Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Zeer deskundige moslim vertelt de waarheid over de islam !

Moslims aller landen verenigt u, maak van islamitische landen een paradijs

‘Inkt van geleerde is waardevoller dan bloed der martelaren’


http://politiek.tpo.nl/2017/09/02/moslims-aller-landen-verenigt-maak-islamitische-landen-paradijs/?utm_source=traqli&utm_medium=email&utm_campaign=91

Auteur is Juliaan v.d. Acker

De Franse politicoloog Gilles Kepel is een van de belangrijkste islamkenners van deze tijd. Hij is hoogleraar te Paris en eerder aan de London School of Economics, de universiteiten van New York en Columbia. Hij spreekt vloeiend Arabisch en is een graag geziene gast op tv. Hij heeft de eer op de dodenlijst te staan van de jihadisten. Hij maakt in zijn optredens hier graag grappen over en verwijst naar een islamitisch gezegde: “De inkt van de geleerde is waardevoller dan het bloed der martelaren”.

Kepel maakt een onderscheid in drie islamitische bewegingen: de jihadisten, de salafisten en de Moslimbroederschap. De jihadisten kiezen voor terrorisme en ander geweld. Zolang ze slechts beschikken over kalasjnikovs of aanslagen plegen met vrachtwagens, vallen er per terroristische aanslag hoogstens honderd slachtoffers. Hier volstaat het dat de politici wat roepen over “Dit nooit meer”, “Genoeg is genoeg” of “De veiligheid krijgt alle prioriteit”. Samen met wat mooie plaatjes van stille optochten, liedjes als Imagine en ontroerende toespraken houdt dit de massa verder zoet.

Salafisten in moslim-enclaves

De salafisten nemen als fundament de oorspronkelijke islamitische teksten. Om als vrome moslims te kunnen leven in het verdorven Westen, gaan moslims in enclaves wonen waar de nationale overheid nauwelijks zeggingschap over heeft en de politie niet durft te komen. Deze enclaves breiden zich steeds verder uit. De werkloosheid is er enorm groot, zodat de verveling toeslaat en veel kindjes worden gemaakt.

De derde islamitische beweging, de Moslimbroederschap, probeert via legale weg de positie van de islam te versterken. Moslims nemen in de politiek en de overheid steeds meer belangrijke posities in. Zij voeren actie om de samenleving te bewegen rekening te houden met de islamitische normen en waarden. Deze broederschap heeft het begrip ‘islamofobie’ uitgevonden. Een handig middel om diegenen die de islamitische normen en waarden niet willen onderkennen uit te maken voor racisten en fascisten.

Socialistische partijen

De drie bewegingen hebben hetzelfde doel: de gehele wereld bekeren tot de islam. De islam is de ene ware religie. De Koran bevat de woorden van God zelf. Het is de heilige plicht van elke moslim om anderen hiervan te overtuigen en te bekeren. Gaat het niet met zachte hand, dan met geweld.

Volgens Gilles Kepel spelen de socialistische partijen een merkwaardige rol in het streven van de moslims om de macht te veroveren. De socialistische partijen zijn ontstaan in de 19de eeuw onder het motto: ‘Proletariërs aller landen verenigt u’. De arbeidersklasse kreeg een messiaanse en profetisch opdracht: de klassenloze maatschappij, het arbeidersparadijs, gelijke rechten en kansen voor iedereen. Het probleem is echter dat de arbeidersklasse van nu massaal voor extreem-rechts stemt.

Daar kwam gelukkig een nieuwe onderklasse: de moslims. De socialistische partijen hebben de arbeidersklasse heel slim vervangen door de moslims en andere immigranten. Hierdoor ontstaat echter een nieuw probleem. De moslims hebben vanuit hun geloof ook een messiaanse en profetische opdracht. Die opdracht past echter niet in het socialistische evangelie. Vandaar de leegloop bij die partijen, het ontstaan van moslimpartijen of gewoonweg het zich afzijdig houden van de politiek om zich te beperken tot de eigen enclave en geloofsgemeenschap.

