Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Hoogtepunt van de Hizb ut Tahrir conferentie A’dam 3 juli, met goedkeuring van Minister Opstelten en Burgemeester van der Laan

Tijdens het overdenken van het kalifaat in Amsterdam, Nederland, Europa, wereldwijd steeg het enthousiasme tot ongekende hoogte, zoals u als lezer begrijpt.

Met dank aan degene, die de opnames maakte en onze editor, kunt u het hoogtepunt van de HuT kalifaat conferentie meemaken en u aanmelden als lid van HuT.

We werden niet toegelaten, ondanks eerdere beloftes en het debat wat stadsdeel Amsterdam-West 10 dagen later zou laten plaats vinden met mij, Okay Pala (HuT) en anderen werd afgelast.

Dus wat een verrassing, deze video te mogen zien. Dan hebben we toch enig idee, wat we met HuT in huis halen.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr.pastor)
tora-yeshua.nl

Navigeer naar andere artikelen

41 Responses to Hoogtepunt van de Hizb ut Tahrir conferentie A’dam 3 juli, met goedkeuring van Minister Opstelten en Burgemeester van der Laan

 1. Hi Ben, hier nog meer video’s en foto’s van HUT-conferentie

  http://www.khilafahconferentie.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=82&Itemid=145

  • of zijn dit beelden van de vorige conferentie? het lijkt ook zo op elkaar…heb dus even gekeken op http://www.khilafahconferentie.nl/

   in ‘galerij’ bovenaan de link staan deze video’s en foto’s

   • Dit zijn beelden van de conferentie van 3 juli, hier was ik ook bij en ik herken hier en daar wat beelden en ook de mensen die hier spraken. Ik heb ook een link naar de HuT zodat ik ook af en toe kan kijken wat men uitvreet. Af en toe stuur ik een mail naar de heer Pala met vragen. Kan hij zien dat ook wij meekijken naar zijn site. Misschien wordt hij hierdoor iets voorzichtiger?

    • hi Paul,het zijn dus beelden van 3 Juli,daar wordt ook naar verwezen op de HUT site,hoewel de beelden niet veel zullen verschillen van de vorige conferentie op 25 juni…’t is één pot nat,de kracht van de herhaling!

     Okay Pala voorzichtiger? hij is heel transparant en heeft niets te verbergen en kán dat ook niet!

 2. Hoi Ben,
  Ik zie een paar zwarte jihad vlaggen in het filmpje en deze vlag kunnen wij ( ongelovigen d.w.z. niet moslims ) beschouwen als een directe oorlogsverklaring. Walgelijk om dit in Nederland te moeten zien. Ik zal de link van een video toevoegen waarop deze zwarte jihad vlag nog meer te zien is zodat een ieder een idee kan krijgen waar deze vlag voor staat en bij wat voor gruwelijkheden deze vlag als decor diende.
  Met vriendelijke groeten, Remko

  http://www.youtube.com/watch?v=vX-rRMMRfLg

 3. Op 14 juli 2011 @ 20:51 schreef dokter snuggles

  Beantwoorden

  Maar wat roepen ze nu???

  SESAMSTRAAT NAAR HALF 7?

  Ik ben wel benieuwd.

 4. Hier was ik niet meer bij omdat ik in de pauze weggegaan ben. Voor de pauze hoorde ik ook al menige kreet van iemand die dan overgenomen werd door de gehele zaal. Kunnen jullie je voorstellen dat ik hier koud van werd en dat mijn haren recht overeind gingen staan? De meeste protestanten en katholieken zitten op zondag gezellig in hun kerken en steken hun kop in het zand als de welbekende struisvogel! Ze horen niet en zien niet! Hoe kunnen wij ons hier tegen weren als we niet ons eigen geluid laten horen? Nu zijn we nog in de meerderheid in Nederland. Over 25 jaar zijn zij in de meerderheid als wij niet uitkijken. Als zij eenmaal de meerderheid hebben en ook politiek actief zijn in de gemeenten en de 2e en 1e kamer, dan kunnen zij ons democratisch dwingen om het kalifaat en de sharia in te voeren en kunnen wij 5 keer per dag naar Mekka gaan bidden en worden de vrouwen onderdrukt en zijn een islamitisch land geworden. Ik zal mij hier tot het uiterste tegen verzetten want dit is mijn vaderland en dat wil ik niet islamitisch zien worden. Want dan mag ik mijn eigen geloof niet meer belijden en waar blijven we dan?

