Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Tora-Yeshua gemeentes : net als de Handelingengemeente !

We zijn een soort internetgemeente en bovendien: als er na persoonlijk contact mensen zijn, die samen van uit de Bijbel willen ontdekken, hoe je als Bijbelse gelovige Yeshua navolgt, dan kan zo’n groepje  worden gevormd.
We hebben dat de afgelopen 10 jaar op diverse plaatsen in het hele land gedaan en individueel hebben mensen daar de zegen van ervaren.
Start okt. 2009 in Amersfoort, vervolgens Purmerend, Zaandam  op 2 plekken, Opperdoes, Kaatsheuvel, Heerhugowaard, Den Helder, Sneek, Zwolle, Kampen, Goes als laatste poging in 2015, elke maand van jan. t/m aug.
Tot langdurige, structurele gemeentevorming is het nergens gekomen, omdat er helaas onvoldoende mensen bereid bleken om  op basis van oprechte bekering en doop Yeshua te volgen in de Torapraktijk en ontmaskering van de duisternis (islam, RK kerk, NWO , e.d.)
Daarom beginnen we nu nog meer dan voorheen met persoonlijk contact, waarin we elkaar leren kennen en als kennissen/ Geestverwanten op weg gaan met ontmoetingen op shabbath in de kleine groep.
Geen lidmaatschap, geen kosten, geen verplichtingen, samen ontdekken wat de Bijbel leert en dat praktisch invullen naarmate men daar zelf voor kiest.
Ook dat was in het verleden zo, het verschil is dat we nu het doel van gemeentevorming los laten en meer persoonlijk gericht bezig willen zijn.
Mocht daar een gemeente uit groeien, dan is dat prima, maar als mensen blijven voortgaan in een persoonlijke geloofsverdieping,  dan is dat ook al zeer de moeite waard.

Als u meer van deze opzet wil weten, bel of mail even, dan gaan we ontdekken hoe we het praktisch in kunnen gaan vullen.

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)
benjackok@gmail.com
06-39696349

Comments are closed.