Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Heftige vervolging van christenen door Chineese overheid !

Zie  https://doorbraak.be/kerken-minder-doden-meer-aanvallen/

De groei in aanvallen heeft hoofdzakelijk te maken met acties van de Chinese overheid tegen de kerken in het land. In 2019 werden maar liefst 5.576 kerken in China gesloten, vernield of met de grond gelijkgemaakt en 1000 christenen zonder rechtszaak gevangen gezet.

Op de lijst van landen van vervolgde christenen staat China op nr. 23 van de ergste 50 landen,  wat overigens bijna allemaal islamlanden zijn, naast de 3 communistische zoals Noord-Korea, al  jaren op 1 , China en Rusland.
Dat is het gevolg van totalitaire systemen, zoals communisme, islam en nazisme.
De NWO is bezig zich ook zo te ontwikkelen en net als de EU, kritische artikelen worden ingeperkt, samen verplicht geloven in een grote leider of ideaal,  nazisme is als staat 75 jaar weg, het IS kalifaat is officieel weg, het vervolg is in ontwikkeling.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*