  Deze vragen heb ik ook aan de heer Okay Pala gesteld maar hij zei tegen mij: “kijk maar naar de opname van AT-5 waar ik de Nederlandse burger gerust stel”. Hier zegt hij echter niets dat mij gerust stelt!!! Sterker nog: zijn glimlach maakt mij bang.
  Dit was op 3 juli jl.

  Shalom,

  Paul Jansen

  • Op 22 augustus 2015 @ 01:01 schreef g.noordzij

   Beantwoorden

   beste Paul.ik roep al heel lang..

   laten wij deze DIEREN uit ons land zetten..

   niet meer poletiek correct..maar echt opruimen dit ongedierte

   • Dag G.noordzij,
    Moslims zijn mensen ! Maar wel mensen met een “license to kill”, met een vergunning van de koranAllah en Mohammed om alle niet-moslims uit te moorden en dat is duivels gedrag, geen dierlijk gedrag.
    Dieren doen dat niet, die laten andere dieren in hun waarde en doden alleen als roofdieren om te eten, ze moorden niet om te moorden, moslims mogen moorden om het alleenrecht op denken en geloven te verkrijgen, wereldwijd.
    Gelukkig doen ze dat niet allemaal, maar die dat niet doen, steunen door niet te protesteren de ware moslims, die doen wat de koran gebiedt.
    En dat allemaal dankzij de criminele elite, die ons land bestuurt: politici, koningshuis, gesteund door de stilzwijgende kerken en synagoges.
    Onze Tora-Yeshua gemeente is de enige geloofsgemeenschap, die de islam ontmaskert en moslims tegelijk het evangelie aanbiedt.
    Kun je iets van jezelf vertellen, heb jij een geloofsleven of levensfilosofie, waarin een antwoord wordt gegevenven op de islamellende?
    Shalom
    Ben

 5. Wat een eng volk zeg…

 6. Er is een imam in ieder bataljon, maar dit is de enige divisie van dit type. Het katholieke priestergespuis bestaat bij mij niet. In dit geval heb ik in ieder bataljon een imam die als directeur dient om de ideologische vorming van de Bosniërs en de Albanezen te verzekeren. Ik heb er baat bij dat zij zeer gelovig zijn”.Dit is een citaat uit de speech van SS-commandant Himmler in oktober 1943. De SS gebruikt de islam als wapen en als werktuig. De Amerikanen doen vandaag de dag niet anders dan beproefde SS-tactieken aanwenden om hun hegemonistische ambities te vervullen. http://sz2604-max.blogspot.com/2011/07/servische-president-boris-tadic-en.html

  • Beste Max, graag hoor ik wat meer van je, ik heb je blog bezocht, de info over het leed wat moslims de Serviers aandeden is verschrikkelijk en totaal onbekend.
   Ik weet er helaas ook weinig van, dus hoor graag meer.
   Vooral over het belang, wat de USA er blijkbaar bij had, om de moslims aan de overwinning te helpen. Samen met Eurabie en de komende NWO is dat natuurlijk geen toeval, maar beleid.
   Beleid van wie? Dat dienen we te ontmaskeren, dus als je een handje kunt helpen graag.
   Ik las een buitengewoon verhelderend artikel op http://www.artikel7.nu/?p=63449 , graag jouw mening en die van andere meelezers.
   Shabbath shalom,
   Ben

   • even over het filmpje en wat er persoonlijk zie en ervaar wat daar gebeurt…hoogtepunt?die mensen zijn in extase,opgezweept en het maakt niet eens uit waar het over zou gaan,iedere ‘formule’zou werken,het is nl niets anders dan opgeklopte lucht.ik heb te doen met die mensen in de zaal,die snakken naar een ‘betere’samenleving in Nederland,is het hier zo slecht dan? wacht maar tot er een kalifaat komt dan piep je wel anders,YHWH verhoede het!

