Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

ca. 60 mensen vermoord, 500 gewonden, islam ? update!

Report: ‘Samir al-Hajib,’ shooter from Las Vegas

According to an unofficial report from Reshet Bet, the Las Vegas shooter’s name is Samir al-Hajib.

He is an American who converted to Islam at the age of 30 and lives in Las Vegas.

(http://www.israelnationalnews.com/News/Flash.aspx/399561  )

_______________________________________________________

Naar bovenstaand artikel werd verwezen in een reactie op het volgende artikel:
https://ejbron.wordpress.com/2017/10/02/las-vegas-dader-gewoon-kutmoslim/

Zie ook het verslag met reacties op
http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/10/Dodelijkste-schietpartij-in-VS-ooit-eist-meer-dan-50-mensenlevens

Opmerkelijk dat  er hier en daar gesteld wordt dat de vriendin van de moordenaar moslima was, maar de FBI riep al zeer snel dat zij niets met de zaak te maken heeft.
Maar zie citaat uit
https://www.pzc.nl/buitenland/live-dodental-las-vegas-loopt-op-tot-59-ruim-500-gewonden~ab8eb6cc/

18:12 uur: In een persconferentie laat politiesheriff Joe Lombardo weten dat Paddock de geweren zelf naar zijn kamer meegenomen heeft. Hij was een onbekende bij de autoriteiten. Zijn vriendin, Marylou Danley, die zich op het moment in het buitenland bevindt, zal worden gehoord als ze terug is.

Hoogst merkwaardig, dat de FBI enkele uren na de moordpartij al weet dat M.Danley, vriendin van de moordenaar, niets met de zaak te maken heeft, terwijl ze in het buitenland zit en pas  zal worden gehoord als ze terug is.
Ook berichten, dat de moordenaar  al enige tijd  zich tot de islam heeft bekeerd, worden niet  overal vermeld, maar wel op het Belgische nieuwsjournaal.

Als er aanslagen zijn, moordpartijen dus, dan is het meestal een moslim, die  de koran in praktijk brengt en de “ongelovigen” uitmoordt.
Dan heet het “terreur” in de media, maar dan is het dus islamterreur en dat wordt er als het even kan niet bij gezegd, we zouden es ongerust kunnen worden als bevolking, met ruim 1 miljoen  moslims in ons midden.

Dus alle moeite wordt gedaan om  de motivatie van dit beest vooral niet uit de islam te laten blijken te zijn, het is weer es “een lonely woolf”,die gestoord was.
Hij was in elk geval goed in staat zich zo voor te bereiden , dat hij met  10 geweren/mitrailleurs dagen vooraf een hotelkamer regelde en van de 31 ste verdieping op ongewapenden mensen ging schieten.
Dan ben je dus goed georganiseerd, dan heb je een plan, moord met voorbedachte rade en dat  doe je vanuit een bepaalde motivatie.

Helaas kan hij het niet na vertellen, zelfmoord? Of tijdig dood geschoten door de politie, die de hotelkamerdeur opblies om binnen te komen.
En toen…..?

Hoe kan het zijn dat in Israelische media wel de moslimnaam bekend is van deze moordenaar? Na bekering  verandert men nog wel es van naam, dus dan wordt Stephen Paddock zo maar Samir al Jahib.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Update: http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/10/Waarom-de-officile-mediaversie-van-aanslag-Las-Vegas-louter-nepnieuws-is

http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/10/28-jarige-ooggetuige-meerdere-schutters-aanslag-Las-Vegas-plotseling-overleden

Navigeer naar andere artikelen

10 Responses to ca. 60 mensen vermoord, 500 gewonden, islam ? update!

 1. Er kan uiteraard nog niet veel met stelligheid gezegd worden. Maar er staan zoals hierboven geschetst wel een aantal signalen op rood (islam). Zo is het ook veelbetekenend dat de aanslag In Las Vegas (gokcentrum) plaats vindt. Naast het random geweld heeft de ‘religie van de vrede’ het vaker gemunt op in hun ogen verwerpelijke plaatsen: homobar in Orlando, theater in Bataclan, een kerstmarkt in Berlijn, Nice.

  • Hi Wim, inderdaad typisch “des moslims”, om met geweld deze foute zaken uit te bannen, ipv zelf het goede morele voorbeeld te geven en van uit hun “geweldige religie van vrede” aan het “westen” de praktijk voor te leven en in gesprek ons de “goede islamweg te vertellen”.
   Maar hypocriet als ze zijn leven ze zich aan alle kanten even immoreel uit.
   Inmiddels zijn er berichten, dat de moordenaar al sinds zijn 30 e moslim is en zijn vrouw zou ook moslima zijn, maar als dat zo is, houdt de overheid , ook in de USA, die feiten graag weg.
   Shalom,
   Ben

 2. “Als dat zo is, houdt de overheid , ook in de USA, die feiten graag weg.” Helemaal waar. En zo ontstaat er een DDR-achtige sfeer met een door de overheid gewenste en door de media gepropageerde werkelijkheid en één zoals dagelijks met de eigen ogen en oren wordt waargenomen.
  Soms ligt het manipuleren van de werkelijkheid er duimendik bovenop zoals bij de ‘auto’ (zelfsturend?) die in Amsterdam op mensen inreed. Soms wordt iets gewoon weggemoffeld. Wie vraagt er bijvoorbeeld nog naar wat er nu echt gebeurd is met dat vermoorde meisje uit Bunschoten en wat de rol van die jongen uit ‘s-Hertogenbosch was? Ernstig!

 3. Nog informatie waaruit blijkt dat hij moslim is kan nergens iets vinden behalve op een paar rare sites

 4. Xandernieuws is niet echt een betrouwbaar site ze nemen alles over van infowars van alex jones en dat is echt een aluhoedje 1 ste klas
  Maar ik kan nergens bewijs vinden dat hij moslim is zelfs niet op breitbart alleen had ik via u site het gerucht gehoord dus dacht ik dat.ik bewijs zo vinden niet een doorverwijzing

 5. Op 5 oktober 2017 @ 21:15 schreef Pieter A Meijer

  Beantwoorden

  Shalom chaverim;
  De foto’s bekeken hebbende, kom ik tot de ontdekking, dat er op meerdere floors van de getoonde gevel; vensterglas was verwijdert.
  Daar wijzen allerlei lieden naar.
  Tevens is opmerkelijk, dat er wapens zijn die ineens? in enkele seconden worden leeg geknald. Is overigens niets bijzonders; want de vroegere UZI hoefde men maar met de kolf tegen de straat te stoten; en het ding liet alle kogels “vliegen”. Ook de trekker vast houden veroorzaakte een leeg magazijn.
  Tot later.

 6. Ik heb r geen verklaring voor
  Nergens is bekend dat hij moslim was
  Was niet bekend bij justitie
  Was niet bekend als psychisch niet in orde dus is nu alleen gissen
  Maar wat me wel opvalt is dat r teveel slachtpartyen daar in de vs zijn waarin doorsnee laat ik het zo zeggen witte mannen bij betrokken zijn

  • HI Shom,
   Wat vind je van de uitleg “false flag”, een onschuldige blanke man framen in een hotelkamer met 23 wapens en dan doodschieten onder het mom van “hij heeft zelfmoord gepleegd”,om zo de ontwapening van de Amerikaanse burgers te bevorderen?
   Te gek voor woorden? 9/11 was volgens velen ook zo’n verhaal: laat een groepje moslims oogluikend toe om jihad te plegen en bevorder dat, dat geeft 3000 doden en dan hebben we een casus belli, we vallen Irak binnen.
   Shalom,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*