslim, zeker degenen met hoofddoek en andere islampropagandakledij, steunt als stilzwijgende meerderheid dit duivelse systeem en daarom is iedere moslim mede verantwoordelijk.
Verder zijn de schijnheilige idioten , die onze kerken en synagoges leiden, verantwoordelijk omdat ze vanuit de Bijbel kunnen weten, dat de koranAllah de duivel zelf is.
Ipv. daarvoor te waarschuwen, zwijgen ze in alle talen en misleiden iedereen door te zeggen, dat het om “dezelfde God” gaat in Bijbel en koran.
De EO zwijmelt met prof. Bernard Reitsma, dat we “vooral in de liefde moeten blijven” en Thijs vd Brink gaat met mensen , die in zijn straatje passen , nog es over de islam discussiëren.
Deze laatste categorie schijnheiligen behoort tot het ergste tuig, uit lafheid laten ze iedereen naar de hel lopen en gaan zelf voorop, zonder dat dan te beseffen.

Onze hoop en verwachting voor een oplossing kan alleen van JHWH, de Schepper van het heelal, zijn, want het loopt de mensen steeds meer uit de hand.
Daarom: houd goede moed, wie Zijn heil zoekt bij JHWH, ons in Yeshua verschenen, gaat door dit leven heen in de wetenschap, dat Zijn Koninkrijk baan breekt, ondanks alle duivelse tegenstand.
Dwars door de vuilnisbak van deze wereld richt JHWH Zijn Koninkrijk op en getuigend van Zijn liefde, genade en rechtvaardigheid leven we Hem tegemoet.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: zie https://ejbron.wordpress.com/2017/06/04/vrouw-door-tien-jongeren-betast-op-amsterdamse-mercatorplein/

Bij dat zelfde Mercatorplein in A’dam West heb ik nog gewoond in mijn studietijd, er was in de beginjaren ’70 nog geen moslim te bekennen, prima wonen toen.
In 2011 hebben we er als Tora-Yeshua gemeente geprotesteerd, omdat HuT er het kalifaat mocht uitroepen van burg. Vd Laan in het Rhône Congress & Party Centre in Amsterdam-West.
Het debat er over tussen de leider van HuT en mij verboden werd uit angst voor “onrust”.
https://tora-yeshua.nl/2011/07/hizb-ut-tahrir-erger-dan-een-sekte-gesubsidieerd-hoogverraad/
I
n datzelfde A’dam-West staat inmiddels dwars tegen alles in de Blauwe moskee met imam Yassin el Forkani en uiteraard nog een paar van die haathutten.
We kennen Yassin van zijn uitspraak bij de Kristallnachtherdenking 2009: de moslims worden in Nederland net zo erg vervolgd als de Joden tijdens WW II.
Volgens Segers (CU) is Yassin “zijn broeder”.

Je zult er maar wonen, in A’dam-West, met de islam als de pest.

_________________________________________________________

screenshot_118
(Sadiq Khan – islamitische burgemeester van Londen: “terrorisme is een normaal onderdeel van het leven in een grote stad” )

Navigeer naar andere artikelen

12 Responses to Moslimmoordenaars doen in Londen wat de koranAllah gebiedt: 3 doden, 46 gewonden

 1. Alle moslims medeverantwoordelijk???

  • Hi Gad,
   Waarom zet je een ? achter je opmerking? Als SS er en/of Nazi was men mede verantwoordelijk voor het systeem en dat geldt voor elk lidmaatschap van enige club of ideologie of religie.
   Alleen als men afstand neemt van de specifieke daden van zo’n systeem, wordt men van die verantwoordelijkheid ontslagen en als een systeem structureel fout is, zoals islam en nazisme bijv., dan is de enige goede stap ex-moslim dan wel ex-nazi worden.
   Voor dergelijke uittreders heb ik respect, die zien hun fout keuze in en weigeren met hun lidmaatschap zo’n moordmachine te steunen.
   Derhalve: de enige goede moslim is een ex-moslim.
   En dat weet je donders goed, dus zout op met je schijnheilige vragen.
   Shalom,alleen in Yeshua te vinden,
   Ben

   PS: je bent gewoon een islamtrol, daarom zeg ik “opzouten”. Je verwijzing in je andere reactie naar een messiaanse website, die prima is overigens, behalve dan dat men er niets over islam schrijft, slaat echt nergens op.
   Ga inhoudelijk in op wat ik schrijf, dan krijgen je reacties alle kans; voor trollen is hier geen plaats.

 2. beste Ben,
  op de VVD-site schreef ik dit korte briefje aan Mark Rutte

  beste Mark,

  ik heb geen vraag, maar een voorstel:
  Na de zoveelste terreuraanslag in Londen rest je bij een kabinetsformatie de PVV van de oud-VVD-er Wilders in je kabinet op te nemen. En maak hem dan minister voor terrorisme-zaken
  Salaam!

 3. Helaas voor HW Mohr. Denkt u nou werkelijk dat hr Rutte zich iets van uw brief aan zal trekken. Vergeet het maar. “Men” ligt op schema. De moslims zijn de “nuttige idioten” + de ” lovers” van dit geweld. En bovendien zag “Kores” Trump dat hij goede zaken had besproken en nuttige deals had gesloten. Wie, o wie trekt er op de achtergrond aan de touwtjes?