    @Paul Jansen,ik kan me absoluut voorstellen dat je er koud van werd en ik wil er daarom ook de volgende keer bijzijn,bij leven en welzijn,zoals daar op emoties en gevoel gespeeld wordt….en dan te bedenken dat HUT via de ‘intellectuele ‘weg hun systeem wil doordrukken

    shalom,
    Parel

    Shabbat shalom

 7. hizb ut tharir; the solution or the problem?

  http://www.southasiaanalysis.org/%5Cpapers16%5Cpaper1559.html

 8. Persoonlijk deed die ‘hysterie’ in die zaal mij niets.
  Het gaat immers nergens over.
  Ik was op die dag tijdens het congres eerder vervuld met medelijden.
  Ik sta versteld hoe mensen met zoveel achterlijkheid zó serieus om kunnen gaan.
  Hoe blind mensen kunnen zijn.
  En vanwege de vreselijke gebondenheid van deze al deze personen die met deze verschrikkelijke onzin bezig zijn, er hun levenswerk van maken, er dag in dag uit zich mee bezighouden. Ook al die zielige onderdrukte ingebonden vrouwen, die amper beseffen waar het over gaat.
  Wat mij wèl verbolgen maakt is dat onze regering deze onzin/ramp
  (niet) serieus neemt en doet alsof er niets aan de hand is, terwijl je om je heen steeds meer islam ziet en hoort.
  + dat ze intussen maar doorgaan met ons de mond volledig te snoeren.
  Zèg per ongeluk eens iets over de islam, wat hun niet zint, want mijns inziens onmogelijk is vanwege de total nonsens in itself!

  cornelia

  • Heel goed Cornelia, met misleide moslims kun je nog meelijden hebben, zover ze het echt niet door hebben althans.
   Maar met een overheid en kerkleiders, die het heel goed weten en bewust de boel misleiden , daar is het wel mee over. Landverraders en niets anders.
   Shalom,
   Ben

 9. 15 juli 2011 / 14:47 @Ben:beste Ben,Washington financiert etnische oorlog als middel om een breder geopolitiek, strategisch en economisch doel te bewerkstelligen en gebruikt daarvoor het UCK/Kosovo islamitische extremisten en Mujahideen huurlingen uit het Midden-Oosten in Bosnië. Dankzij NAVO wonen er, na velen eeuwen, vrijwel geen Serviers meer in Kroatie, in West-Bosnie, in Kosovo.Izetbegovich, leider van de Bosnische moslims, werd gezien in Nederland als een held. Ook al wilde hij een moslimstaat stichten en alle andersgelovigen uitroeien. Hier kan je zien waarom de Serviers reageerden:http://globalresearch.ca/articles/DCH109A.html http://www.wsws.org/articles/1999/apr1999/kla-a10.shtml http://www.balkanstudies.org/articles/jihadist-green-corridor-balkans http://sz2604-max.blogspot.com/2011/06/radicale-islam-op-balkan.html

 10. Beste Ben,twee volkeren (Joods en Servisch) altijd gehad hebben de speciale band.Omdat wij/ik ben een Servische/ allebei zwaar hebben geleden tijdens de Tweede Wereldoorlog in de concentratiekampen en omdat wij tegen dezelfde vijand vechten,vroeger en nu weer. Strijd om Kosovo en Palestina/Israël is het dezelfde strijd. Israël/Palestina en Kosovo zijn  eeuwenlang/altijd geweest/ de Servische en de Israëlische grondgebied. Islamisten zijn erin geslaagd om Kosovo te stelen,maar, de strijd voor Israël is nog steeds gaande.Ook Europa is uiteindelijk aan de beurt, al zal het nog even duren voor dat wij ook onze “Tahirplein krijgen””.

  • Bizar Max, ik heb de link even in vogelvlucht bekeken, doe dat later uitvoeriger. Maar de vraag blijft hoe e.e.a. verder in elkaar zit, of er een NWO achter zit, die dit aanwijsbaar ontwiikkeld.
   Heb je dit gelezen en wat is jouw idee er van? http://www.artikel7.nu/?p=63449
   Shabbath shalom,
   Ben

   • Op 17 juli 2011 @ 16:40 schreef Abranna

    Beantwoorden

    Ben, het Bilderberg verhaal van William Cooper wat ik hieronder geplaatst heb past helemaal in het artikel van jouw link. Om het nog veel duidelijke te maken geef ik nog een kleine aanvulling daarop, waarmee een deel van de vraag van Max mischien ook beantwoord wordt.

