Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Hitlers liefde voor de islam verwoord door president Steinmeier !!

Duitse president Steinmeier: “De islam is een religie van naastenliefde”

Geplaatst op door met dank overgenomen van
https://ejbron.wordpress.com/2017/07/01/duitse-president-steinmeier-de-islam-is-een-religie-van-naastenliefde/

Screenshot_26

Duitse president Steinmeier in de voetsporen van zijn beide voorgangers Gauck en Wulff
STEINMEIER: “Moslims, Joden en christenen zouden het geloof in een barmhartige God delen enz. Mohammed zou het gebod van de naastenliefde onderrichten!”
DE WAARHEID: Niettemin verdreef Mohammed de drie Joodse stammen in Medina of maakte ze af en liet bewoners die kritiek op hem hadden op een afgrijselijke manier doden.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Steinmeier: Zoveelste foute bezetting van het hoogste politieke ambt van de Berlijnse Republiek.

Wie de islam zó verkeerd voorstelt als de nieuwe Duitse president Steinmeier deugt van geen kant voor dit ambt. De islam “barmhartigheid en naastenliefde” toedichten is het toppunt van foute informatie. In theorie zou hij hetzelfde ook kunnen toeschrijven aan het nationaal-socialisme ten opzichte van de Joden: “Het nationaal-socialisme is een politieke ideologie van barmhartigheid en naastenliefde tegenover de Joden”.

(Michael Mannheimer)

Michael Mannheimer Blog

Als moslims mogen roepen: “Joden aan het gas”

Beste tijdkritische zielen in een kritieke tijd.

In het jaar 1979 had ayatollah Khomeini de laatste dag van de ramadan wereldwijd uitgeroepen als Dag van de Strijd ter Bevrijding van Jeruzalem. Volgens de Arabische aanduiding “Al-Quds” voor Jeruzalem geldt het einde van de ramadan als “Al-Quds-dag”. Op uitdrukkelijk bevel van de politie mag er niet meer op plakkaten staan: “Joden aan het gas” of “Sieg Heil!” Zoals vroeger aan het einde van de ramadan gebruikelijk in Berlijn. Ook symbolen van de sjiitische Hezbollah waren officieel verboden.

Dat deze kwade geest echter nog steeds boven de demonstranten hing, toont de tot de islam bekeerde Hoessein A. aan. Hij is niet alleen tegen het zionisme, zegt hij. De Joden zijn slecht. Ze zouden ISIS hebben verzonnen. Het valt de kritische waarnemer op dat deze complottheorie onder de deelnemers wijdverbreid was. Een journalist merkte in zijn artikel op dat de grote meerderheid van de Berlijners zwijgt als demonstranten hun Jodenhaat botvieren en hem trachten te verbergen achter de zionistenhaat

Overigens komt mij in verband met de Al-Quds-dag steeds weer de Hitler-sympathisant en moefti van Jeruzalem Amin El-Hoesseini voor de geest, die in een van haat vervulde toespraak in 1942 in Berlijn zei dat de Joden “de meest verbitterde vijanden van de moslims zijn” en sinds mensenheugenis “een ondermijnend element”.

Bovendien zou het “wereldjodendom” de oorlog ontketend hebben. Wie Allah’s woorden leest in soera 5,64 bemerkt waar El-Hoesseini dat gedeeltelijk vandaan heeft. In dezelfde soera 5 gooit Allah haat en tweedracht tot aan de verrijzenis op de Joden. In soera 9,30 smeekt de schrijver van de koran dat Allah de Joden zal vervloeken. Bespaar me verdere verzen. Hieraan ligt de haat tegen de Joden op Al-Quds-dag en op ontelbare andere dagen te gronde.

De Al-Quds-dag beëindigt de ramadan. Ik heb er reeds in twee artikelen op mijn blog onder zowel “de onvreedzame ramadan” als “aanvulling op de ramadan” op gewezen dat moslims over de hele wereld juist in deze maand meer gedeeltelijk bloedige gewelddadigheden begaan dan in andere maanden. Hierbij wil ik actueel een Israëlische politie-agente in herinnering brengen, die dit jaar tijdens de ramadan door drie moslims werd neergestoken.

De Palestijnse overheid prijst deze terroristische aanslag. President Abbas weigert de aanslag te veroordelen. Zijn woordvoerder betitelt het als “oorlogsmisdaad” dat de drie Palestijnse moordenaars werden neergeschoten. Zij zouden de martelaarsdood gestorven zijn.

Leest U a.u.b. het artikel van Bassam Tawil: “Palestijnse Autoriteit prijst terroristische aanslag“.

De kennelijk islamitische speechschrijvers van president Steinmeier hebben hem heel anders ingelicht. Ik moest het meerdere keren overlezen. In zijn toespraak ter gelegenheid van de ramadan lees ik dat moslims met het einde van de ramadan tevens de openbaring vierden, van welke de moslims in deze tijd door de koran deelgenoot werden gemaakt.

“Moslims, Joden en christenen zouden het geloof in een barmhartige God delen enz. Mohammed zou het gebod der naastenliefde onderrichten! Tegelijkertijd verdreef hij de drie Joodse stammen in Medina of slachtte ze af en liet de bewoners, die hem bekritiseerden, op afgrijselijke wijze doden. De biografie van Mohammed is gedeeltelijk met bloed geschreven en niet met woorden van naastenliefde!

Het is voor mij onbegrijpelijk hoe een achteloze Duitse president zich door zijn speechschrijvers over de streep laat trekken en aldus aan Duitsland schade berokkent, alleen omdat dit politiek-correct is en hulde brengt aan de wereldomvattende tijdgeest!

Met peinzende groeten
Wilfried Puhl-Schmidt
(Bürgerbewegung Pax Europa)

Bron:
https://michael-mannheimer.net

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Navigeer naar andere artikelen

3 Responses to Hitlers liefde voor de islam verwoord door president Steinmeier !!

 1. Op 1 juli 2017 @ 23:41 schreef Pieter A Meijer

  Beantwoorden

  Shalom; Steeds meer gaat de Mekkaanse leugen weer regeren. Steeds meer blijken bestuurders de oortjes naar de leugenpraat van de Qoranisten te laten hangen. Dit voor de zg. ‘”lieve vrede”; en de islam is toch pies/peace.
  Vergeet het maar. De islam is de dood in de pot en de graven van de martelaren vol.
  Wij mogen en moeten uit kijken naar de (weder)komst van JaH u Shuah ha Massiach. De Gezalfde Redder. (Ik ben de Redder de Gezalfde).
  Shavuah Tov.

 2. Pieter A Meijer, zou het niet verhelderend werken als bekend werd op welke instituten dergelijke “lijders” hun diploma hebben behaald? Dan zou mogelijk blijken wie op de achtergrond aan de touwtjes trekt. Hoe “waar” is het “broeder” Darby/Scofield concept? En als het niet “waar” blijkt te zijn, wat dan? De keus is aan u, of in de rust blijven van een “comfortabel” verhaal, of …..
  Een bekende Bijbelleraar houdt het nog steeds op “Kores”Trump, maar alleen als Trump de ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem verplaatst. En dan….

 3. De “lijders” zullen ooit horen dat zij niet hebben gewild. Zij hielden zich horende doof en ziende blind. Parallel met hoe de “lijders” van Israël zich gedroegen toen hun Mashiach voor hen stond en tot hen sprak: “Als jullie dan niet geloven dat Ik Het Ben, zie dan naar de werken die ik doe en waarvan de schriften getuigen dat Mashiach zou doen. Zijn zij nu veranderd dan?

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*