Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

‘Israel moordenaars’ werd gescandeerd in Dordrecht.

Zie ook uitstekend verslag van  een van de deelnemers aan onze actie met een tegengeluid tegen deze antisemieten. Bedankt Kees! http://keesjemaduraatje.web-log.nl/keesjemaduraatje/2011/02/tzahal-abou-eenarm-jose-van-leeuwen-en-de-kameraadschap-drechtsteden-demonstreren-voor-vrede.html

Verder heeft PowNed  opnames gemaakt in Groningen, helaas alleen van de  antisemieten, hoewel er met mij wel een interview was opgenomen. In dezelfde uitzending van donderdagavond 24 febr. zie je evenwel een gedeelte, waar  Jose van Leeuwen, de organisatrice van de 3 antisemitische demonstraties in  Barneveld, Groningen en Dordrecht. Zie www.powned.tv  , ga op die site naar “uitzending gemist” en onder  24 febr. is  deze uitzending zichtbaar. U krijgt dan een prima indruk van Jose van Leeuwen, spreekt voor zich.

Zie verder http://www.vriendenvansabeelnederland.nl met de steun voor deze actie, in het bijzonder van bestuurslid ds. Johan vd Berg (“Jominee”) en de daar te lezen oproep om mee te doen met deze anti-Israel actie,  waarin Jose van Leeuwen met telefoonnr. en mailadres staat vermeld.

Sabeel idenitficeert zich helemaal met deze antisemitische acties en doen ook mee aan het sturen van een flotilje, een aantal boten , sturen naar de kust van Gaza, om de arme Palestijnse bevolking te helpen en zo de  Hamas dictatuur te steunen. Zie alle info op hun website, ook met wie deze vereniging van  “christen-lijken” samenwerkt.

Want inmiddels vraagt u zich wellicht af, wat “Sabeel” is?  Op hun website lees ik: “Sabeel is het Arabische woord voor ‘weg’ en ook voor ‘bron’. Sabeel zoekt een weg waarop de christelijke gemeente een actieve rol speelt in het conflict tussen Israëliers en Palestijnen. De bron waaruit men put en waardoor men zich laat inspireren is de bijbel. Sabeel is oecumenisch georiënteerd. Dertien kerkgenootschappen, bestaande uit orthodoxe, katholieke en protestantse christenen, zijn bij het werk betrokken.”

Deze “christen-lijken”  zien overduidelijk  Israel als de oorzaak van alle narigheid, gaan Israel demoniseren met hun acties, werken mee aan haat zaaien tegen Israel door zelfs samen met neo-nazi”s (zie artikel Keesje Maduraatje) tegen Israel tekeer te gaan in hun actie van gisteravond in Dordrecht.

Wordt vervolgd,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

11 Responses to ‘Israel moordenaars’ werd gescandeerd in Dordrecht.

 1. Dag Ben,
  Wat een avondje gisteren. De pro Palestina gangers en de neo nazi s hadden elkaar helemaal gevonden. Gezamenlijk vormden ze een anti Israel zangkoor. De pro Palestina gangers riepen ” Israel schande schande bloed aan je handen ” en even daarna begonnen de neo nazi s “schande schande bloed aan je handen ” te schreeuwen. De neo nazi s riepen ook nog ” Israel internationale volkerenmoord centrale ” ondersteunt door de fluitjes van de pro Palestina gangers. Toch vreemd hoor deze koppeling aan extreem rechts … maar ja schijnbaar voelden beide groepen zich hier lekker bij. Eigenlijk was dit alles te walgelijk voor woorden maar dit was helaas de werkelijkheid. Pro Palestina koppelt zich aan extreem rechts waarbij Jodenhaat de gemeenschappelijke deler is.
  Shalom, Remko

 2. Afshin Ellian, Leon de Winter, Hans Jansen, Ayaan Hirsi Ali zeggen dit natuurlijk al jaren maar blijkbaar willen mensen toch niet begrijpen dat islamisten en nazis perfekt samengaan op ideologisch gebied. Het Hamas-manifest citeerd veelvuldig uit de protocollen van de wijzen van Zion. De voorganger en ideologische grondlegger van de PLO was sheik Husseini en deze sheik was een nazi en bevriend met Himmler en Hitler. Hij verbleef zelfs enige tijd in Berlijn in de jaren 40.
  Extreem links en extreem rechts dragen dezelfde kleur kleding (zwart) en dezelfde soort kleding (bomberjacks, zwarte fleece truien met kapuchon etc…). Ze hebben dezelfde afkeer van joden en Israel. Allebei een grote voorkeur voor kleuren als rood en zwart.

