Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Moslimmoordenaars slaan weer toe, binnenkort Amsterdam ?

http://www.pzc.nl/buitenland/reacties-op-aanslag-barcelona-laffe-aanval-op-mensen-die-van-het-leven-genoten~aa76ab2b/

Daaronder heb ik een reactie gezet:

Ga eindelijk het gesprek over de inhoud van de islam aan, met elkaar en zeker ook met moslims! Daar ligt de oorzaak, elke moslim moet aan jihad meewerken om het kalifaat te vestigen en wie dat niet doet, wordt als slechte moslim gezien door de “ware”moslims.

De islam als systeem is erger dan communisme en nazisme, lees de bronnen koran, hadith, umma en voorbeeldleven van Mohammed.

Graag ga ik er over in gesprek,  met iedereen, die de noodzaak in ziet, zie tora-yeshua.nl

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Eerst maar es zien of die reactie wordt geplaatst en zo ja, of en hoe er gereageerd wordt door lezers.
Want in de PZC regio is men minstens net zo politiek correct als elders, als je er niet over praat, dan bestaat het ook niet.
Maar  met ruim 1 miljoen moslims in ons land met zeker 5% potentiele moordenaars, die beschikbaar zijn voor actieve jihad en steun van de rest, die niet protesteert, kun je wachten op soortelijke ellende als gisteren in Barcelona.
Ondertussen praat het kabinetje in wording over het “wel of niet leren van het Wilhelmus” en dat er “niet gelekt” mag worden, men neemt vakantie en dagen vrij voor een concert.

Terwijl ze heel goed weten, dat het ultieme voorbeeld van moslims de “profeet” Mohammed is en als u zijn biografie leest, dan is de constatering dat hij blijkbaar een polygamist, pedofiel, moordenaar, verkrachter en liegende manipulator was.

“Wir haben es nicht gewusst” gaat echt niet op na 1400 jaar islampraktijk, lees ook de actualiteit van de islam op https://www.thereligionofpeace.com
waar men ruim 30.000 door moslims vermoorde mensen telt sinds 9/11 , 2001 dus.
De laatste aanslag in Barcelona staat er ook op, is mee gerekend en dan nog de vele gewonden en gehandicapten voor het leven.

Waar haalt een mens het lef vandaan om nog reclame voor de islam te maken in moslimkledij en moslim te blijven ??!
Heel wat Europese steden waren al aan de beurt, wachten op Amsterdam?
Wachten op ons geminimaliseerde leger, op de politie die het werk op geen stukken na aankan, op een kabinet wat nog steeds in de maak is en dus niets doet ?

Het wachten is op burgers, die in alle eerlijkheid hun mond open doen, vanuit kennis van zaken protesteren en de islam ter discussie stellen.
De PVV doet dat als enige partij, maar die wordt door de VVD/D66/CDA/CU kliek buiten gesloten, want stel je nu toch es voor, dat Wilders enige inbreng zou krijgen.
Die man zegt dat de islam als systeem fout is, het is toch wat, waar haalt ie  het vandaan.

De politici, die de islam blijven accepteren en de ontmaskering van dat duivelse systeem tegenhouden, zijn pure landverraders en mede verantwoordelijk voor de ellende, die de islam te weeg brengt.
De laffe voorgangers van alle kerken en synagoges , die zwijgen en nergens op enige kerkelijke of synagogale website waarschuwen voor de islam, zijn om te kotsen, zie Opb. 3:16, “koud noch heet, maar lauw”,  aldus de woorden van Yeshua.

Vandaag, vrijdag, islamgebedsdag, welke moskee protesteert openlijk op de eigen website tegen jihadisme, een dogma binnen de islam ?
Morgen, shabbath, welke synagoge en zondag, welke kerk? Niet 1, als u er 1 weet, stuur me die website hieronder in uw reactie.
Is tora-yeshua.nl weer de enige website , die als geloofsgemeenschap protesteert?
Zijn er wellicht normale Nederlandse burgers, die hun mond hier onder open doen?
Word er onder het PZC artikel inhoudelijk gereageerd?

Ik zie uit naar uw reactie,

Shalom,

Ben Kok (joods-chr.pastor)

foto boven dit artikel met dank over genomen van
https://ejbron.wordpress.com/2017/08/17/cartoon-616/

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Moslimmoordenaars slaan weer toe, binnenkort Amsterdam ?

 1. Ben, het is nog steeds: “Waarschuwing, waarschuwing”. Totdat waartoe vast besloten is aanbreekt. Dan is er geen weg meer terug. Is de tekst vrede, vrede, geen gevaar, totdat….. mogelijk ook van toepassing op christenen?

  • Hi Derk,
   Zeker wel van toepassing op de massa nepchristenen, zoals ruim 90% van de 2 miljard “christenen” op de wereld genoemd kan worden.
   Shabbath shalom,
   Ben
   PS de site was 4 dagen uit de lucht, dankzij een ict broeder weer ok, met dank aan onze hemelse Vader voor Zijn zorg.

 2. hoewel moslims aansprakelijk zijn voor tientallen slachtoffers in europa de laatste jaren, vraag ik mij af wat de cijfers zijn van het aantal slachtoffers de bombardementen in libië door westerse (of moet ik zeggen joods-christelijke, christelijke of atheïstische bombardementen?) na 9/11 is er een beschuldigende vinger gewezen naar osama bin laden die zonder proces is geëxecuteerd. er is een illegale oorlog gestart door V.S. en bondgenoten vanwege het zogenaamde bezit van massa vernietigingswapens. “de jihad”, door wie afgekondigd weet ik niet, is een puur een zelf verdedigende oorlog waarbij vrouwen, kinderen en onschuldige slachtoffers vermeden dienen te worden. ongeveer alles wat hierbuiten valt, zo dunkt me, is tegen de regels van de jihad en dus tegen de islam waaruit de jihad voortkomt. overigens zou iedereen voorstander zijn van een zelfverdedigingsoorlog lijkt me. er zijn uiteraard nog meer regels in de islam zoals het gebruik van vuur .e.d. wat verboden is. een zelfmoordaanslag druist mijns inziens dus in tegen de regels van de islam. wanneer de regels van de islam gehanteerd zouden zijn bij het oppakken van osama bin laden, zou deze hebben terecht gestaan ipv standrechtelijk geëxecuteerd te zijn. er zijn veel misverstanden over de islam en er heerst onwetendheid. vraag een moslim niet zich uit te spreken tegen de jihad, dat zou onredelijk zolang troepen van eigen land zich ver buiten de landsgrenzen van nederland bevinden. er speelt zo veel in de wereld, een simpele reden voor een standpunt inzake de islam en al dan niet gerechtvaardigd geweld dat hiermee samen kan hangen bestaat volgens mij niet.voor wat mij aangaat ben ik een voorstander van jihad wegens de boven genoemde reden (de jihad is een verdedigingsoorlog) mits zij uiteraard aan de voorwaarde voor jihad voldoet maar vraag mij niet direct een standpunt in te nemen tégen iets dat voort lijkt te komen uit de islam alvorens een poging tot dialoog is ondernomen waarbij er niet eenzijdig naar de islam gekeken word maar eveneens minstens net zo kritisch gekeken word naar wat de westerse mogendheden in de wereld aanrichten en dan vooral uiteraard in het midden oosten met niet in de laatste plaats palestina (dan wel “israël)

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*