Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Interview met Miriam Shaded,verstandige Poolse vrouw over de islam

Lees http://cult.tpo.nl/2017/07/14/activiste-miriam-shaded-zegt-pool-vindt-islam-past-manier-leven/?utm_source=traqli&utm_medium=email&utm_campaign=91

Zie ook http://fundacjaestera.pl/en/  om echte vluchtelingen te helpen.

Waarom snappen de vele laffe, linkse landverraders in ons land deze feite niet? Volgens Miriam omdat ze de utopie van het marxistisch ideaal najagen .
En in  Polen hebben ze al meer dan genoeg ervaring met de ellende van de parallellen met dergelijke totalitaire systemen: nazisme , communisme en dan nog een keer islam?
Merci, weg met die duivelse ellende, die de enige ware God, JHWH, ons in Yeshua verschenen, ontkent.

Shabbath shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: ook heel  verhelderend: https://creepingsharia.wordpress.com/2017/07/15/dawah-qablal-jihad/

Navigeer naar andere artikelen

5 Responses to Interview met Miriam Shaded,verstandige Poolse vrouw over de islam

 1. Op 15 juli 2017 @ 11:01 schreef Nico Spaak

  Beantwoorden

  Tja, beste Ben. De mensen waar jij op doelt snappen dat niet omdat ze van God los zijn. Zowel letterlijk als figuurlijk. Bovendien handelen ze ter kwader trouw, zodat je inderdaad mag spreken van landverraad. Goed en kwaad worden op een hoop gegooid en wat krom is wordt rechtgepraat. Met zulke “vrienden”heb je geen vijanden meer nodig.
  De religie van de duivel (islam) daarentegen is veel standvastiger. Daar staan de neuzen (op straffe van..) slechts een kant op. Maar we zijn goed genoeg gewaarschuwd. In “Islamsterdam” staat het nota bene met grote letters op het van Randwijkmonument:
  ‘EEN VOLK DAT VOOR TIRANNEN ZWICHT
  ZAL MEER DAN LIJF EN GOED VERLIEZEN
  DAN DOOFT HET LICHT…’.
  Shalom, Nico.

  • Hi Nico,
   Ik ben altijd nog es benieuwd, waarin jij je mbt. het Bijbels geloofsleven in herkend, heb je een gemeente waar je je thuis kunt voelen?
   Is de tora-yeshua geloofslijn voor jou herkenbaar, dus”Yeshua als de enige weg tot de Vader, tora-praktijk in de zin van leven zoals Yeshua inclusief shabbath vieren e.d. en uiteraard de duisternis ontmaskerend ” ?
   Over de islam zijn we het wel eens, goed om te horen en dank voor je reacties zo af en toe.
   Shabbath shalom,
   Ben

   • Op 16 juli 2017 @ 00:39 schreef Nico Spaak

    Beantwoorden

    Nee helaas Ben. Ik moet je teleurstellen. Ik ben niet zo bezig met het Bijbels geloofsleven. Ik kom echter wel uit een gereformeerd gezin. Dus, ik ben met het geloof grootgebracht en hierin geworteld.
    Shalom, Nico.

  • Op 17 juli 2017 @ 00:23 schreef Nico Spaak

   Beantwoorden

   En nu ik het toch over “Islamsterdam” heb. De Hermandad hier is al helemaal om. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=3Tj2Po-at3M&feature=youtu.be
   Shalom, Nico.

   • Bedankt Nico, die video ga ik apart vermelden.
    Mbt je opmerking”van God los zijn” :
    helemaal goed, wie niet in Yeshua met JHWH verbonden is, blijft het spoor bijster en laat zich misleiden, via vele wegen en zeker via islam, nazisme, communisme, socialisme.
    Dus mag ik je uitnodigen om het Geref. kerkelijk gedoe (ca. 10 soorten overigens) achter je te laten en de Bijbel te gaan verstaan zoals JHWH bedoelt?
    Ik heb de hele kerkelijke zooi gezien vanaf NH/evangelisch/LdH/Chinese evangelische kerk/CAMA-Parousia gemeentes/PKN/Pinkstergemeentes/ Kerk vd Nazarener/Baptistengemeentes/de zgn. “messiaanse gemeentes” .
    Ik heb er in gepreekt, ben er in betrokken geweest, heb er leiding in gegeven en na ruim 40 jaar in die ervaring is mijn conclusie:
    -niet 1 praktiseert de Tora en volgt Yeshua na, zoals Hij leefde en leerde; alleen de zgn. “messiaanse gemeentes” doen een poging, maar zijn in sommige gevallen zeer misleidend.
    -ze zijn allemaal politiek correct en te laf om de islam te ontmaskeren en ook de rest van de duisternis , zoals RK kerk, NWO, homofilie, het Wachttorengenootschap, de valse oecumene, laten ze voor wat het is.

    Ik heb dus lang en uitgebreid gezien hoe het niet moet, maar gelukkig ook ontdekt, wat wel de bedoeling is en dat voorbeeld vind ik alleen in de Handelingengemeente terug, de Tora-Yeshua geloofslijn.
    Daar heeft men dan vervolgens geen zin in, Yeshua volgen zoals Hij bedoelt, is voor 99% van de mensen een brug te ver, men “doet liever christelijk”, speelt kerkje of synagoge, is “gristen-lijk” of nep-jood en vindt, dat iedereen het zijne maar moet doen, dwz. van God los leven op eigenwijze wijze.

    Dus als je niet langer “uit het Gereformeerde geloof (?), uit een kerkelijke achtergrond” wil leven, dus ook in feite van God los wil leven, maar werkelijk in verbondenheid met Hem, dan nodig ik je graag uit tot verder gesprek, bel es aub 06-39696349
    Doe es een APK keuring van je geloofsleven, wat geloof je eigenlijk en hoe onderbouw je dat geloof, hoe leg je uit, dat het klopt, dat het waar is?
    Shalom,
    Ben”

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*