 4. WOEST BEN IK ZO WOEST EN HET ZIJN AFVALLIGE GEWETENLOZE “CHRISTELIJKE” LEIDERS IN KERK EN POLITIEK DIE DE EERSTE STEEN HEBBEN GELEGD VOOR DEZE ‘DERDE WERELDOORLOG’: DE VREDE VAN DE SATANISCHE ISLAM IN HET RIJK VAN DE ANTICHRIST. DAT KOMT ER NOU VAN ALS U GOD’S ALTERNATIEF VOOR EEN MENSHEID IN DOODSNOOD, JEZUS CHRISTUS, EN HET BELOOFDE !000-JARIG VREDERIJK AFWIJST THEOLOGEN VAN ALLERLEI DENOMINATIES. ZO BIJVOORBEELD REMONSTRANTEN…GEEF ZE OOK EERSTE PINKSTERDAG HUN ZOETE SUIKERFEEST, TOE DAN, GEEF HET DAN WEG! VERSCHRIKKELIJKE MISDADIGE DEMONISCHE AFGODENDIENAARS! VOLKOMEN VERWORPEN HEEFT ISRAELS GOD DE VALSE PROFETEN DIE NIETS DAN IJDELHEID MOMPELDEN MET HUN GEPIEP OVER EEN VOLKOMEN ONBIJBELSE VISIE OP DE EINDTIJD EN DAARMEE AFGODENDIENAARS WERDEN IN HET AANBIDDEN VAN DE SATAN DOOR DE ISLAM. NOOIT ZULLEN JULLIE DE RUST INGAAN VAN HET NIEUWE JERUZALEM DAT GOD VAN DE HEMEL WIL LATEN NEERDALEN DOOR DE BEKERING VAN GANS ISRAEL OP DE DERDE GODSDAG. EN DE SATAN ZAL VANAF HEDEN DOOR EEN ZEER STERKE ENGEL VOOR 1000 JAREN WORDEN GEBONDEN EN ALLEN DIE HEM AANBIDDEN ZULLEN WORDEN ALS HADDEN ZE NOOIT BESTAAN. EN JULLIE RECHTERS VAN DEZE WERELD, OP JULLIE AVONDWOLVEN ZAL DE EEUWIGE DE VLOEK LEGGEN VAN DEUT. 28 EVENALS OP ALLE BAALSPRIESTERS VAN ORGANISATIES ALS DE VN EN DE EU. KOM MICHAEL, KOM, EN STA BIJ DE ZONEN GODS WANT DE OVERWINNING OP DE DOOD IS AAN MESSIAS JEZUS. HALLELUJAH

 5. Dag Ben,

  Het is heel erg en het wordt nog erger! Zelfs een politiewoordvoerster wil de agente aan de hoofddoek! Die snapt er niets van!!!!!

  Maar Londen; dat is weer meer van hetzelfde en het zal binnenkort ook hier in Nederland gebeuren! Kan niet anders! Er is eigenlijk nog maar 1 ding mogelijk en dat is alle islamieten uitzetten naar hun respectievelijke thuislanden. Want ze zijn niet te vertrouwen. Heel erg maar waar! Wat moeten we anders nog? Ik weet geen andere oplossing!

  Shalom,

  Paul

  • Hi Paul,
   En dan bovendien al die corrupte politici, die al 50 jaar islam importeren, meesturen enkele reis Saoedi Arabië.
   Plus al die dominee’s, pastors en priesters, die nooit gewaarschuwd hebben tegen de islam.
   Het wordt nog druk daar, met al die import van islamvrienden.
   De enige echte oplossing is de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua, dan verdwijnen alle mensen, die Hem niet als Koning wensten, maar liever zonder de Schepper of met een afgod leefden.
   Shalom
   Ben

 6. Op 6 juni 2017 @ 15:49 schreef Robert

  Beantwoorden

  Dag Ben,

  Ik kom graag op uw site, vaak lees ik dat u kritiek heeft op de kerk en politici.
  Met name dat er veel te weinig kritiek wordt geuit op de islam.

  Deze messiaans joodse organisatie heeft zojuist een video op het internet gezet
  die goed past bij uw boodschap: het ontmaskeren van de islam.

  https://www.youtube.com/watch?v=sQe2v-OO3qA

  Ik wilde deze link gewoon even delen.

  Groetjes Robert

 7. drddg 4 juni 2017 21.54. Kunt u aangeven waar ik het “beloofde” 1000 jarige vrederijk kan vinden in de Statenvertaling. Kom aub niet aan met de “broeder” Scofieldbijbel. U schrijft over de 3e Godsdag? U schrijft dat satan 1000 jaar gebonden wordt. Dan kan hij 1000 jaar aanschouwen wat hij heeft aangericht! “Woest” worden heeft niet veel zin. Het is waarschuwing, waarschuwing en daarna waartoe vast besloten is. En u weet vast wel over de tempel die te Jeruzalem gebouwd “moet” worden, anders klopt het verhaal niet meer!

 8. Jammer, geen reactie van drddg 4 juni 2017 21.54. Of was mijn reactie op 7 juni 2017 17.52 juist!

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*