    ´Bekentenissen van een economische huurmoordenaar´ is een boek van John Perkins.
    http://www.globalinfo.nl/Nieuws/boek-economische-huurmoordenaar-vertaald.html

    http://www.ncpn.nl/archief/2008/04/zimbabwe.htm

    Lees dit gegeven eens icm het volgende:

    Hier is nog een belangrijke aanvulling uit het boek van William Cooper: ´Behold a Pale Horse´:

    Blz 39-42
    Voordat Bilderberg van start kon gaan is er heel wat (voor)arbeid verricht. Mensen in machtige posities (THE COUNSEL OF FOREINGN RELATIONS) hebben van de strategische en tactische methoden van WO II geleerd en konden de opgedane kennis gebruiken voor social engeneering. Alleen, social engeneering (de analyse en automatisering van een samenleving) heeft een onderlinge afhankelijkheid nodig (correlatie) van grote hoeveelheden constant veranderende informatie (data). Dus waren de WO II methoden niet toereikend.
    De elektrische computer, de lineaire programmering en de transistor waren de drie belangrijkste uitvindingen die ze nodig hadden. Daardoor(mee) konden ze een samenleving controleren met één druk op de knop.
     
    THE ROCKEFELLER FOUNDATION steunde financieel HARVARD COLLEGE en daarmee het HARVARD ECONOMIE RESEARCH PROJECT voor de studie van de Amerikaanse economie. Een jaar later voegde THE UNITED STATES AIRFORCE zich hierbij.
     
    In 1952 was er een hoog niveau meeting van THE ELITE (Illuminatie) om de volgende fase van social operations research te bepalen. De Quiet War machine stond in de startblokken.

    Het issue van primaire Energie Wetenschappen had de hoogste prioriteit.
    Energie is de sleutel van alle activiteiten op aarde. Natuurwetenschap is een studie van de bronnen en controle van natuurlijke energie en de sociale wetenschap, theoretisch uitgedrukt in Economie, is de studie van de bronnen en controle van de sociale energie.
    Beide zijn boekhoudsystemen: wiskunde. Conclusie: wiskunde is een primaire energiewetenschap.
    En de boekhouder kan de Koning zijn als het publiek onwetend wordt gehouden over de methode van boekhouden.

    Bij alle wetenschappen gaat het om middelen en controle (means and ends). HET DOEL RECHTVAARDIGD ALTIJD DE MIDDELEN.
    De vraag is dan: wie heeft er baat bij?

    “Give me control over a nations currency, and I care not who makes its laws.
    Uitspraak van Mayer Amschel Rotschild (1743-1812)

    Mayer ontdekte de missing link:
    Economische inductie.
    Pas in de vorige eeuw kon dit handen en voeten gegeven worden.
     
    In de studie naar energie systemen zijn er altijd drie elementaire concepten:
    1.In de wetenschap van fysieke mechanica is potentiële energie: elasticiteit versus rigiditeit (een veer).
    In de elektronische wetenschap is potentiële energie opgeslagen in een condensator ipv een veer. Dit heet dan capaciteit.
    2.In de wetenschap van fysieke mechanica is kinetische energie: inertie/massa, bv een vliegwiel in beweging.
    In de Elektronische wetenschap is kinetische energie opgeslagen in een inductor (magnetisch veld) ipv massa. Dit heet inductie ipv inertie.
    3.In de wetenschap van de fysieke mechanica is energieverlies weerstand, waardoor bv een lamp warm wordt.
    In de Elektronische wetenschap is verlies van energie: resistor of conductor met wederzijdse afhnkelijkheid. Resistor is meer frictie en een conductor datgene wat de energie vervoert zoals de (elektrische) draden.

    In de economie zijn deze drie energieconcepten geassocieerd met :
    1.Economische Capacitance — Kapitaal (geld, stock/inventaris, investeringen in gebouwen and duurzame goederen enz.)
    2.Economische conductance/geleiding — Goederen (produktie flow coefficienten)
    3.Economische Inductie — Diensten (de invloed van de populatie van de industrie op de prestaties/output)

    blz 42:
    Mr Rotschilds energydiscovery:
    What Mr. Rothschild had discovered was the basic principle of power influence, and control over people as applied to economics. That principle is “when you assume the appearence of power, people soon give it to you”. Mr. Rotschild had discovered that currency or deposit loan accounts had the required appearance of power that could be used to INDUCE PEOPLE (inductance, with people corresponding to a magnetic field) into surrendering their real wealth in exchange for a promise of greater wealtyh (instead of real compensation).