Fabricage van een zondebok

De vraag die iedereen zich stelt is hoe zal het nu verder gaan? De jihadisten maken weinig kans de overwinning te behalen. Het enige risico is dat ze de beschikking krijgen over massadestructiewapens waarmee ze onze landen op hun knieën kunnen krijgen. De kernmacht Pakistan kan hier de leverancier zijn. Het zou de internationale gemeenschap sieren als dit risico wordt weggewerkt.

De enclaves van de salafisten, denk aan Molenbeek, creëren een staat binnen de staat. Een soort zelf opgelegde gettovorming. Een prima doelwit om in barre tijden als zondebok te fungeren. Ook moslims die via legale weg en dank zij een goede opleiding en een sterk persoonlijk engagement belangrijke posities veroveren, lopen in tijden van hoogoplopende spanningen groot risico om vervolgd te worden. Wat nu vanuit onze humanistische Europese traditie volstrekt onwaarschijnlijk lijkt, kan zo gebeuren.

Explosief

Zonder een drastische breuk met de geschiedenis van de mensheid staan we op de drempel van nieuwe geweldsexplosies. We leven binnen Europa nog steeds erg comfortabel, daarom gebeurt er nu niks vreselijks en heeft extreem-rechts weinig kans om in de regeringen te komen. Maar onze levenswijze wordt onbetaalbaar. De kosten van de beveiliging tegen jihadisten zijn fenomenaal hoog. Door de automatisering en 3D-technologie  krijgen we een steeds grotere massa werklozen en economisch gezien volstrekt nutteloze mensen. Nederland en Duitsland zijn voorlopig de uitzonderingen die de regel bevestigen. De kosten van de gevolgen van de klimaatverandering zijn niet te overzien.

De massa-immigratie is onbeheersbaar dankzij de onmacht van de EU. De EU weet op dit moment niets anders te verzinnen dan het omkopen van corrupte regimes in Afrika, waarbij het aldaar oprichten van centra voor asielaanvragers als grap gezien moet worden. Je hoeft geen onheilsprofeet te zijn om daar zorgen over te hebben. We zitten in een explosieve toestand.

Massa begeesteren door ideaal

Met een drastische breuk bedoel ik dat prioriteit moet worden gegeven aan een politiek waarbij geweld niet moet worden gebruikt. Dat kan alleen als de massa begeesterd wordt door een ideaal. Als we samen met de Europese moslims een gigantische inspanning doen om vrede, welzijn en welvaart in het Midden-Oosten en Afrika te realiseren, blijft er geen tijd en energie meer over om met elkaar ruzie te maken. Misschien een naïeve gedachte, maar er is geen andere uitweg om vreselijke ellende te voorkomen.

Vandaar mijn oproep aan de moslims: verenigt u en maak van de islamitische landen een paradijs.

________________________________________________________________

Mijn commentaar:

Juliaan vd Acker is orthopedagoog en probeert de problematiek van uit zijn vak aan te pakken, zie http://www.ministrando.org/about/
Hopeloos, want de islamisering is een geestelijke zaak, moslims zijn gehersenspoeld door de satanische geest in de islam, volgen als groot voorbeeld de “profeet” Mohammed”, die volgens de islambronnen polygamist, pedofiel, moordenaar, leugenaar en verkrachter was.
De enige oplossing is, dat moslims besluiten hun walgelijke religie/politiek af te zweren en op zoek gaan naar wat beters.
Bijv. https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Maar Gilles Kepel weet als insider uitstekend waar hij het over heeft, daarom heb ik dit artikel met dank overgenomen.

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

5 Responses to Zeer deskundige moslim vertelt de waarheid over de islam !

 1. Shalom Ben;
  Uw laatste alinea is een correcte oproep aan de muslims.
  Of zij deze (massaal) positief zullen beantwoorden; moet worden afgewacht.
  Echter, ieder ziel die voor JaHshuah ha Massiach wordt gewonnen, is uiterst kostbaar en belangrijk.
  Shavuah Tov.