  Eigenlijk is het heel logisch dat extreem-links en extreem rechts samen met de moslim-extremisten tegen Israel demonstreren. Het is alleen ongebruikelijk, daarom was het ook zo’n raar gezicht. Straks varen ze gebroederlijk naar Gaza op hun flottilla ideologisch ondersteund door anti-semitische christenen van Sabeel.

 3. Neonazi’s en Palestijnen alias moslims gaan heel goed samen. Geen wonder dat die club nazi-imbecielen hun ”Palli-matties” kwamen helpen in Dordrecht. Moslims zijn overigens op en top nazi, het boek ”Mein Kampf” vliegt niets voor niets in islamitische landen zoals Saudi Arabie als warme broodjes over de toonbank. Er zijn in de WO2 zelfs Muslim SS Divisions geweest.. Nee moslims en neonazi’s zijn dikke ”matties” met elkaar, zo extreem-links als de pest willen beiden 1 ding: Wereldoverheersing en alle Joden en tegenstanders vernietigen. Hitlers boek Mein Kampf was slechts een slap aftreksel van de Koran! Hitler was een extreemlinkse idioot en geen rechtse zoals velen (linksen) ons trachten te beliegen en bedriegen ofwel hun linkse bloederige daden in de schoenen van de rechtse tegenstander schuiven. SP is een groot voorbeeld voor het hedendaagse nazisme, ze steunen openlijk Jodenhaters, ook de PVDA en GL doen daar aan mee.. en iedereen vind het best.. Lees nog eens goed: iedereen vind het best dat deze partijen openlijk aan nazisme doen.. Loodsen de nazi’s binnen (moslims) en belagen steeds meer Joden en rechtse-vrijdenkers/christenen.. maar niemand doet er wat aan. Sterker nog, men demoniseert de PVV en haar stemmers en in mindere mate de SGP maar daar horen we niet veel over omdat de SGP maar 2 zeteltjes heeft maar in feite zit de SGP bijna op 1 lijn met de PVV. Nee de linkserts hebben grote bek op ons de rechtse vrijheidliefhebbers en Jodenvrienden maar ondertussen zijn zij de foute jongens, hebben zij niets geleerd van 70 jaar geleden, hebben zij 70 jaar oud Joods bloed aan de handen en nog steunen ze rasechte nazi’s met hun zielige Palli gedoe!
  Ik ben christen en trotse PVV stemmer, ik ben het zat in dit land steeds meer vrijheden te moeten inleveren voor een club gekken moslims genaamd, die van alles lopen te eisen ipv zich aan ons aan te passen! CDA heeft zichzelf ook verraden door moslims toe te laten in haar partij.. CDA = partij voor christenen.. wat doen die moslims daar dan?! Een echt christen zou dat nooit toelaten, die zou zich sterk maken onze normen en waarden te behouden zoals die zijn en niet aan te passen omdat een stel moslims er aanstoot aannemen.. nou dan rotten die moslims maar weer lekker op terug naar eigen land.

  Ik heb veel bewondering voor u meneer Ben Kok, een van de weinige christenen die durft op te komen voor zijn medeburgers in de strijd tegen de islam! U bent een echt christen zoals een christen behoort te zijn! Hulde
  Uw acties voor Israel zijn geweldig, ga zo door!

  Fijne zondag, Mart

  • Op 27 februari 2011 @ 11:45 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Bedankt Mart, baruch ha Shem (dank aan de God van Abraham, Isaak en Jacob);we gaan door met liefde voor alle mensen, maar vlijmscherp als het gaat om het ontmaskeren van duivelse systemen, zoals nep-christendom en de ware islam .
   Shalom,
   Ben

 4. Door Jiooda overgenomen van de xander site en beter leesbaar neergezet.

  Moslim Sheikh: ‘Joden hebben recht op heel Israël’

  Leider Italiaanse Moslims zegt dat Palestijnse volk niet bestaat!!!

  Afgelopen maand waren er in Israël veel protesten tegen de door de regering Netanyahuafgekondigde bouwstop in de Joodse nederzettingen in Judea en Samaria.