    Voeg daar dan nog het hele Moslimgebeuren bij en het verhaal is compleet. Toch?

    Als je dit in het plaatje zet van John Perkins zijn verhaal kan je de punten wel verbinden.
    Als je dit plaatje neerzet in het verhaal van Johannes op Patmos: Openbaring van Johannes (Bijbel) kan je de grote lijnen ook verbinden.

 11. 15 juli 2011 / 22:48 @Ben:Beste Ben,Overal in de VS schieten moskeeën als paddenstoelen uit de grond,  Moslims in het Midden-Oosten zien Obama/vroeger Bill Clinton/ al als een van hen.Hierdoor groeit de vrees bij Israëli’s dat de Amerikaanse leider hen uitverkoopt.In een uitzending voor de verkiezingen van 2008 beweerden de Saoedi’s dat “we een moslim in het Witte Huis krijgen.”En in een andere Saoedische uitzending: “Obama’s taak is een einde te maken aan de sjiitische dreiging [Iran] en de joodse dreiging [Israël]. En als hij dat niet kan, moet hij zijn koffers pakken en weggaan.” Amerika is altijd een joods-christelijke natie geweest, maar dat is in ieder geval demografisch niet meer waar. Terwijl er meer dan 250 miljoen Christenen in de VS wonen, worden de 6 miljoen Joden nu in aantal overtroffen door de in totaal ongeveer 20 miljoen Moslims, (9 miljoen Iraniërs die vluchtten na de val van de Sjah, 7 miljoen Arabieren en meer dan 3 miljoen zwarte Moslims, en verder Moslims uit Somalië en het voormalige Joegoslavië).Numeriek zijn de Joden zijn nu de derde of vierde groep,samen met de Hindoes, waarvan er in de VS ongeveer evenveel zijn als Joden. Volgens de inauguratie toespraak van Obama is Amerika een “Christelijk, Islamitisch, Joods en Hindoe” land. Numeriek heeft hij gelijk. Tot zover het Joods-Christelijke Amerika. Europa en Amerika zijn sterk afhankelijk van de Arabische landen voor olie-import en wapenverkoop.Europa vertroetelt de Palestijnen en demoniseert Israël om zich van zijn schuld aan de Holocaust te bevrijden.Sommige landen staan zelfs openlijk vijandig tegenover de Joodse staat.Verder speelt natuurlijk de aanzienlijke moslimpopulatie in Europa een belangrijke rol.Racistisch geweld, antisemitisme en discriminatie zijn binnen de Europese Unie nog altijd aan de orde van de dag en de meeste lidstaten treden hier onvoldoende tegen op.Zodra de Joden op proberen te komen voor hun rechten wordt er direct verwezen naar “de macht van de Joodse Lobby”. Door de propaganda door radicale islamitische organisaties zien jongeren en linkse activisten de Jood als “een symbool van het kwaad dat bestreden moet worden”.Wie een beetje op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen de islam weet dat veel moslims er nazistische en fascistische ideeën op nahouden. In heilige boeken zoals de Koran worden Joden op allerlei manier vernederd.De radicale Islam, eveneens bekend onder de naam Islamo-fascisme, heeft dezelfde “voordelen” als de Nazi’s in het Duitsland van de jaren 30. De dolende, verwarde en vernederde moslims grijpen net als de Nazi’s naar ideologie en mythologie,de Nazi’s hun Arische ras, de moslims hun Heilige Oorlog.Ik zie geen enkel verschil tussen de Jodenhaat in Europa en de Jodenhaat in Palestina.De Palestijnse strijd is ook veel meer dan alleen maar een gevecht om land. Het is een strijd die gebaseerd is op Jodenhaat.Moslims in het Midden-Oosten willen nu hetzelfde bereiken als Europese christenen in de afgelopen eeuwen: joden beroven van hun recht om te bestaan.

