Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De huilende verantwoordelijken voor de opvoeding van moordenaars

http://www.pzc.nl/dossier-aanslag-in-barcelona/moeder-terrorist-vol-ongeloof-iemand-maakte-ze-gek~aa3566d8/

Moeder terrorist vol ongeloof: Iemand maakte ze gek

De klokken sloegen zeven uur deze zaterdagavond in het Pyreneeëndorp Ripoll toen een vijftigtal Marokkaanse vrouwen en mannen een minuut stilte hield voor de slachtoffers van de aanslagen in Barcelona en Cambrils. Het waren niet zomaar Marokkanen. Elf van hen waren directe familieleden van de jonge terroristen die het dorp maar ook hun eigen ouders in verbijstering hebben achtergelaten.

Onder de aanwezigen waren de moeders van Mohammed Hychaml en Younes Abouyaqeb. De eerste werd door een agent doodgeschoten in Cambrils, de tweede wordt ervan verdacht het busje over de Rambla in Barcelona te hebben gereden en is als enige van de terreurcel nog voortvluchtig.

,,Laat hem zich alsjeblieft aangeven. Ik heb hem liever in de gevangenis dan dood”, zei zijn moeder Hanou op het centrale plein van Ripoll, de tranen in haar ogen, haar stem gebroken. ,,Het is vreselijk wat hij en zijn vrienden hebben gedaan. Dit is niet goed te praten, iemand heeft ze gek gemaakt.” Van dat laatste wordt de plaatselijke iman  * verdacht, die mogelijk ook tot de dode terroristen behoort.
Zie verder genoemde link.

*kennelijk weet men bij de PZC het verschil niet tussen een imam (gebedsleider van de moskee en voorganger) en iman (het islamgeloof als zodanig)

_____________________________________________________________

Mijn commentaar:

Tragisch hoor, die arme moeders, vaders, vrienden, die treuren om de dode moordenaars, erg als je kind zo eindigt.
Maar weet je wat nog erger is?
Als je zelf voor de opvoeding hebt gezorgd en die kinderen als “ware moslims” hebt opgevoed, de koran als ultieme waarheid hebt bijgebracht en nooit hebt duidelijk gemaakt dat het puur duivels vergif is.
Wat je zaait als ouders, oogst je in dit geval, de duivel is gelukkig, zijn naam is Allah, de vader der leugen, de mensenmoordenaar van de beginne.
En dan zegt zo’n moeder in het nieuws: de islam is vrede en roept niet op tot moord. Koran nooit gelezen, noch de hadith, noch leven van “profeet” Mohammed gelezen, die was beroepsmoordenaar, verkrachter, pedofiel, polygamist.

Wanneer leren die  walgelijke politici en geestelijk misleiders in dit land es wat?
Bijvoorbeeld dat de islam  hier verboden is in ons land en dat we die afgoderij, die duivelse misleiding hier niet willen ?

Voorlopig zijn ze nog te laf om de islam als oorzaak te benoemen.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

*Bij “achter net nieuws” om 22 uur werden  mensen uit Ripoll in Catalonie geïnterviewd, klein stadje van 11000 inwoners met 900 moslims, vlak bij de Pyreneeën.
“De moordenaars waren hele aardige jongens. Ik schaam me zeker niet voor mijn islamgeloof, maar wel voor hun daden , aldus een moslima uit het dorp.
Er was niets aan de daders te merken, we gingen met ze naar school, gewone normale  moslimjongens.
Beetje verlegen, je zag niets radicaals aan ze, volledig geïntegreerd.”

De imam kwam om bij een gasexplosie, ze hadden 100 gasflessen verzameld om de kathedraal in Barcelona , de  Sagrada Familia, met mensen er in op te blazen.
De moslimbevolking en bekenden van de moordenaars stelde net zo verdrietig te zijn als de familie van de slachtoffers, maar wenste zich niet te realiseren dat ze mee verantwoordelijk zijn, omdat ze de moordenaars als moslims hebben opgevoed.

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to De huilende verantwoordelijken voor de opvoeding van moordenaars

 1. Elke gelovige in de duivel is een potentiële moordenaar ,en diegene die deze afgodenreligie vergoeilijken zijn ten diepste medeverantwoordelijk ,zoals de naamchristenen ,de aanhangers van niet christelijke partijen !Elke moskee is er een teveel , we moeten minimaal anderhalf miljard moslims in de gaten houden!Zelmoord en islam is aantoonbaar een afgrijselijke mix ,met alle gevolgen vandien!!!Yeshua is het Leven ,alleen HIJ is de ContactPersoon naar De Vader ,de Schepper van hemel en aarde!Shalom van Léon van Duren.

  • Amen Leon.
   Overigens is Yeshua de menselijke verschijning van JHWH en Hij zegt Zelf:” Wie Mij heeft gezien, heeft de Vader gezien”
   Contactpersoon is wel mooi gezegde, Hij is immers de enige weg tot de Vader , maar maak Hem daarmee niet tot een “2e God”, Yeshua is JHWH in een menselijke verschijning.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*