  Net zoals er een klein groepje Joden is dat zich verzet tegen Israël, zijn er -veelal geletterde- Moslims die juist pro-Israël zijn. Sheikh professor Adbul Hadi Palazzi is de leider van de Italiaanse Moslimgemeenschap en verklaarde deze week tijdens zijn bezoek aan Jeruzalem dat de Joden recht hebben op héél Israël, en de Palestijnen er niet alleen niets te zoeken hebben, maar als volk zelfs niet eens bestaan.

  Palazzi was in Jeruzalem voor een gesprek met Aryeh King, activist, directeur en oprichter van de Israël Land Fund organisatie.

  De locatie waar beide heren elkaar ontmoetten, het Intercontinental Seven Arches Hotel in Oost Jeruzalem, was niet toevallig gekozen: in hetzelfde hotel werd ooit de Palestijnse terreurorganisatie PLO opgericht en werd verklaard, dat de Palestijnen niet zouden rusten voordat iedere Jood de Middellandse Zee in zou zijn gedreven.

  King: ‘Als de mensen dit zouden begrijpen, zouden ze weten dat het helemaal niet gaat over de ‘groene lijn’ (de grens van vóór 1967) of over Hebron, Jericho of Oost Jeruzalem.

  De strijd gaat om héél Israël, inclusief Tel Aviv, Haifa en Ashdod. Jammer genoeg zijn er veel leiders, ook Israëlische, die dit niet begrijpen.

  Gelukkig zijn er ook leiders zoals Abdul Hadi Palazzi, die dit wél inzien, en die het belang van Jeruzalem(voor de Joden) erkennen, zoals het feit dat hier, op de plek van de Rotskoepelmoskee, ooit de Tempel van Salomo stond.’

  De Italiaanse Moslim Gemeenschap, de organisatie waar sheikh Palazzi leider van is, zet zich in voor een positieve houding van Moslims tegenover de Joden in Israël en baseert zich daarbij op authentieke Moslim bronnen.

  Volgens hem moet Israël gewoon doorgaan met het bouwen van nederzettingen in Judea en Samaria (de Westelijke Jordaanoever), zeker zolang er nog geen onderhandelingen met de Palestijnen plaatsvinden.

  ‘De regering van Israël moet moedig zijn,’ aldus Palazzi. ‘Ze moeten zeggen klaar te zijn voor onderhandelingen, maar dat zolang de Palestijnen weigeren Israël als een Joodse staat te erkennen, deze onderhandelingen zinloos zijn.’

  ‘Tot nu toe denkt de Palestijnse Authoriteit dat de tijd in hun voordeel werkt. Ze krijgen ontzettend veel maar doen ondertussen helemaal niets.

  Hun leiders worden toch wel betaald door de internationale gemeenschap, maar dat geld gebruiken ze alleen om hun eigen positie te verstevigen.

  Maar pas als ze eenmaal doorkrijgen dat, zolang ze Israël niet erkennen als Joodse staat, de tijd níet in hun voordeel werkt omdat er geen onderhandelingen plaatsvinden, kan hierin verandering optreden.’

  Palazzi is fel tegen de door regering Netanyahu aangekondigde bouwstop in de nederzettingen. ‘Zolang er geen onderhandelingen plaatsvinden wordt dit gezien als een teken van zwakte.

  Ja, de Europese Unie en president Obama zullen protesteren als de bouwactiviteiten doorgaan, maar wat kunnen zij ertegen doen?
  Niets!

  Daarom moet de Israëlische bevolking in álle gebieden juist groeien, zodat Israël laat zien dat onderhandelingen niet bedoeld zijn om één partij te verlammen.’

  ‘De Joden hebben het recht op héél Israël als hun eigen land. Het volkomen verkeerde uitgangspunt van de (eerdere) onderhandelingen was dat er steun werd uitgesproken voor de Palestijnse claim (op een eigen staat).

  Tijdens het Britse mandaat werd het gebied verdeeld in twee landen: Jordanië en Israël, met de rivier de Jordaan als grens.
  De wereld moet accepteren dat Israël de Zesdaagse oorlog (1967) heeft gewonnen en het land tot de Jordaan veroverd heeft.

  De Jordaniërs die er woonden kunnen daar blijven, mits ze hun status als buitenlandse inwoners op Israëlische grondgebied accepteren, zoals dit in ieder ander land gebruikelijk is.
  De claim dat ze op dat Israëlische grondgebied nu een eigen staat willen oprichten kan daarom niet geaccepteerd worden.’