  • Helemaal eens Max en ik heb je link over Kosovo gelezen. De vraag die ik nog over houd is:”waarom wil de USA ism. de EU, de islam zo bevorderen? En welke rol moeten we China, Rusland en India toekennen in dit hele spel?
   M.i. een toewerken naar de NWO, aangestuurd door de samenwerkende netwerken, zie de link die ik noemde. Zet maar es “Mohbama” in de zoekmachine op deze site.
   Wat me verbaasd, is dat men toch steeds in de illusie blijft geloven, om tot een maakbare wereld te kunnen komen. En hoe men dat dan denkt te kunnen bereiken, realistisch gezien.
   Een verklaring is de verleiding naar macht van de verschillende spelers en ook satanische beinvloeding.
   Uiteindelijk heeft onze Vader alles in handen en omdat Hij alles van te voren weet, ons door en door kent, zal e.e.a. zich ook voltrekken langs de lijnen van de Bijbelse profetie.
   We zien uit naar de komst van Yeshua, ha Mashiach ben David als Koning te Yerushalayim.
   Shabbath shalom,
   Ben

 12. Op 16 juli 2011 @ 17:32 schreef Abranna

  Beantwoorden

  Hai Ben, Milton William Cooper heeft een boekje opengedaan over Bilderberg en haar (zijn?) intenties. Hij is uiteindelijk vermoord.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Milton_William_Cooper

  In zijn boek: “Behold a pale horse” schrijft hij op blz 36/37:

  ´The Illuminati´s declaration of War upon the people of America…. I read Top Secret documents wich explained that “Silent Weapons for Quiet Wars” is the doctrine adopted by the Policy Committee of the Bilderberg Group during its first known meeting in 1954. A copy found in 1969 was in the possession if Naval Inteligence.

  The following ducument is dated 1979…..

  TOP SECRET
  SILENT WEAPONS FOR QUIET WARS
  An introductory programming manual.
  Operations Research
  Technical Manual
  TM/SW7905.1

  WELCOME ABOARD
  This publication marks the 25th anniversary of the Third World War, called the “Quiet War”, being conducted using subjective biological warfare with “silent Weapons.”
  This book contains an introductory description of this war, its strategies, ans its weaponry.

  SECURITY
  Its patently impossible to discuss social engeneering or the automation of a society, i.e., the engeneering of social automation systems (SILENT WEAPONS) on a NATIONAL or WORLDWIDE SCALE without implying extensive OBJECTIVES of SOCIAL CONTROL and DESTRUCTION OF HUMAN LIFE, i.e., SLAVERY and GENOCIDE.
  This manual is in itself an analog declaration of intent.Such a writing must be SECURED FROM PUBLIC SCRUNITY. Otherwise, it might be recognized as a TECHNICALLY FORMAL DECLARATION OF DOMESTIC WAR. Furthermore, whenever any person or group of persons in a position of great power and WITHOUT FULL KNOWLEDGE and CONSENT OF THE PUBLIC, USES SUCH KNOWLEDGE and METHODOLOGY FOR CONQUEST — it must be understood that A STATE OF DOMESTIC WARFARE EXISTS between said person or group of persons and the public.
  The SOLUTION of today´s PROBLEMS REQUIRES an approach wich is RUTHLESSLY CANDID, with NO AGONIZING OVER RELIGIOUS, MORAL or CULTURAL VALUES.
  YOU have QUALIFIED for this project BECAUSE of your ABILITY to LOOK at HUMAN SOCIETY with COLD OBJECTIVITY, and yet analyze and DISCUSS your OBSERVATIONS and CONCLUSIANS with OTHERS of similar INTELLECTUAL capacity WITHOUT a LOSS of DISCRETION or HUMILITY. Such virtues are exercised in your own best interrest. Do not deviate from them.

  Alle hoofdletters (nadrukken) in de tekst zijn doo William Cooper aangebracht die ik uit respect voor hem heb overgenomen. Het komt zo trouwens nog beter en harder binnen!!

  • Ongelofelijk, je kunt het niet duivelser bedenken, laten we es zien of we hier verdere onderbouwing voor kunnen vinden.
   Het zou me niet verbazen, de duivel is immers de mensenmoordenaar van de beginne? Ontmaskeren dus.
   In vertrouwen op onze Vader, die ons de komende Koning, Yeshua ha Mashiach ben David zal geven.
   Shabbath shalom,
   Ben

   • Op 16 juli 2011 @ 18:30 schreef Abranna

    Beantwoorden

    Amen, zo is het. En nog mogen we voor ze bidden dat ze zich mogen bekeren en gespaard mogen blijven voor de eeuwige duisternis.