  • Dag Pieter,
   Hoe gaat het met je? is er nog een beetje gemeente in je buurt, waar je heen kan gaan? Hoor het graag, mensen vragen me vaak, waar ze terecht kunnen en ik ken in heel Nederland geen gemeente, waar ik ze met goed fatsoen naar kan verwijzen.
   Pas weer een “messiaanse gemeente” van start, ik dacht Veenendaal, nazaten van Bnei Avram in A’foort als leiding, die vragen dan PKN dominee Jaap de Vreugd als spreker.
   Zoals je weet, belijdt de PKN dat de koranallah “dezelfde” God is als JHWH en Chr.v Israel, de club van Jaap, is van mening dat ze Joden het evangelie niet moeten verkondigen.
   Dus weer half werk daar in Veenendaal en verder zwijgen de zgn.”messiaanse gemeentes” in alle talen op hun websites over de islam.
   Shalom, ook aan je vrouw,
   Ben

 2. De klimaatverandering is 1 van de grootste volksverlakkerij van de 21ste eeuw. Op de site bijbels optiek wordt hier uitgebreid op in gegaan. Ook worden er bewijzen neer gelegd waarom dat zo is. Maar helaas is deze site niet meer bereikbaar. De linkse fascisten willen niet dat dit bekend wordt gemaakt. Wat de islam betreft, is het een heidense ideologie. Christendom is liefde, islam is haat, dat betekend bloedvergieten.
  https://www.youtube.com/watch?v=g6g6_6AEj1Y

 3. Op 29 september 2017 @ 20:59 schreef jan van der m.

  Beantwoorden

  Slalom ben, het is 1 grote chaos. Na het verdiepen in de islam ben ik erachter gekomen dat het niet hetzelfde is als de god van de bijbel. Het valt mij op hoe lauw het onderwijs in veel kerken is. Ik kan het haast niet meer een messias aanbidden met lang haar en blauwe ogen. Evenals dat wat is een christen en wie is de de christus? Niet Jezus zoals verteld in de kerken . Wel de Jezus de joodse messias. Het gaat mij tegenstaan ook in de messiaanse beweging zie je dat velen het spoor bijster zijn als niet jood zich laten besnijden en allerlei menselijke regels op hun schouders nemen uit de rabbijnse traditie. Ook ik voel mij jood maar ben het niet. Kan niet anders dan door de joodse Jezus die ik aangenomen heb als mijn verlosser. Eigenlijk ben ik ook alle theogische vraag stukken zat die er spelen. Het wordt slechter en slechter het is een kwestie van tijd voordat wij ook vervolgd zullen worden. Er word nooit gesproken over seksuele onreinheid, bijna nooit over Israël, weinig over de tijd waarin wij leven ontrent b ijbelse profetieën, nooit over Gods feesten, nooit over torah, nooit over sabbat dit allemaal in de kerk. En de messiaanse beweging? Daarin zie je ook vele splitsingen door ruzies etc. Wat mij tegenstaat uus de wereld die overal binnenkomt. Je hoeft mij niet te vertellen wat het occultisme of wat dan ook. Heb mij ook in elke religie verdiept. Ik ben het zat. Ook ben ik de maatschappij en alle wereldse aftreksels zat. Bah bah. Jesjoea kom kom spoedig.

  • Dag Jan,
   Ik begrijp goed wat je bedoelt, helemaal eens.De vraag blijft wat we dan wel kunnen doen, afgezien van het uiteindelijke antwoord, dat het geweldig is als JHWH verschijnt in de gestalte van Yeshua, liefst vandaag nog.
   Ik blijf bezig om te bidden en te zoeken naar mensen, die als Geestverwant willen voortgaan tot Zijn komst en het is steeds weer een wonder als ik er 1 tegenkom.
   Dus bid mee, bel es op, mocht je in de buurt wonen, kunnen we verder praten onder 4 ogen.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*