Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

NL overheid laat jarenlang geldstromen moskeebouw toe !!

‘Koeweit doneerde miljoenen aan moskeeën in Nederland’

tekst met dank overgenomen van
http://www.pzc.nl/binnenland/koeweit-doneerde-miljoenen-aan-moskeeen-in-nederland~af5fa2af/

(foto zelf toegevoegd ter illustratie, staat niet in het artikel)

Achttien islamitische organisaties in Nederland hebben de afgelopen acht jaar zo’n 10 miljoen euro gekregen van liefdadigheidsinstellingen in Koeweit. Dat blijkt volgens NRC Next uit een vertrouwelijk overzicht van buitenlandse donaties dat de oliestaat onlangs deelde met het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Caspar Naber

Uit het overzicht blijkt onder meer dat de Utrechtse moskee Al Fitrah geld ontving van de Koeweitse organisatie Revival of Islamic Heritage Society. Die staat op de Amerikaanse terrorismelijst. De omstreden organisatie betaalde in 2012 een nieuw moskeegebouw voor Al Fitrah, zo meldt NRC Next op basis van bronnen die het donatie-overzicht van de Golfstaat kennen. Opmerkelijk want het bestuur van de Al Fitrah-moskee verzekerde de gemeente Utrecht vorig jaar nog geen financiële banden te onderhouden met de Koeweitse organisatie.

Onderzoek

De Tweede Kamer werd in juli vertrouwelijk geïnformeerd over de Koeweitse donaties. Ze beslaan de periode tussen 2007 en 2015. De geldstromen worden nu onderzocht door verscheidene opsporingsdiensten. Een aantal donaties was nog niet bekend bij de overheid. De werkelijke omvang van de financiering vanuit Koeweit zou veel hoger liggen dan het overzicht vermeldt.   ………zie verder het artikel in de PZC.

__________________________________________________________

Mijn commentaar:

Wat te denken van een overheid, die in eigen land een vijandelijke macht, de islam, toestaat om PR haathutten te bouwen , terwijl het al 1400 jaar bekend is, dat de islam via jihad wereldwijd de macht wenst te grijpen?

En dan alleen Koeweit, wat komt er uit de overige islamlanden, hoe lang al en hoe veel?
Wat zijn de tegenmaatregelen ?

Naieve  idioten? Landverraders? Lafaards? Het lijkt me dat alle 3 de termen aan de orde zijn en als ons land tenslotte bij de groep van islamlanden zal  horen (nu al 56), dan zullen degenen, die op dit soort overheid hebben gestemd, de schuldigen zijn.
Hoofdschuldigen zijn de geestelijk misleiders van de 6000 kerken en 50 synagogen, die zwijgen of de islam steunen en accepteren zonder enige waarschuwing.

Onze enige hoop is JHWH, die komt in de gestalte van Yeshua ha Mashiach, om deze wereld van totale ondergang te redden.
Elk mens, die op Hem zijn vertrouwen stelt, zal deel uit maken van die verlossing, mag horen bij het Koninkrijk van JHWH.

De anderen verdwijnen vanuit een “los van God” leven in een eeuwige Goddeloosheid.

Shalom,  lees desgewenst:

https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: internetredactie van de PZC meldt desgevraagd, dat artikelen , die te veel werk vragen om te modereren, niet open worden gezet voor commentaar.
Dat geldt voor de hele  ADR Nieuwsmedia persgroep, die bestaat uit:

AD, BD,ED,Tubantia,BN-de stem, PZC, dS de Stentor,dG

Artikelen over de multicultisamenleving, islam, vluchtelingen worden zorgvuldig geselecteerd, wat te veel reactie oproept, wordt niet open gezet voor reacties !
Zo ook dus dit artikel van Caspar Naber, die ik dan wel een mail via de PZC mag sturen, zonder enige garantie op antwoord, aldus de internetredactie van de PZC:
Politiek Zeeuwse Correctheid.
Sommige dingen worden toch al bekend via sociale media, dus daar schrijven de reguliere media dan wel over, afgevlakt uiteraard en zo min mogelijk , maar  het lezersvolk mag dan niet mee praten, dat zou te gek worden.

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to NL overheid laat jarenlang geldstromen moskeebouw toe !!

 1. En weer wordt een “topje vd ijsberg” onthuld. En nu maar wachten op de uitslag vd onderzoekers, en ondertussen niets doen als overheid. Het is telaat. Hier geldt weer: “waarschuwing, waarschuwing, maar dan, waartoe vast besloten is. Dan is er geen weg terug meer, die is in de filosofie vd islam helemaal niet. Alleen voorwaarts.

 2. Pastor, kijk hier maar eens na,
  https://www.youtube.com/watch?v=4bSH4i7ZDYw

  • Dag boorzalf,
   Siebolt bevestigt, wat we grotendeels vermoeden en weten, de diverse linkse en links-kerkelijke organisaties promoten hun eigen ideologie op weg naar een NWO.
   Helaas is er niets van het evangelie in zijn benadering te vinden, althans zover ik weet, als ik me vergis, praat me aub even bij.
   De vraag is dan ook, wat hij zelf voor antwoord heeft mbt het vervolg en/of einde van deze wereld en mbt. de eeuwigheid en het bestaan van de Schepper.
   Shalom
   Ben

 3. Waar blijft de tot het bot gecorrumpeerde Nederlandse overheid?,waarschijnlijk werken er al te veel ambtenaren met een islam achtergrond bij onze bedorven overheid!!!Het aantal NSBers bij de overheid ,is momenteel vergeleken met voor de tweede Wereldoorlog in overtreffende trap,en het ergerlijke is de meeste mensen zijn het zich niet eens bewust wat er gaande is!!Shalom van Léon van Duren

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*