 13. Hebben deze lieden niet de Nederlandse wet overtreden?

  • Hi Rene, allemaal vrijheid van meningsuiting, volgens Opstelten en Vd Laan.
   Alleen als Sam van Rooy een verkeerd woord gebruikt, dan is dat weer anders en wordt hij al door de eigen PVV geschorst, wellicht doen de moslima’s em nog een proces aan ook.
   Vreemde wereld wordt het, als “tijden en wet (tora en moadiem) veranderd zijn,maar het komt uiteindelijk goed, dwars door de geboorteweeen komt Yeshua ha Masiach ben David.
   Shalom,
   Ben

 14. 16 juli 2011 / 16:13@ Ben: De vraag die ik nog over houd is:”waarom wil de USA ism. de EU, de islam zo bevorderen?……..}Europa zou geïslamiseerd worden met de hulp van de Amerikanen. http://szrzlj3.blogspot.com/2010/08/8e-eeuw-4.html

  • Hi Max, die olie als oorzaak had ik ook door; je zet het goed op een rijtje.
   Maar hoe zit het dan met landen als China, India, en is Rusland inderdaad zo geweldig goed of doen ze allemaal mee in het spel? De NWO is toch geen privilege van de USA/Mohbama ?
   Shalom,
   Ben

 15. @Ben:Maar hoe zit het dan met landen als China, India, en is Rusland inderdaad zo geweldig goed of doen ze allemaal mee in het spel?……..}}}Beste Ben, Obama is slechts een stroman van het groot-kapitaal.De huidige economische crisis is niet per ongeluk ontstaan, maar werd door deze kleine groep van zeer rijke mensen zorgvuldig gepland. De werkelijke politieke agenda van Obama staat ook niet in het teken van een positieve verandering voor de bevolking, maar de VS verandert nu in snel tempo in een politiestaat. Een deel van de bevolking leeft reeds in bittere armoede.Hoewel Europa politiek wezenlijk anders in elkaar zit dan de VS, willen de Big Bankers, de eigenaren van de grote banken en corporaties, de hele wereld onderwerpen aan hun onmenselijke wetten en hun fascistische gezag. Ook hier zullen dan de sociale voorzieningen, de gezondheidszorg en de pensioenen verdwijnen. In de VS is dat reeds het geval. China [India staat in de schaduw van China] is uitgegroeid tot de tweede grootste economische wereldmacht en profi leert zich meer en meer als opponent van de VS. De kaarten in de wereld liggen er echt anders bij dan tot enkele jaren geleden. VS wil de hegemonie van China af te houden.Van Napoleon tot Hitler heeft Rusland telkens bloedige oorlogen geserveerd gekregen vanuit Europa. Bij ons worden de Amerikanen als de grote bevrijders uit WO II gezien, maar het was wel Rusland dat voor 93% van de Duitse militaire verliezen zorgde en dit ten koste van 25 miljoen Russische slachtoffers.De opofferingen van het Rode Leger in de Tweede Wereldoorlog voorkomen dat Europa nu 1 groot concentratiekamp is.Al die zogenaamd westerse democratieen maken Rusland en Poetin steeds weer zwart alleen maar puur uit jaloezie en niets anders dan dat! Koude Oorlog termen worden hierdoor steeds meer en meer uit de kast naar voren gehaald en gebruikt door het ‘democratische’ westen. Rusland zal nooit en te nimmer een speelbal worden van het Westen en dat kan men daar gewoonweg niet verdragen. Dat Europa zich helemaal achter Amerika schaart, vinden Russen dom, heel dom. In Duitsland zijn ze gewoon slim genoeg om door te hebben dat de Russen meer te zoeken hebben bij de Europese familie dan de Amerikanen en dat Europa en Rusland in de toekomst misschien veel aan elkaar zouden kunnen hebben.We hebben de USA nog een tijdje nodig en als het op een oorlog tussen de VS en Europa aankomt, dan verliest Europa.