  Palazzi vervolgt dat de Palestijnen als volk nooit bestaan hebben, en daarom geen enkel recht hebben op wat voor deel van Israël dan ook. ‘De PLO vertegenwoordigde geen staat en was geen politieke authoriteit.

  De meeste leiders van de PLO waren afkomstig uit de regio; Arafat was bijvoorbeeld een Egyptenaar, Faizal Husseini(rechterhand van Arafat) kwam uit Irak.
  De grootste fout is daarom geweest dat deze mensen erkend werden als de vertegenwoordigers van de lokale Arabische bevolking.

  Het is zelfs zo dat de Arabieren die er woonden hen aanvankelijk niet wilden accepteren als hun leiders, maar zichzelf meer als Jordaniërs -en dus niet als Palestijnen- bleven beschouwen.’

  ‘Tijdens ‘Oslo’ (vredesakkoord van 1993) was dit echter geheel veranderd; alle Arabische landen waren bang om zich tegen de PLO uit te spreken. Daardoor werd de situatie na ‘Oslo’ alleen maar slechter, voor zowel Israël als voor de Arabische bevolking.’

  Volgens Palazzi zijn er steeds meer Moslims die het in stilte met hem eens zijn. Dit is volgens hem onder andere te danken aan de herhaaldelijke dreigementen van de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad om Israël te vernietigen.

  Als bewijs hiervan noemt hij een door zijn organisatie georganiseerde demonstratie bij de Iraanse ambassade in Rome, toen ook een andere Moslimorganisatie zich bij hen aansloot.

  ‘Er zijn in Rome veel Moslimleiders die de extremistische situatie in hun thuislanden zijn ontvlucht.

  Daarom beschouwen ze de dreiging die ze in deze landen ondervonden als dezelfde dreiging die Israël nu ondergaat.’

  Xander

  Bron: Arutz 7

 5. leugenaars, de geest van de satan spreekt duidelijk door deze zogenaamde zielepoten
  altijd heeft Israel het gedaan
  love Israel–Ik zegen Israel—ik zegen heel het Joodse volk. Amen

  en trouwens die vlaggetjes van hun zeggen al genoeg, de sikkel is altijd al het symbool van de baäl geweest

 6. Ja de duivel gaat rond als een briesende leeuw en openbaart zich in de geesten en door de monden van deze mensen.
  Als je als Hamas meer dan 1000 criminelen en moordenaars vrij moet eisen voor 1 persoon uit het volk van God, dan zegt dat wat over de verhoudingen en over de enorme en diepe slechtheid van dat volk.Ze halen zelfs uit de slechtste zaken nog winst en dat zal altijd hun stijl blijven.Israel weet nu wie ze vrij hebben gelaten en wat mij betreft bouwen ze muren zo hoog als maar zijn kan en houden die gasten aan de andere kant daarvan zo lang als ze willen.De namen zijn bekend.Ze hoeven ze niet en nooit toe te laten.

 7. Dat is een schande dat juist in Dordrecht, de stad waar Nederland was opgericht, mensen tegen de Joden in Israel demonstreren; weten ze dan niet dat Kanaan de enige plaats op deze aarde is dat God de Joden gegeven heeft, om te leven?Deze zgn Christenen moeten maar werkelijk de bijbel beter lezen, in plaats met een stelletje linkse relschoppers te gaan demonstreren.De zgn Palestijnen zijn arabieren en horen daar niet te zijn.Ze worden daar door de Ottomanen geimporteerd, als beloning voor hun diensten in het Ottomaanse leger.

 8. Tsia het is waar en waar dat in Dordrecht erg veel mensen uit Rotterdam en Amsterdam zijn gaan wonen die antie Israel zijn, daar om gaat de bouw van de Salavistische Moskee hoek M.H. Tromp weg, en Laan van London, de 15 September gewoon door.Ondanks onze protesten hier tegen,en de hoge schulden dat de Gemeente door de Icesave heeft geleden.
  Ik hoop nog steeds dat de bpuw niet door gaat.

 9. De politie medeplichtig aan maken van antisemitische propaganda!

  Betreft die christenen die Sabeel steunen, volgens mij allemaal Katholieken.
  Het is zeker niet de eerste keer dat ik politie propaganda producties zie ondersteunen.

  • Dag Bosgeus,
   Het klopt niet wat je zegt, bestuur van Sabeel is allemaal PKN en de politie heeft ons goed behandeld, alleen jammer, dat we niet met de tegenstanders in gesprek mochten.
   Beide partijen konden demonstreren.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*