  • Ok Max, ik zal het allemaal is verder overdenken, ook nalv de Bijbelse lijnen. Het is wel duidelijk van wie we ons heil dienen te verwachten. Niet van de islam, niet van de NWO, niet van de USA/EU en ook niet van Rusland of China of India.
   Onze hemelse Vader heeft alles in Zijn handen en het loopt Hem nooit uit de hand. Yeshua komt als Koning, als Mashiach ben David en zal regeren vanuit Yerushalayim. Hoe denk je daar over?
   Shalom,
   Ben

 16. @Ben,Nooit gedacht dat ik dit nog ooit zou tegenkomen, maar het doet me wel enorm plezier. Ik was een dag of twee geleden doelloos aan het rondsurfen op het internet tot ik plots een filmpje tegenkwam van moslims die Israël steunen. http://www.youtube.com/watch?v=ppNPcNRIilI&feature=player_embedded

  • Heel mooi Max, maar mijn Hebreeuws in niet op het nivo dat ik dit vertalen kan; wil jij zo vriendelijk zijn?
   Shalom
   Ben

 17. Inderdaad. Maar ja, de Islam is ook maar 1 van de gezichten van Satan dus als je over de duivel praat……

  Ik laat me verleiden tot nog 1 reactie tav Bilderberg/William Cooper.
  Zet je voeten maar even stevig neer want dit is mindblowing!

  Het huishouden is het moeilijkst in kaart te brengen maar daar hebben ze dmv de shockproef uit de luchtvaart wat op gevonden. Je verhoogd de prijs van 1 product boven gemiddeld en kijkt dan hoe de reactie is van ´het publiek´. dit kan wiskundig omgezet worden en zo beheers je een markt.
  Als je nu economie vergelijkt met elektriciteit dan is (bv. cash)flow de elektrische stroom en is de populatie (de mensen) de magnetische component (inertia). Als de flow terugloopt stort het menselijke veld ook in gewoon om de flow gaande te houden. In het extreme geval betekend dit OORLOG, want in een oorlog worden heel veel debiteuren gedood en dan herstelt de balans zich weer. Een mens wordt dit systeem dan ook uitgedrukt in dollars.
  Kijk een op je originele geboortecertificaat. In de hoek beneden staat een nummer. Als je hiermee naar de beurs gaat en vraagt hoeveel dit nummer vertegenwoordig dan sta je genoteerd voor pak weg zo´n 60.000 dollar. Dat zal in deze tijden wellicht al wel minder zijn.

  Maar goed, dat is nog niet het mindblowing gedeelte.
  In het boek van William Cooper (hij heeft nagenoeg alles gedocumenteerd) staat op blz 92 het volgende over ´ons´ koningshuis:

  De machtigste organisatie ter wereld is de Bilderberg Groep, georganiseerd in 1952 waarvan de eerste meeting was in 1954. De man die deze groep georganiseerd heeft is Prins Bernhard van de Nederlanden. Deze man heeft de macht om een VETO UIT TE SPREKEN OVER DE PAUSKEUZE VAN HET VATICAAN. Hij heeft dit vetorecht vanwege zijn genetische afkomst, de familie Hapsburgs. Deze zijn nakomelingen van de Romeinse keizers. Prins Bernhard is de leider van de ´BLACK FAMILIES´. Hij claimt een nakomeling te zijn van het Huis van David en kan dus ´waarlijk´ zeggen dat hij familie (related) is van Jezus. Prins Bernhard heeft, met hulp van de CIA, het geheime bestuur van de ILLUMINAITE in de publieke sector gebracht in de vorm van DE BILDERBERG GROEP.

  Ik geef samenvattingen maar alles wordt in groter detail uitgewerkt in dit boek van Cooper. Ik vraag me echt niet af waarom deze man vermoord is na een aantal vreselijke bedreigingen waarbij hij zelfs een been verloren heeft. Maar Cooper erkent Yeshua als zijn verlosser en zag het als zijn roeping van al deze dingen melding te maken.

  Hoever gaan wij voor voor onze Grote Liefde?

  Shalom

 18. Op 22 juli 2011 @ 20:54 schreef Josefientje

  Beantwoorden

  Van de Website van H.U.T.
  doorgezonden door Walid Shoebat

  http://www.shoebat.com/videos/miniDoc.php

 19. beste meneer kok,

  even een vraag je die niets met dit onderwerp te maken heeft, maar ik moet het toch vragen. hoe kan iemand nu zichzelf een joods/christeljik pastoor noemen. bent u nu een jood en geloofd u niet in jezus als zijnde zoon van god en beschuldigt u maagd maria van overspel? of bent u nu een christen die geloofd in jezus en hem als verlosser en zoon van god ziet? ben even in de war hoor. zal natuurlijk aan mij liggen maar ben erg benieuwd naar uw antwoord.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*